Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Дени, благодаря. Youtube нещо ми е бъгнал и не ми позволява да кача нищо, трябва да си видя настройките, но все не ми остава време, затова и качвам клипчетата в бокса и ИГ.

Важната среща на Азат и Рейян в чаената градина, под зоркия поглед на клюкарите и част от фамилия Асланбей. Бурята се задава и то скоро...

-   Добре дошла, Рейян.
-   Добре заварила.
-   Без проблеми ли излезе то къщи?
-   Излязох нямам. И ти много си молил Елиф. Казал си, че ако аз не дойда, ще дойдеш ти, батко Азат.
-   Много се притеснявах за теб. Едва не полудях, когато чух за отвличането ти. Кои бяха тези хора, Рейян? Какво искаха от теб?
-   Не знам кои са и какви са.
-   Нали не са ти причинили болка?
-   Не, не. Никой нищо не ми е направил. Само се изплаших, но сега съм добре.

-   Добре си. Ще бъдеш още по- добре. Исках да те видя с очите си. Да поговорим.
-   Но нали вече говорихме. Говорихме, когато дойде в конака, батко Азат.
-   Говорихме, да, говорихме. Но там беше и бабата. Говореше това, което те искаха.
-   Повярвай ми, няма нищо такова.
-   Как да няма, Рейян? Как да няма? Този тип не крещя ли, да се качиш в стаята си? Още там щях да му извия врата и …
-   Батко Азат, не говори така. Това е моят дом. Аз се омъжих за Миран. Той е мой съпруг. Забрави ли?
-   Не съм забравил, Рейян. И не повярвах, че ти по собствено желание се омъжи за този, който ти причини толкова зло. С какво те заплашиха? Казали са, че ще убият майка ти и баща ти ли? Заплашвали са Гюл ли? Какво казаха, че се съгласи? Кого защитаваш, Рейян?
-   Малко по- тихо, за Бога. Никого не защитавам.

-   …
-   Омъжих се по собствено желание. Дойдох тук да ти разкажа и да те убедя. После ще си отида в къщи, батко Азат.
-   Все още казва ‘’моят дом’’. Преживявам всеки ден в страх, че с теб ще се случи нещо. Ако те оставя на този тип, ти ще умреш. Веднъж те оставих и какво ли не се случи с теб. Заедно с теб горяхме и всички ние. Но повече няма да е така. Няма да те оставя. Заедно отиваме в чифлика. Да тръгваме.
-   Батко Азат, за Бога, не говори така. Аз обичам Миран.
-   ‘’Аз обичам Миран.’’ Чувствам се в безопасност до него. Той ме защитава, прави всичко за щастието ми. Разбери го вече.

-   …
-   Никой не ме притиска, не ма кара да оставам там. Аз сама отидох. Заради любовта си отидох. Как още да ти го обясня?
-   Рейян, виж…
-   Батко Азат, аз не искам да се разстройваш. Но на сърцето не можеш да заповядваш. Добре, Миран ми причини най- голямото зло в живота ми. Но ако аз умрях веднъж, той умря 1000 пъти. Ние се влюбихме един в друг. Какво да направиш? Любовта вече се промъкна в сърцето. Нима то ще се поправи?
-   Няма. Моето не се поправи, защо твоето трябва да се поправи?
-   Не ми говори повече така. Ти си ми батко. Винаги си бил и винаги ще бъдеш.

-   Какво? Виж, Гьонюл.
-   Как така? Това е срам.
-   Не срам, това е катастрофа. Катастрофа за тях двамата. Виж им спокойствието. И не мислят какво ще си помислят хората и какво ще кажат.
-   Не, не. Между тях няма нищо. Може да говорят за нещо важно.
-   Ти откъде знаеш, че казваш ‘’не’’? да кажем, че е не. Нима е подобаващо? Да се вижда на обществено място с човека, за когото щеше да се омъжва. Още повече с човека, който нахлу в конака и се опита да я вземе.

-   Мамо, да си тръгваме оттук.
-   Ти полудя ли? Сега ще й кажа няколко думи.
-   Не трябва. Ако Миран чуе, ще стане голям проблем. Няма да се намесваме.
-   Какво? Няма да се намесим и ти няма да се възползваш от това ли? Няма да се обадиш на Миран и да му кажеш, че жената, заради която те изостави, забърква нещо зад гърба му ли? Няма да му кажа.
-   Дъще, главата ти на мястото си ли е? ти добре ли си?
-   Мамо, все едно ми е за Рейян. Нека само да не разбира от нас. Нека Миран сам да види истинското й лице. Аз няма да правя нищо. Мамо, за Бога, да се махаме оттук.
-   Нека Бог да те дари с ум и разум. Повече няма какво да кажа.
-   Хайде.

-   Аз ще тръгвам вече.
-   Добре, щом така казваш. След като никой не те кара, след като по собствено желание оставаш с този човек, то нека да е така…

# 496
Здравейте!🌷🌺

Очакваме ли "Дестан" ?
Надявам се довечера някой да пусне линкче!👌
.......................

....................

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 16:24 от Stella2021

# 497
Здравейте!

Тази вечер поста ми ще бъде посветен изцяло на Destan. Утре ще продължа с постове с преговори...

Ебру Шахин приветства своята нова героиня

Имам мечта; близка до реалността, далеч от миналото. Тя разказва приказки за древни земи, намига към бъдещето, взема от миналото. Имам мечта; Разказва за ръкопашен бой на планинските жени и доблестни мъже в турската провинция.

Добре дошла моя Akkyz

След малко ще кача и линковете за онлайн гледане

„Нека възрастта ви бъде далечна, вашият създател е високо.
Нека пътят ти е чист, животът ти да е щастлив.
Нека луната свети пред теб, нека слънцето грее зад теб.
Бъди жив завинаги, бъди бездомен, никога да не рухнеш.
Бъдете кървави, за да не се разлеете, и бъдете своя родина завинаги."
Легенда

Прекрасната Ебру в ролята на Аккъз

Днешния облик на Ебру Шахин по повод предстоящата премиера

След малко ще допълня и линковете за онлайн гледане, ако има и онлайн руска озвучка ще кача и него

ATV на живо от страницата им
https://www.atv.com.tr/canli-yayin

atv на живо в YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=qjc1XWH9kUU

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:52 от cvetansk

# 498

Ебру е жестока в тази роля. Вече час гледам и ми харесва видяното. Продукцията са се постарали в зрелищата.
Всички герои изглеждат много добре и като автентични образи от онова време. Турците имат още да учат в екшън сцените, но се справят прилично. Akkyz малко се задъхва в боевете, но явно е за въздействие върху гледащите.  За жалост в този жанр трудно се разбира без превод. Бих гледала епизодите, но ще изчакам руснаците да превеждат. Не мисля, че у нас сериала ще има гледаемост и едва ли ще се появи превод на български. Батуган определено не ми харесва. Не знам дали е от артиста или героя, но не ме кефи.

# 499

Аз определено чаках започването на Легендата с нетърпение и изобщо не съм разочарована, това е моя сериал. Харесвам именно такива филми преплетени с история приключения и малко фантастика. Ебру е изключителна в ролята на Аккъз, дори походката е променила, да не говорим, че ездата й е на доста високо ниво. Тук е едновременно сексапилна, красива и силна.

Що се отнася до Батуга, според мен Едип Тепели и той прави доста впечатляваща роля. Този втренчен поглед, куцане, неподвижност на ръката едва ли му е било лесно, а и постоянно да мълчи, особено докато са снимали неговите сцени и това да го правиш с часове, аз не бих могла, но пък на мен не ми и плащат за такова нещо.
Хареса ми и Селим Байрактар в ролята на Алпагу хан. Но пък и грима и прическите, както и стайлинга много допринасят за атмосферата, която ни придават.
Тръгнаха те цялата свита да вземат булка за Батуга, да но в другия епизод ни покажат невестата. Все ми се струва, че и най- големия брат, онзи арогантния и той ще се влюби в Аккъз.

За превод мисля, че за всяко нещо си има хора, ще се разбере. И Дени, не се заблуждавай в България любителите на този жанр сериали е доста голям, дори може би повече отколкото любителите на романтика. ''Игра на тронове'' например е с много насилие в него, но е най - успешния сериал в световен мащаб. Всички сезони той чупи рекорди по рейтинги, затова смятам, че в БГ ''Легендата'' ще има гледаемост.

И да кажа накрая и за приятеля от детинство на Аккъз, не му запомних името. Актьора е страхотен и страшно много ми напомня на един американски актьор Джейсън Момоа, той играе в Старгейт Атлантис и Игра на тронове (този сериал още не съм го догледала), поне аз там съм го гледала. А и играта им е една и съща, или по точно подобна.

Ето ги и двамата

След като изгледам серията с превод ще напиша и повече, че все пак колкото и да го разбрах имам и доста пропуски.

Момичета ще се допълня тук. Рускините вече пуснаха превод. Ей, все ми се струва, че тези момичета имат сериите предварително, ням дори 12.30 ч.,а серията е готова със субтитри, като само половин час беше в процес на качване. За сега само във ВК е качен.

https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-195720016_456239358%2Fdbca … pl_wall_-74204908

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 00:28 от cvetansk

# 500
Хубав ден, момичета!
Здраве да е за всички!
💥🍀🌺

Изгледахме първи епизод на Легендата.
Цвети, благодаря за труда ти! 🌹
Да си кажа и моето скромно мнение. Аз предварително писах, че това не са определено моите филми и сериали. Много зрелищност, убийства и то пред малки деца- ми идва малко в повече, дори и да има преплетени мотиви от приказките. Да, суров живот, който е пресъздаден много добре.
Продукцията е мащабна и дано да завладее публиката.
Ебру е прекрасна и много добре се представя. Чудесно се справя с язденето,  лъкът.
Без превод, наистина доста неща не разбрах.
Само откъслечни думи, които естествено не мога да навържа. Даже и не разбрах, че тръгнаха да женят Батуга. За героят - да, мълчалив, неконтактен....и как да е, когато в най-крехка възраст, стана свидетел на убийството на майка си....Това, при всички положения е довело до отключването на това му държание. Едип Тепели, доколкото знам  участва в един сериал - Дъщерята на посланика - гледала съм само няколко серии. Там мисля, че игра ролята на поет и играта му беше същата....
Селим Байрактар ми хареса.
Ще следвам сериалът, заради Ебру.
Дано има и висок рейтинг....че два исторически вървят, които са с доста висок рейтинг, а се очаква освен нашия и четвърти да започне. А, главните артисти са с голям брой почитатели, доколкото съм чела.
Ето и превод на руски :

https://www.vbox7.com/play:3d666b0933
Цвети, сега видях, че ти си си допълнила поста снощи с превода. Но, ще оставя и моя линк, защото аз във vk не мога да гледам. Предполагам, че има и други момичета, като мен.

..............
Доколкото разбрах, стартът на сериалът "Игра на съдбата" ще е на 03.12.
А, ето и фрагман към него

https://m.youtube.com/watch?v=VU5jWifMCkY&feature=share
Ако е пускан, моля да бъда извинена!
...........

И рейтингът  от снощи :
https://www.instagram.com/p/CWpmKqzMJpp/?utm_medium=copy_link
Благодаря на mimchyyy9🌹за съдействието!

..................
Днес е ден и за траур за невинните 9 български и 47 северномакедонски граждани, сред които и 12 дечица, загинали трагично в пламъци!
Да сведем глава в почит! Да е мир и светлина за душите им! Поклон!

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 14:09 от Stella2021

# 501
Здравейте Simple Smile
Kaderimin Oyunu/ Игрите на моята съдба/ Game of My Fate започнаха представянето на основните образи в сериала.
Ще се опитам да ви ги представя накратко.

Харун е силен мъж, който винаги казва последната дума.

Захиде е жена, произхождаща от заможно семейство и има надменно държание.

Хелин е жена, която е отгледана от като прицеса, която понякога не познава никого пред желанията си.

Махир е човек, който е готов на всичко за близките си, всеотдаен, защитаващ, грижовен.

Асие е смела жена, която трябваше да прави всичко сама в живота без да се оплаква дори ден.

Джемал едва ли има нужда от представяне. Жесток и контролиращ човек. Съдбата му е приготвила игра, която ще преобърне живота му.

#GameofMyFate е в петък, 3 декември с първия си епизод от 20.00 ч. по STARTV ] STARTV

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 20:23 от DeniAra

# 502
Здравейте!

Миран и Рейян винаги учудваха всички с отношенията си, поредния план на бабане пропадна именно заради тези взаимоотношения. Султан и Гьонюл си помислиха, че са спечелили от тотото, но уви отново удариха на камък.

-   Г-жо Азизе... Знаеш ли с какво се различава домът ни в Карс, от този дом? В Карс имаше уважение, имаше порядъчност… И тук имаше. Но вече няма.
-   Какво искаш да кажеш, лельо? Тук кой се отнася неуважително? Не скачай на всяка дума, говоря с баба ти.
-   Елиф зададе правилен въпрос, лельо.
-   Ти за какво се безпокоиш, Миран?

-   Султан, ушите ти да чуват това, което излиза от устата ти. Ти си в конака на Асланбей. При нас няма липса на уважение и порядъчност. Този, който се отнася неуважително, ще отговаря за това. Това нека е обеца и на твоето ухо.
-   Тези обеци ги слагат само на нашите уши. При всеки удобен случай, все тези думи ни застигат. Не си излязла нито веднъж и да кажеш: ‘’Браво на теб, снахо’’. Нямах дори 30, когато останах вдовица. Дори 30! Но нито веднъж не каза нещо лошо за честта ми.
-   Лельо, не го усуквай! Говори, че да разберем и ние думите ти.
-   Мамо…
-   Ти попитай жена си.

-   Султан… Ако не си видяла нищо, не си чула… Не говори напразно и не преувеличавай. Разплатата за клевета е тежка.
-   Хем видях с очите си, хем чух с ушите си. Никого не клеветя. Щом Миран не вярва, да пита жена си. Жена си, която унизи пред цял Мидят и теб, и Асланбей. Как се среща тайно с Азат, заради когото сложи къна на ръцете си. Как без твое разрешение, избяга и се срещна с бившия си годеник. Попитай жена си. Питай, да видим, какво ще каже.

-   Това истина ли е?
-   Батко… Батко, моля те, първо изслушай Рейян.
-   Няма какво да слушам, Елиф.
-   Зададох ти въпрос, това вярно ли е? Видя ли се с Азат?
-   Да.

-   Гледайки ме право в очите, казва ‘’да’’! не ме интересува какво си правила в дома на баща си. Тук ние носим отговорност за честта ти. Не можеш да петниш с постъпките си честта на семейството. Няма да позволя!
-   Рейян!

-   ‘’Аз ти се доверих. Доверих се и дойдох. Ти не ми ли се доверяваш, Миран? На мен, която пристъпи толкова неща заради теб? Тогава не остана за какво да говорим. Щом и любовта ми не може да те накара да повярваш. Няма за какво да говорим, Миран.
-   Този, на когото не се доверявам, не си ти, Рейян. Но този Азат… На този Азат не се доверявам. Добре, както искаш. Поговори с Азат. За последен път говори, и го изкарай от живота ни. Но повече не искам да чувам името му. Ти няма да бъдеш името на моята омраза и гняв. Никога няма да го позволя. Винаги ще бъдеш името на моята любов.’’

-   Не смей, Рейян! Не смей да се обясняваш пред никого! Аз съм единственият човек, пред когото трябва да се обясняваш. А аз пред теб. Що се отнася до вас… Това, което ще кажа, го приемете не като обяснение, а като предупреждение. Повече никой, абсолютно никой няма да говори така за жена ми. Аз знам, че жена ми се е срещала с Азат. Тя поговори с мен, обясни, а аз позволих. Напълно се доверявам на жена си. Но, ако още веднъж, някой намеква така грозно за Рейян… Няма да може да остане под един покрив с нас. Казвам го само един път, повече няма да го кажа.

Хайде, Рейян! Тази нощ ще вечеряме навън. На масата не остана приличие.

Ебру и вълкът Джан зад кадър

Навсякъде пише за страхотния старт на Destan, това бил най- високия рейтинг на започналите тази година сериали. Благодаря, Стели за линка към руския превод. Ако някой проявява интерес превод на английски също излезе, ако желаете линк само драснете и ще го кача.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 21:27 от cvetansk

# 503
Здравейте Simple Smile
Половината свят днес празнува Денят на благодарността.
Въпреки, че у нас подобен ден не се отбелязва ви поздравявам и благодаря, че имам удоболствието да съм във вашата виртуална компания. Flowers Hibiscus

Продължавам с краткото представяне на основните герои в Игрите на моята съдба.

Раси е властен човек, който не обича да му се противоречи.

Недрет е социално активна и уважавана в обществото жена.

От няколко дни вървят едни арт изпълнения с цветни мотиви от страна на феновете на Акън.
Много исках да ви пусна тези изпълнения, защото са нетипични за Акън.

Една обща снимка, която ни напомня за красотата на общите ни любимци и затова каква двойка можеха да бъдат в живота.

И накрая, но не на последно място една стара снимка с чаровната и закачлива усмивка на Акън.
Ако някой може да ми отговори от коя сцена е тази снимка ще получи специални поздравления от мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 20:14 от DeniAra

# 504
Привет! 🌷

По преговора -  Цвети, сцената,  която си качила с гифки и текст, беше култова. Тук, Азизето,  Султан и Гьонюл се постараха, особено Султан да си излеят поредната злоба и неприязън към Рейян. Но, останаха със зинали уста от реакцията на Миран. Въпреки, че на Рейян й коства доста усилия, докато убеди предварително Миран в добронамереността си от исканото от него разрешение за срещата с Азат.

.....................
За облеклото на Джемал ще се грижи модният дизайнер Ферух Каракасли, който е качил снимки в Инстаграма си.

Дени, мисля, че и портокаловият оранж, пак е дело на дизайнера - ако правилно съм разбрала. 👌

Преди 2 седмици трейлърът бил гледан над 1 милион пъти.

Прочетох, че сериалът е предвиден за един сезон - най-много до 25 серии / Те и други сериали бяха предвидени за един сезон, но.......не се знае, знае ли се/. До края на декември ще се излъчат 4-5 серии - до 23.12 или до 31.12. Следват 1-2 седмици почивки.
...............

От рубриката Фенско творчество :

.....................
Добро утро и спорен ден! Бързо да минава - петък е - идват почивни дни!
Здраве за всички!
🍀💥🌺

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 08:10 от Stella2021

# 505
Здравейте!

Дени, докато си пишех поста видях, че Стели ти е отговорила за тези снимки с цветния стайлинг. Дизайнера на Съдбата е много горд, че такъв хубав и атрактивен мъж като Акън ще му носи и рекламира дрехите. За кадъра, който питаш мисля, че е от момента след като Харун беше подарил цветето и Миран изнасяше поредната лекция в колата, точно преди да заминат за Истанбул да празнуват св. Валентин.

Добро утро, с Насух деде и пийналия Азат аби. Позора за семейството е пълен, деде е потресен - Азат и Рейян се срещат, Азат се прибира пиян...

-   Азат!
-   Какво става?
-   Къде е този Азат?
-   Спри се малко.
-   Тате, какво става? Бате Юсуф, какво има?

-   Азат се е срещал днес с тази безсрамница, която наричаш своя дъщеря. Седели са заедно в центъра на града. Стига вече, бе!
-   Г-н Хазар, да тръгваме. Да отидем и да вземем Рейян. Ако Асланбей разберат, че Азат и Рейян са се срещали, какво ли ще направят? Не стой, хайде да вървим.
-   Спри.
-   Да не си посмяла. Това момиче няма да влезе през тази врата. А ако влезе… Този път няма да мълча.
-   Като не искаш да мълчиш, недей. Няма да го оставя на теб, сама ще кажа на дъщеря си. Нека научи вече! Стига! Не можеш да ни заплашваш със собственото ни дете.
-   Зехра, добре.

-   Какво става татко? Защо крещите?
-   Къде е Азат? Къде е това куче?
-   Азат?
-   Какво е станало, тате?
-   Джихан, отговаряй, къде е синът ти? Къде е Азат? Стига вече! Достатъчно! Аз какво, сред хората ли не мога да изляза?
-   Тате, умолявам те, нищо не знам, какво е станало, кажи ми.
-   Няма да знаеш, разбира се. Като седиш в къщи, като не се отделяш от жена си, нищо няма и да разбереш. И Хандан няма да знае. И Хазар няма да знае. Зехра дори и да знае, не казва. Азат и Рейян са седели в самия център на Мидят.

-   Какво говориш, тате?
-   Ти поне за това знаеш ли? А? каква работа имаш тогава в тази къща?
-   Недей, тате. Виж, трябва да има някакво обяснение.
-   Какво обяснение? Какво ще ни обясняват? Как са ни опозорили ли ще обясняват? Кажи ми, Джихан, как ще спреш това момче? Как ще го принудиш да спре да се върти около Рейян?
-   ….

-   Азат!
-   Тате, нека първо го изслушаме. Нека първо да разберем!
-   …
-   Как си могъл да се срещаш с тази Рейян?
-   Срещнах се. Какво ще стане?
-   И продължава да говори ‘’Какво ще стане’’, Господи, Боже мой.
-   Какво значи ‘’Какво ще стане’’? какво правиш с омъжена за друг мъж жена?

-   Защо постоянно крещиш, дядо? Защо постоянно крещиш? Виж, да ти кажа ли нещо? Когато крещиш, това не води до нищо. Никой не обича, когато му крещят.
-   Ти отговори на въпроса ми!
-   Да срещнахме се. Със собствените си очи видях, добре ли е тя или не. Срещнахме се в центъра на Мидят! Кой е видял, какво е казал. Изобщо не ме интересува. Какво ще стане? Нещо грешно ли сме направили?...

-   …
-   Вие тързихте в мен недостатъци. Вие дори не подкрепихте любовта ми. Аз останах сам. Вие казвате ‘’Изтръгни тази любов от сърцето си’’? не става. Не мога да я изтръгна.
-   Ние тук се борим за живота на момчето. А ти какво правиш, бе!
-   И аз се боря за живота си! Но всичко свърши! И Рейян свърши! И живота ми свърши! И аз съм свършен!всички станахте един с друг, а аз останах сам! Не ми стигнаха силите.
-   Азат…
-   Знаеш ли, какво ме ядосва най- много от всичко? Мен не врага, а моето семейство ме докара до това състояние.

Първо да драсна новината за Легендата - сериала в момента е представен за покупка и на изложение в Дубай.

Хората сме свикнали да правим съпоставки, че и аз няма да остана по- назад. Вятъра и Легендата започват по един и същи начин - със сънища на ''Ебру'', в които се разказва, за какво ще става на въпрос в сериала, какъв ще бъде пътя на героинята й. Изгледах го и с превод и има много какво да се каже, но сега нямам време, довечера ако има поле за писане...

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 07:54 от cvetansk

# 506
По преговора - Ех, този Насух - как само тероризираше семейството си. Азат си изплака мъката, но наистина нямаше кой да го разбере. Трябваше да мине много време, за да може той сам да си избистри цялата ситуация.

...................

От показаните тук актьори, съм гледала само Есра Дерминджиолу. Много колоритна дама, която се надявам да заформи запомнящ се образ.
Акън и нея ги чакам с най-голямо нетърпение.

Феновете, винаги на линия....

Това е пост на една дама, която си го е озаглавила  -  50 нюанса Акън 😀

..................
И малко от нашите красотички

.............
Аккъз.....

.......с ...Миран

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 13:52 от Stella2021

# 507
Благодаря, Стели!

Да продължим с вечеря на покрива на хотела. Колко простички са желанията на Миран, а колко много усилия и болка костваха, за да ги осъществи.

-   Миран, кога си успял да подготвиш всичко това?
-   …

-   Гледайки оттук, града ти се струва много спокоен, нали така? Кой знае, какво става в онези къщи? Чий смях отеква между стените?

-   Например, в този дом. Някой се е събрал с този, когото винаги е чакал. Събрал се е с любимата си. Говорят си чак до сутринта за всичко, за което не могат да говорят, когато са далече един от друг. Казват, че любовта се описва като стих. Може някой ден и нашата любов ще е написана някъде. И за нашата любов ще говорят двойките, които отдалеч ще гледат светлината в дома ни. Да се преместим ли на нашата маса?

-   …
-   Благодаря ти.

-   За какво?
-   За дрехите, които ми изпрати. За това, че повика Мелике, че я защити. За всички прекрасни неща, които правиш, за да ме направиш щастлива.
-   Аз правя това, което съм длъжен, Рейян. Искам да ме гледаш както преди. Когато те докосвам, искам да не се отдръпваш. Искам да забравиш всичко, което те накарах да преживееш.

Поздравления за Ебру и Акън, и двамата са финалисти за най- добри не испано говорящи актьори. Дали ще отидат заедно на церемонията в Маями?

# 508

Поздравления за Ебру и Акън, и двамата са финалисти за най- добри не испано говорящи актьори. Дали ще отидат заедно на церемонията в Маями?

Разбира се, че трябва да отидат! Те са професионалисти, номинирани са и трябва да присъстват! 👍👌

............
Отнесох се към.....Маями и ......забравих за преговора! 😀

Вечерята беше чудесна, на хубаво, романтично място.
Да, на Миран желанията бяха простички и ги следваше бавно и упорито, усилията му бяха много, защото той също носеше в душата си раната и болката на Рейян. Той й обеща, че ще направи всичко възможно да изтрие болката и да излекува душевната й рана.

.............

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 14:12 от Stella2021

# 509
Благодаря, Стели!

Да продължим с вечеря на покрива на хотела. Колко простички са желанията на Миран, а колко много усилия и болка костваха, за да ги осъществи.

-   Миран, кога си успял да подготвиш всичко това?
-   …

-   Гледайки оттук, града ти се струва много спокоен, нали така? Кой знае, какво става в онези къщи? Чий смях отеква между стените?

-   Например, в този дом. Някой се е събрал с този, когото винаги е чакал. Събрал се е с любимата си. Говорят си чак до сутринта за всичко, за което не могат да говорят, когато са далече един от друг. Казват, че любовта се описва като стих. Може някой ден и нашата любов ще е написана някъде. И за нашата любов ще говорят двойките, които отдалеч ще гледат светлината в дома ни. Да се преместим ли на нашата маса?

-   …
-   Благодаря ти.

-   За какво?
-   За дрехите, които ми изпрати. За това, че повика Мелике, че я защити. За всички прекрасни неща, които правиш, за да ме направиш щастлива.
-   Аз правя това, което съм длъжен, Рейян. Искам да ме гледаш както преди. Когато те докосвам, искам да не се отдръпваш. Искам да забравиш всичко, което те накарах да преживееш.

Здравейте Simple Smile
След малко Цвета ще пусне гифките от прекрасния първи танц на Рейян и Миран, но преди това ви пускам оригиалната песен, която прави магията по-силна и истинска.

Her Şey Seninle Güzel

Всичко е по-красиво с теб, дори да по пътя да вървим
Her şey seninle güzel, yolda yürümek bile

Дори в преследване на мечти, които няма да се случат
Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile

Всичко е красиво с теб, дори тази земя и този камък
Her şey seninle güzel, bu toprak bu taş bile

Този страх в мен, дори тази сълза в очите ми
İçimdeki bu korku, gözümdeki bu yaş bile

Ако раздялата дойде неочаквано
Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa

Един ден, който споделям с теб, ми е достатъчен
Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana

Един (всеки) ден, който споделям с теб, ми е достатъчен

Всичко по-красиво е с теб, дори този глас, който чувам
Her şey seninle güzel, duyduğum bu ses bile

Не само водата, която пия, но дори и дъхът, който поемам.
Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile

Всичко по-красиво е с теб, дори този дъжд, този сняг
Her şey seninle güzel, bu yağmur bu kar bile

Следи от сълзи по лицето ми, дори и те
Yüzümdeki gözyaşının izleri, onlar bile

Един (всеки) ден, който споделям с теб, ми е достатъчен

Yeter bana

Flowers Hibiscus Sparkling Heart Flowers Hibiscus Sparkling Heart

Сега продължавам със запознаването на основни герои в "Игрите на моята съдба".
Следват децата на Джамал и Асие

Югур (Uğur) е дете което мечтае да стане футболист и да почувства бащина обич, която липсва през целия му живот на момче израстнало без баща.

Нергис е красиво, смело, чернооко момиче. Силно и борбено като майка си.

Общи условия

Активация на акаунт