Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 272
  • 683
  •   1
Отговори
# 360
На Антонио му избиха 4те кътника наведнъж.
Имаше температура, сополи и няколко дни се будеше често нощем.
Ще мине и това, Тонито. Само търпение р нужно, въпреки че и аз имах моменти, в които бях на ръба.
Сега нямам търпение да минат и всички кучешки и да се свършва вече с тия зъби.
Казват, че кучешките са най-зле.
Ние с Антонио не сме с ковид. И вчерашните ни тестове са отрицателни.
Мъжът ми се мъчи много, че болките в костите били ужасни.

# 361
Минт, пиша сироп за зъби, защото все забравям как се казва....иначе Нурофен:)

# 362
Борис не се впечатлява особено много от телефона ми, но пък постоянно ми носи дистанционното, за да му пусна City и да танцува 😅 Има си 2 любими песни и направо си избухва на тях, след няколко годинки ще си ходим заедно по дискотеките 😄

Иначе на Борис му избиха горните 2 кътника и 2 кучешки ЕДНОВРЕМЕННО, но нищо не разбрахме от тях. Направо не мога да повярвам, че съвсем случайно докато се смееше просто видях как белеят. А предният месец му изби долен зъб след 2 нощи реване и вдигане на температура.

# 363
Ееее дойдоха голеееемите 650лв майчинство. Ха да ни е честито 😂🤪
Признавам хем ми са смешни, хем ми е радостно при положение, че трябва да стоя вкъщи и да се гледаме.

# 364
Добре че дойдоха , че аз пак не можах да се спра и току що пак си поръчай книги ....поне си наложих от 7 да поръчам само три....
Бухта от няколко дни си прави по няколко крачки сама, без да се държи за мебелите. Ако се зарадвам спира и сяда, за това се правим всички,че не я виждаме. Днес наистина не я видях и се оказа ,че е минала половината стая. И след това реши да ме хване за ръка и "на бегом" обиколихме апартамента няколко пъти хахах...кръстче да ми е яко сега. Така се зарадва ,че ме води на всички любими места да види и пипне всичко, все едно за пръв път. Преди малко успях да я приспя и утре и слагам вече обувките и ......сега вече всичко ще става бавно и трудно. Аз не обичам да вървя бавно, винаги вървя все едно съм на състезание.
Колкото до телефоните......ами колкото и да не ми се иска вече може да ползва телефон. Избира си детско, смяна клипчета ( не е много прецизна), много обича музика. Сега сме зациклили на Kiffness......дори до има любими. И много се радва на една песен , която слушах и пеех но стоп бременна ( Держи на Дима Билан) , даже се опитва да щрака с пръсти като в песента. Може да пуска телевизора, но поне е трудно да пусне програма ,че има по-особено меню. И на компютъра ме имитира като пила, включва ми двойния клик постоянно, отваря всякакво приложение , сменя настройки. А батко ѝ като малък ми беше сменил езикът на телефона с някакви йероглифи....хахахах голям зор докато се сетя по местоположение от къде се задаваше  и да разгадая кой йероглиф за кой език е.

# 365
Харесах в Озон една книга 50 велики психолози- подарък за Коледа за ММ ( завършил е психология ) и един монтесори пъзел за малката.
За мен нищо Cry
Четат ми се конспирации покрай този Ковид. Бях харесала една книга, но сега не мога да я намеря, а и това са книги еднодневки.
Чета си Удхаус , взет е от библиотеката.

# 366
Момичета живи и здрави да сте. Много съм доволна от нощните гащички на памперс. Не пропускат, и вече не се налага да го преобличам по няколко пъти  през ноща.

# 367
Днес и ММ е със сополи......
Вчера свърших много задачи и днес щеше да е ден да се погрижа за себе си, но уви.
Бухта ме изненадва приятно , прави големи преходи , мислех че по-бързо ще се измаря. За сега е с едни маратонки на батко си, докато правим ограничени разходки. Като стане стабилна се чудя какво да взема и от къде. То и нямам зелен сертификат. Ще трябва да търся малко магазинче , за да пробва.

# 368
И аз нямам сертификат, направо умирам от яд- накъде върви тая държава.
Не заради магазините, а потъпкването на свободите ме дразни...
Дано приемат да издават сертификат и при налични антитела.
Купих й кецове от Синсей, стабилен форт отзад, за жалост са цикламени, а аз вече й взех едни Лаоски в тоя цвят.
Вчера беше кошмар- не пожела да спи, изпадна в криза. Рев, тръшкане по паважа( хората ни гледаха), едвам я прибрах.
После спа около 2 часа. Нали нищо няма да й стане, боже, толкова се притесних....

# 369
Да и стане нещо ит какво??от това че е ревала, или че е спала?  Simple Smile

# 370
Какво да ѝ стане? Моето 💩 днес цял ден се търкаля по земята и крещи като обладана, идват хора да ме питат защо врещи така, много са възмутени, че тя се търкаля ѝ врещи, а аз стоя на 3 метра от нея с ръце в джобовете 🤣 Отговарям, че нямам никаква представа защо е тоя цирк и те цъкат с език... Обикновено го прави като иска да яде боклуци от земята, а аз не ѝ давам и тя получава истеричен пристъп. Ех, прекрасен живот...

# 371
Ахаха и аз го оставям Борис да се търкаля по земята и да си се нареве когато иска. Единствено когато е гладен не можем да излезем на глава с него.

# 372
Ния изпитва голям дискомфорт от избиващ зъб. Само си бърка в ушенцето, щипе си лицето, стиска си бузките… Като и дам Нурофен се оправя. Колко дни поредни мога да и давам (например 1 път на ден)?
Днес ще имаме гости, които не живеят в България от дълги години. Нямат практика да готвят и хапват само супи и паста. Забъркала съм им боб, мусака, шопска салата, гюзлемета и меденки. Дано не са обядвали…
Grinning

# 373
Какво да ѝ стане? Моето 💩 днес цял ден се търкаля по земята и крещи като обладана, идват хора да ме питат защо врещи така, много са възмутени, че тя се търкаля ѝ врещи, а аз стоя на 3 метра от нея с ръце в джобовете 🤣 Отговарям, че нямам никаква представа защо е тоя цирк и те цъкат с език... Обикновено го прави като иска да яде боклуци от земята, а аз не ѝ давам и тя получава истеричен пристъп. Ех, прекрасен живот...
Случайно към 10 сутринта да сте били на центъра пред мавзолея? С една сива количка?

# 374
Притесних се с тоя нейн рев, никога не беше изпадала в истерия.
Наистина е голяма немирница, колкото по голяма, толкова по хиперактивна

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 12:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт