Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 278
  • 683
  •   1
Отговори
# 330
Кухня имаме и в началото доста си играеше с нея, сега не я отразява особено.
За Коледа съм решила да вземем Пиклер, Toniebox (наскоро го видях в инстаграм и ми хареса много), магнитна дъска (бяла и черна страна) и разни дървени по - дребни играчки, които съм си набелязала.
Иначе Lego Duplo също мисля, че е страхотен подарък. Малката много си играе с него.

# 331
Моите родители ще му вземат баланс колело. За други подаръци съм си намислила да му взема магнитна/черна дъска, лего, докторски комплект, кинетичен пясък и за друго не се сещам за момента.

# 332
Момичета слагайте чорапче с морска сол успокоява хремата от раз. Много е тегаво носа като тече или е запушен и ако и биба има е върха. При нас този метод действа с часове и хрема сме имали само за няколко часа, никога все още за ден, два или повече. Всеки ден сме на вън в тоя студ как държим незнам или по скоро браво на нас. 👩‍👧🤪

# 333
  • Пазарджик
Момичета слагайте чорапче с морска сол успокоява хремата от раз. Много е тегаво носа като тече или е запушен и ако и биба има е върха. При нас този метод действа с часове и хрема сме имали само за няколко часа, никога все още за ден, два или повече. Всеки ден сме на вън в тоя студ как държим незнам или по скоро браво на нас. 👩‍👧🤪
Къде го слагаш това чорапче и как? Сори, ама не схващам от недоспиване. И моят момък е с темп от два дни и две нощи. Няма сваляне. Нищо друго му няма. Мрънкане и цял ден носене иска. Да минава вече!!!
Леле верно подаръци ще трябва да се взимат. Мисля за двора пързалка и пясъчник с покривало, за да има и там с какво да си играе, когато е добро времето.

# 334
Моя е голям дивак и никъв чорап няма да държи. Днес се опитах да му изсмуча хремата с аспиратора, но такъв рев удари че го оставих.
То и ние миналата година всеки ден бяхме навън и до сега не е боледувал, но в градината е хванал вирус.

# 335
  • Пловдив
Като е с температура малката винаги пускам кръвни, особено като няма други симптоми. Често децата развиват urinary track infections , по- точно момиченцата и е добре да се следи И уточни от какво е температурата.
От зъби не се вдига температура, не се продирискват, не се червенее гърло  , не ангажирам никого с мнението си, но е важно да се има предвид, за да не остане друго състояние нелекувано.

# 336
В интерес на истината всеки път когато вади зъби и почва да ака по- рядко.
Днес също така питах приятел зъболекар дали е възможно да вдига температура от зъби, или да се подрисква и човека каза Да.

# 337
  • Пловдив
И аз го коментирах със зъболекар, който пък твърди , че нямало общо 😂
Както и да е, просто търся винаги причина за температурата освен зъби и досега винаги се е намирала. Нашето момиче вече два пъти прави инфекция на пикочните пътища и съм си нащрек.

# 338
Честно казано аз не бих препоръчала чорапчето с морска сол, макар и малък има риск кожата да бъде изгорена. А по отношение на уроинфекциите чета доста добри отзиви за едни памперси Pine smart, които засичат именно такива. 

Не знам дали е съвпадение със смяната на времето, но Борис днес се събуди в 6 часа изключително, изключително крив. След това е заспал в 8:30 отново и е дремнал около час. Цял следобед майка ми се е опитала да го преспи, но безуспешно. В 18 часа заспа в колата и сега продължава да спи. Не знам как ще бъде вечерта, подготвям се да кукне към 3-4 😫 Съответно пропусна вечерята и ще се събуди освирепял от глад.

# 339
Не знам дали заради това, че е болен но тази сутрин стана в 9.30 ( по старому 10.30), а обикновено спи до 8.30-9.
През деня направи 2 дрямки и го приспивам от раз. Дано само утре сутрин да не ми стане по- рано.

# 340
От зъби попринцип може да се вдигне температура но до 37,8 макс( уж така де води. Не че не познавам бебчета които са стигали и до 39 градуса, но те са сууупер рядко. Няма да забравя каката на коледа вдигна Т. Когато и никнеше първото зъбче, е тогава се побърках от притеснение.
Лично аз като  ми никнаха мъдреците преди 8 години, също вдигнах около 38 температура. Нямаше по ужасен период от този Cry

# 341
Чорапчето с морска сол се затопля и се слага близко до нослето когато заспят.
Само голям човек може да го държи на синусите директно. Аз го слагам на възглавницата и тя си вдишва от морската сол. Имитация на морски пари. Миналия път бях качила снимка, дано не ми трябва, но ако ползвам пак ще снимам.

# 342
Как да сложа чорапа до главата, като не знам къде му е главата Simple Smile. В момента краката му са забити в гърба ми, а главата кой знай къде е Simple Smile.

# 343
Савова, спомням си, че твоят син имаше навик да лази и да се разхожда по леглото.
Снощи Буба се събуди, изведнъж излази до ръба на леглото и туп ! Резултатът е цицина на челото. Бях сънена и докато реагирам да я хвана...
За хрема знам само солена вода, чай от чесън, инхалации с масло от евкалипт.
Кърма в носа уж помага.
Не мога да те посъветвам, иначе това с морска сол всички много го хвалят.
Дори при Ковида нямах хрема, жабурих се с вода със сол и изпих литри сок от лимони и чай джинджифил, мед и лимон.
Аз се кълна в джинджъра!

# 344
Тези дни смятам да сваля матрака на земята, защото ми омръзна да го вардя всяка вечер. И тази сутрин се събуди в 8! Явно вечер ще си ляга по- рано.

Общи условия

Активация на акаунт