Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 270
  • 683
  •   1
Отговори
# 375
Лайка, ние сме били, но явно не съм ви видяла 😃 Следобед се повтори същият цирк пред мавзолея

# 376
Лайка, ние сме били, но явно не съм ви видяла 😃 Следобед се повтори същият цирк пред мавзолея
Аз бях сама, че ходих по лекари. По косата те познах и мислих да ти се обадя, ама бързах за едни резултати, а после вече ви нямаше като се връщах от ДКЦто.
Вярно е опасна Северинчето, потвърждавам Joy

# 377
Хаха, следващия път свиркай, ако не те е страх от чудовището, разбира се 😃

# 378
Хаха, следващия път свиркай, ако не те е страх от чудовището, разбира се 😃
Ооо, никак даже Grinning
Гледах ви отдалече и си викам - мале, пък аз си мисля, че Антонио се тръшка и прави циркове. И после приближавам и виждам, че това сте вие със Северинчето.
Живот и здраве на пролет мятам едния в раницата и излизам да тичам по центъра и аз с Антонио. Че сега много ми е тежко вече и гледам по булевардите да го разхождам с количката, че там поне се заглежда в камиони, тролеи и мотори. Колите вече не са му интересни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 379
Оххх, снощи и предната нощ през час ме е будила..
По принцип й излезе страничен зъб, дали е кучешки ? Гледах схеми и пак не мога да се ориентирам.
Нов венец е побелял, тоя път долен ...
Поне е кротка и не реве, но само се гуши в гърдите ми, а аз две не виждам от умора

# 380
Първо им излизат по 4 зъба горе и долу.
После 4 кътника и след това са кучешките.
Така е по схемите. Рсзбира се не на всички деца растат по този начин.

# 381
Момичета, днес съм рожденичка и ви черпя виртуално с последното ми творение.
Скрит текст:

П.С. Малкият направо ми разказа играта със следобедното заспиване, опасявам се, че е защото е докопал един макарон и то шоколадов😃

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 16:03 от Mint.

# 382
Честит празник, Mint. 💐
Много здрава, щастлива и обичана бъди! ❤🍀🥳🎂

# 383
Честита да си, Mint Hug Flowers Bouquet

# 384
Чистите рожден ден....лиги ми потекоха и станах да търся шоколад. Бъди жива и здрава и много щастлива.
След оплакването ми тук, че е взела пак да става в 2 или в 3 да яде, да се похваля пак взе да спи по цяла вечер. Без да съм променила абсолютно нищо. С 6 зъба сме и като че скоро няма да има още. Пък не ми се мисли как излизат задните 🤦‍♀️ добре , че ще е доста по нататък...

# 385
  • Denmark
Честита да си Mint! Heartpulse
Тортата изглежда уникално! Весел празник Blush

Наш Ричард е с гипсирана цяла ръка...мъка.
Все още не спим. Избиват някакви задни зъби и някои нощи са кошмарни.
Иначе е много интересен, когато е в настроение.
Общо взето това е Sweat Smile

Не знам при вас как е, но аз се чувствам доста изчерпана откъм игри, пък и нямам особен ентусиазъм и енергия на този етап. Слава богу, той много си играе сам вече, но ми тежи, че не се занимавам с него като преди.

# 386
Минт, честитки!
Какво се е случило  с Ричи? Как понася гипса?
И аз се чуваствам изморена. Когато иска компания  за игра обикновено е да носи , дава, реди,  пълни  нещо,  така че не е много изморително. Сега иска да се разхожда дори у дома, оред блока имаме стълби  и рампа и там доста време се заминава.  С играчките на батко си също...

# 387
Леле Марая, бързо оздравяване. Какво е станало с малкия щурчо? Не се обвинявай за игрите всички имаме моменти в който НЕ ни се играе....или поне за себе си съм сигурна, че понякога просто ми се чете книга и ми се пие хубаво кафе без деца....То пеем, пляскаме, четем , разхождам я, готвя, чистя, пера, гладя, готвя( вече мразя дори понякога не ми се яде, защото трябва да готвя...)....та във всичките тия дейности все по - често отсъства Личното ми Аз....Еми няма как да сме извори на игри и непрестанно да сме на 6....
Относно това, че си играят сами препоръчвам книгата...
Децата на мързеливата майка или как да бъда мързелива майка, Учениците на мързеливата майка. ( на Анна Бикова)...е страхотни книги, найстина влизат в положение....

# 388
На времето в лекция по психология си спомням преподавателката каза нещо, което и до ден днешен ми се е набило в главата. То има и подобен виц. Всеки човек може да е отдаден и добър в три неща.....например: добра майка, съпруга и домакиня....тогава няма да имаш сили за кариера. Или добър професионалист, добра любовница, добра приятелка......другото ще куца. Не казвам ,че е така, а много зависи какво влагаме или какво разбираме под дадено нещо. Има хора ,които не искат да се вместят е златната тройка и се самоунищожават.....или просто се опитват да балансират с всичко по малко и да имат приоритети и компромисни варианти..
А вицът : Сине, намери си добра жена, добра домакиня и добра любовница и нека трите никога не се срещат.

# 389
  • Denmark
Мда, май като се опитвам да огрея навсякъде, в крайна сметка не се справям никъде. Може би трябва да разгледам това със златната тройка Simple Smile

Rrr, чувала съм за книгата, но така и не съм стигнала до нея. Защо ли Sweat Smile

Ричи е паднал в яслата и има пукната кост над лакътя. Добре понася гипса, но ми е много жал. Първия ден като го гледах как се опитва самичък и ми беше много едно...ревливо. НО детето е герой. Аз даже не съм била там, защото сега карам по 2 вечерни смени в седмицата и баща му не е искал да ме притеснява, та с бабата отишли до спешното..

Общи условия

Активация на акаунт