Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

 • 10 668
 • 301
 •   3
Отговори
# 210
 • Мнения: 2 713
Един от най- силните моменти...-   В този конак, заради теб, ничий живот не остана в безопасност. Докато си жива, ще бъдеш край за семейство Шадоулу.
-   Дядо, какво съм направила? Дядо, какво съм направила?
-   Какво си направила ли? Ти си тази, която доведе на главите ни това куче Миран. Сега той ни прави за резил на цял Мидят. Иска да опише всичко, което ни принадлежи. Седи в офиса и се подиграва с нас, смее се.


-   Мисли! Намери път. Намери път. Намери път.-   Рейян? Какво се е случило с теб? Кой го направи?
-   Ти. Виж! Виж, до какво доведе твоята злост! Виж! Спри вече! Остави вече! Махни ръцете си от нас! Взе от мен всичко, каквото искаше. Остави семейството ми намира.
-   Рейян…
-   Взе името на семейството ми… Моята чест влачи по земята… Рани сърцата на майка ми и баща ми. Не стигаше.  Хвърли око на имуществото ни, а? Изпратил си служител за опис. Още веднъж ме унижи в очите на дядо ми! Успя. Не изстина ли сърцето ти? Все още ли не си станал щастлив?Да бях умряла в онзи ден! Или ти… да беше ме застрелял в главата онази сутрин, когато ме остави в колибата и си тръгна. Да беше ме застрелял в главата! Когато умра, ще свърши. Всичко ще свърши.
-   Рейян, какво говориш?
-   Вземи! Вземи и стреляй! Стреляй! Натисни спусъка! Стреляй! Стреляй, хайде! Нека и омразата ви, и ненавистта ви, и враждата ви, отиде с мен под земята. Натисни спусъка! Натисни, за Бога! Стреляй!-   Ако теб те няма, и мен ме няма. Ако Рейян я няма, и Миран го няма.

# 211
 • Мнения: 108За добро утро дами, първо да сложа една усмихната Рейян,
че сцената от последния пост направо нагарча.Реиян за пореден път си го отнесе без вина виновна, деде си го изкара на нея и не знам кое ме вбесява повече, физическият побой или статичното отношение на присъстващите и мъжете които стояха като п..ки. Джихан ако това беше дъщеря му едва ли щеше така вяло да хване баща си, уж да го спре. Страхът от истината за произхода на Рейян и ултиматомът на Насух, отново спряха Хазар да напуснат семейно конака, но струваше ли си цената. Миран се потресе от вида й и не мога да го упрекна за предложението което отправи към Шаоолу, на пръв поглед обидното макар реално да беше неизпълнимо, но все пак опита да изкара Рейян от кошмара в семейството й.

Ох, а какво да кажа по повод сериите, които предстоят по ДФ, снощи Миран научи че майка му е жива, сега като знам какво следва, мъката по майката която го отблъсква защото, не вярва че това е наистина е родното й дете, отдавна умряло, а той седи като отритнато куче и плаче пред вратата. Sob

# 212
 • Мнения: 2 713
Здравейте! Хубав ден, предвестник на уикенда.

Умишлено не направих гифки с побоя, грозна и срамна гледка беше Насух деде. Хем той я даде на Миран и то без да я пита, хем й каза, че тя им го е натресла. Изобщо всякаква липса на поемане на отговорност. Отговорност за постъпките си, Насух започна да проявява чак, когато научи истината, какво е направила Ярен. С всичките си действия, деде, не показа един силен глава на фамилията, а една мижитурка, която се крие зад полите на Рейян, изискващ уважение, защото е най- възрастния, а реално не заслужаващ нищо, особено син като Хазар и внучка като Рейян.
Хазар беше заложил толкова много любов в Рейян, че тя след всичко това, не спря да обича и да вярва, че любовта може да промени всичко, да имаше колебания на моменти, но вярата и надеждата победиха. Именно в тези моменти Миран видя и разбра как един баща обича.
А всички стояха и гледаха, защото нравите им са такива. Никой не трябва да противоречи на главата на семейството. Аз определено не съм за там.

''Не можеш да убиеш някой, който не съществува''-   Пусни! Не докосвай вече душата ми! Дъще! Татковото…-   Татко, остави, нека ме убие! Татко остави!
-   Дъще, ако ти ще умираш, по- добре аз да умра, татковото.
-   Моля те, позволи, нека свърши това страдание!
-   Ще свърши, дъще. Ще свърши. Едва тази сутрин ти казах, ти си мой кръвен враг… Да стоиш далеч от дъщеря ми, казах. Ти не ми даде да сгреша, постъпи като кръвен враг. Отмъсти чрез дъщеря ми, а?
-   Не съм го направил аз.
-   Направи го! Направи го! И аз ще го направя. Ще дам отново живот на това сърце, което ти разби на парчета. Ще изправя тези рамене, които ти застави да се наведат. Ще дам отново усмивка на тези устни, които сега са в кръв, благодарение на теб. Ще излекувам раните на дъщеря си, една по една. Но първо, за да може детето ми да живее… Първо ще взема живота ти, Миран Асланбей.
-   Дъще… Дъще, всеки ден ли ще те спасявам от смърт? Позволи ми да приключа с тези страдания.-   Не можеш да убиеш някой, който не съществува, татко.Понеже никой не ме е редувал тук ще се допълня с новината за Азат аби...


Ахмет Тансу Ташанлар се присъедини към актьорския състав на поредицата "Лъжецът и свещта". Той ще играе ролята на д -р Фуат. Актьорът ще се появи в третия епизод на поредицата. Партньор на Тансу в сериала е известната актриса Елчин Сангу. Сериалът се излъчва в неделя по FOX.

Тук, който желае може да види откъсчето с Азат аби

https://www.fox.com.tr/Yalancilar-ve-Mumlari/izle

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 11:23 от cvetansk

# 213
 • Мнения: 108
Това с Тансу беше изненада, не съм видяла да се споменава дори в промото на FOX, да не би да е гост актьор?
Не знам за какво става дума в този сериал, но дано проекта е успешен и поработи дълго момчето.Оператора Али Аслан, Маджит и Ебрар са получили награди, продължават да берат плодовете на труда си покрай Вятъра.


Относно изискването за уважение към по-възрастните, забелязала съм го, но също правеше впечатление, че Джихан и Хандан не му мислеха много когато опираше до децата им и това да ги спасят от беди, па макар и с хитри похвати, особено Хандан. То Ярен дори след като беше отблъсната от Насух не е видяла голямо наказание или поне не е била бита така, най-много един шамар отнесе от деде.

Пропуснах да кажа за влюбването на Харун в Ярен, ама толкова изсмукано ми дойде, вчера дадоха момента м/у тях. Не е за вярване къде отиде хирият и обигран Харун от сеон 1 и 2

Сега се сетих още нещо Миран би следвало още когато Зехра беше пред конака на Асланбей, да си прибере детето, и се конфронтира с него, нали тогава му каза, "след като си женен, за любовница ли взе дъщеря ми"  та още тогава следва да е наясно че може Рейян да научи от родителите си. Питам се дали това не е пропуск на сценаристите, или го заметоха между другото. То чутото беше да послужи на Фърат да си направи изводи за Ярен.

# 214
 • Мнения: 2 713
Даниела, останах с впечатлението, че той Миран беше глух за всички, освен за Рейян. Каквото и да му се говореше през едното влязло, от другото излязло, и никаква връзка на чутото с главния мозък. То ей сега в следващия ми пост и Насух ще му каже, ама пак няма да разбере.-   Татко! Погледни ме в очите!
-   Хазар…
-   Погледни, казах! Вземи, стреляй!
-   Хазар, какво правиш?
-   Стреляй, казах, убий! Убий ме! Зехра, Рейян, Гюл, убий ни всичките! Да се избавим вече! Човек дори на врага си няма да причини толкова мъки. Убий и да се избавим!
-   Насух ага!
-   …
-   Ще изтрия всичките ви дългове и ще спра служителите. И ще сложа край на тази вражда.
-   Какво говориш? Какво искаш?


-   Рейян. Само Рейян искам. Дай ми я и всичко ще свърши.

# 215
 • Мнения: 2 629
Тук Миран (Акън) е божествено красив! " Реян, само Реян искам!"
Ей, няма такива сладури, като тези двамата!

# 216
 • Мнения: 108
Цитат
Даниела, останах с впечатлението, че той Миран беше глух за всички, освен за Рейян. Каквото и да му се говореше през едното влязло, от другото излязло, и никаква връзка на чутото с главния мозък. То ей сега в следващия ми пост и Насух ще му каже, ама пак няма да разбере.

Вярно, то Миран сам го каза на Фърат, в 7еп когато тръгнаха от предверието на конака Шадоолу чули новината за предстоящ брак м/у Рейян и Азат и Фъро му говореше нещо за решението на Рейян, а нашият му вика "- Това за което говориш, това място не чува / сочейки с пръст главата си/ а това място не чувства /сочейки сърцето си/.
JoyJoyJoy


След случилото се Насух поне има доблестта да сведе засрамено поглед поне пред сина си Хазар.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 20:06 от daniela1504

# 217
 • Мнения: 2 713
Вече влизаме в епизод 10
Благодарности на преводачите


Кака ти Гьонюл се появи навреме, за да напомни за себе си. Колко пъти думите й отекваха в главата на Рейян... Сякаш всеки път, когато сърцето й се размекваше и виждаче, че Миран може би наистина я обича, ''Аз съм законната съпруга на Миран Асланбей'' се забиваше в още по- надълбоко в ума и сърцето й.-   Ти пред семейството убиец ли ще ме направиш? Животно!
-   Батко, чакай. Да чуем какво ще каже.
-   Няма да продам дъщеря си!
-   Какво ме държиш, мамо? Не чуваш ли какво говори? Само това не си направил! А сега казваш ‘’Продай ми това момиче’’.
-   Аз никого не купувам.
-   Затова ли наложи запор на дома ни?
-   Рейян.
-   Що за беля си ти? Що за наказание си? Ти кой си? За стока ли мислиш дъщеря ми?
-   Хазар, стига!
-   Ще спреш съдия- изпълнителите…  Хем дълговете, хем враждата ще приключиш. И в замяна искаш само Рейян? Така ли?
-   Точно така.
-   Дядо, не смей!
-   Татко, не го прави. Виж, след всичко станало, не смей да го правиш!
-   Ти си истински наследник на рода Асланбей, г-н Миран. Само че баба ти неправилно ти е разказала за нас. Шадоулу няма да склонят глава пред Асланбей нито заради дългове, нито ще се съгласят на предложението на такъв безчестен човек, като теб. Никой от моята фамилия не се продава. Само продажните хора мислят, че могат да купят всичко с пари. Разбра ли? Разбра ли?Да закрие своя дълг и да защити Рейян не е работа на нашия враг, Миран Асланбей. Рейян ще остане тук! Ще се омъжи за Азат. Ще бъде хем дъщеря, хем снаха в този дом. Чуваш ли? Нямаме дъщеря, която да стане метреса на Асланбей. Ни заради дълг, ни заради чест. Чуваш ли? А сега се махай. И не стъпвай повече в този конак.-   …
-   Заради теб!
-   Пусни я! Пусни я!
-   Само заради теб! Заради теб!
-   Пусни! Пусни дъщеря ми!
-   Не ме гледай така в очите. Кажи нещо.
-   Пусни!
-   Кажи нещо.
-   ‘’Човекът , за когото говориш, че освен при него, при друг не можеш да отидеш. Аз съм законна съпруга на Миран Асланбей.’’
-   Пусни ме! Чу дядо. В този дом няма нищо толкова безценно, което можеш да купиш. Ще се омъжа за Азат. И както преди, ще бъда дъщеря в този дом, и невяста ще стана.
-   Недей, Рейян.
-   След толкова адски мъки, които ми причини, искаш и да ме купиш! Как не те е срам! А сега си върви. Там, където трябва да бъдеш.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 20:41 от cvetansk

# 218
 • Мнения: 403
Майчице, разтърсващо гифче с Акън и Йойкю Карайел.....невероятни са, Акън е приказка. Съжалявам, че е само линк, но се отваря. https://twitter.com/i/status/1449072095216996355


Редактирам се, защото се оказа, че това майсторско изработено гифче, но не е истинско. Обаче е много красиво и го оставям....

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 00:20 от DeniAra

# 219
 • Мнения: 2 713
Майчице, първи кадри от снимките на новия сериал на Акън.....невероятни са, Акън е приказка. Съжалявам, че е само линк, но се отваря. https://twitter.com/i/status/1449072095216996355

Дени, ще те разочаровам, но това не са кадри от сериала. Има още 2-3 подобни гифки, но разбрах, че някой си е поиграл да ги сглоби Акън от Hercai, а на тая мацка не й знам името от някакъв друг сериал. Наистина има пуснати снимки от първия снимачен ден, но Акън го няма на тях, затова не съм ги и теглила.

# 220
 • Мнения: 403
Майчице, първи кадри от снимките на новия сериал на Акън.....невероятни са, Акън е приказка. Съжалявам, че е само линк, но се отваря. https://twitter.com/i/status/1449072095216996355

Дени, ще те разочаровам, но това не са кадри от сериала. Има още 2-3 подобни гифки, но разбрах, че някой си е поиграл да ги сглоби Акън от Hercai, а на тая мацка не й знам името от някакъв друг сериал. Наистина има пуснати снимки от първия снимачен ден, но Акън го няма на тях, затова не съм ги и теглила.

Наистина ли, ако е така добре си е поиграл. Гифчето е супер готино, а мацката е тази която ще партнира на Акън. Даже и да няма подобна сцена, трябва да измислят.....Трябва да й науча името на тази, но е много завъртяно че все го забравям....Öykü Karayel, Öykü Karayel, Öykü Karayel.

# 221
 • Мнения: 2 713
Още днес следобед ги пуснаха и аха да ги дръпна, и прочетох че са колаж/ монтаж, както там се нарича. Разочаровах се, и не ги изтеглих. От опит вече знам, не го ли пуснат официално, всичко може да е лъжа и измама. А пък можеш ли го, изобщо не е играчка, става за няма и 5 мин.

Иначе попаднах и на страхотни колажи на Ебру като Аккъз (ох, и това име не мога да запомня, както и на героя на Акън).
И малко клюкини: Световноизвестният мексикански гримьор Аргенис Пинал бил впечатлен от тийзъра за телевизионния сериал "Destan". Гримьорът, който е работил с Ким Кардашиян и е правил грима за Жокера, попитал в Instagram как да гледа сериала в Америка и също се абонирал за Ебру Шахин, „Destan“ и ATV!

 

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 01:57 от cvetansk

# 222
 • Мнения: 403


Здравейте в съботният предиобед, времето навън продължава да е облачно, дъждовно и мрачно, но дано това не пречи на настроението.

Акън и екипа на новия сериал започнаха усилена работа. Снимките са от летището преди отпътуването на екипа на Kaderimin Oyunu за Амасия, където ще има сцени от сериала. Следя официалните канали за първи трейлъри.
Вчерашният гиф се оказа, че е фалшив, но пък толкова хубав, че не само аз му повярвах.

# 223
 • Мнения: 2 713
Здравейте! Весел уикенд!

В момента Рейян и Миран не са много щастливи, но ние ще им помогнем. Шегата настрана, но бабане такъв шамар отпра на Миран... личеше се, че нервите и търпението й бяха на предела. Виждаше, как заради чувство, което тя е пренебрегнала Миран се изплъзва от ръцете й. А единствения й коз е да му вменява чувство за вина пред майка му и ''баща му''. Тя и затова го е оженила за Гьонюл, за да го държи при себе си, да може да го държи в пътя, който тя иска и чертае. Боже, пиша това и знам, че съществуват такива порядки, но пак не мога да ги приема - за да запазиш богатството в рода се женят братовчеди, за да го увеличиш, намираш богаташ/ка. Къде остават чувствата, защо не ценят точно любовта, а власт, пари и положение? едва ли някой може да отговори, по скоро е риторичен въпрос. Но както и да е, в този циничен свят, поне Миран и Рейян ценят любовта.-   Бабо! Изпратила си съдебни изпълнители при Шадоулу!-   И смета ли трябва да ти давам?! Сега ти ми дай сметка! Как отиде в краката на врага?! Сърцето ти е замъглило ума! Ела вече на себе си!-   Омъжват Рейян за Азат! За човек, когото не обича! Принуждават я! Заради мен! Заради нас! Заради това, което направихме с нея!
-   И какво да направя? Знаехме какво че стане с това момиче! Не застанахме ли на този път, знаейки за това?
-   Направих грешка, като се впуснах по този път! Трябваше да излея целия си гняв върху Хазар, а не върху Рейян!
-   Коя е Рейян? Каква е, освен дъщеря на врага ни? Душата ти, съецето ти съвсем ли не трепнаха на вратата на нашия враг? Как сравняваш със земята името на Асланбей на тези врати?
-   Ще го преживееш! Ще го преживееш!
-   Да го преживея ли? Мислиш, че ще забравя омразата, която изпитвах с години, заради любовта ти към този мелез, така ли? Ще потуша този изгарящ огън в сърцето си, заради Рейян, така ли? Решението е само мое!
-   Твое?
-   Мое? В този дом последната дума винаги е моя! Ще оставиш да тичаш по това момиче! И повече няма да вървиш против мен!
-   Няма да оставя! Не мога да оставя!
-   Така ли? Сега отивай, ако имаш смелост. Кажи на майка си, че не можеш да оставиш, ако ти се обърне езика… Забрави всички мъки, които си преживял. Кажи,че застана против баба си, чието сърце гори, и стъпка честта си! Хайде, отивай! Иди и разкажи!И малко клюкини под чертата

Не знам колко е вярно, но тази на снимката, с която говори Акън била мениджъра му - Гюнфер.

Декора за снимките е почти готовИ накрая гледка от прозореца на хотела, в който е отседнал екипа
PS. И естествено в нищо не съм сигурна. Е поне гледката е 100% от Амасия.

# 224
 • Мнения: 965
Внушението/намесата на един човек в мислите на друг човек са доста груби похвати за въздействието му в определена посока. Бабането остави Миран между Рейян и честта на родителите си. Всеки път когато му спомене майка ти и татко ти и Миран извърта поглед, от очи горящи от любов и съжаление за стореното преминава в сведен поглед към дадената дума да отмъсти за родителите си. На моменти Миран е куче което лае, но не хапе.

Относно снимките... не знам кой ги е правил, но Акън е с толкова нисък ръст, а за партньорката не ми се коментира направо.

Общи условия

Активация на акаунт