Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!

За тези, които няма да гледат епизод 2 на Destan, да се позабавляват с мълниеносните измислици на бабане, когато е притисната в ъгъла...

-   Бабо! На теб говоря, бабо! Няма ли да ми отговориш?

-   Не е необходимо да се ядосваш и да си тръгваш. Защо не ми разказа за бележката? Кой у защо ни изпраща тази бележка?
-   Защото това не е само бележка. А заплаха. Някой се опитва да заплашва Асланбей. Знам кой е, но не мога да го докажа. Ако можех да го докажа, щях да го хвана и да го хвърля пред теб.
-   Ще кажете ли и на нас, каква е тази бележка? Някой заплашва ли ни?
-   Разбира се, че ни заплашва. Нашите врагове ще останат ли настрана?
-   Ти остави това доказателство, бабо. Кажи кой е този враг.
-   Знаеш кой е. И мен ли ще питаш кой е врагът?
-   Не в какво вярваш ти, а истината искам да знам.
-   Ти знаеш истината, но не искаш да вярваш, Миран. Вземи. Тогава ще ти покажа.
-   Аз и без това прочетох тази бележка.

-   ‘’Трябва да ти кажа нещо. По- точно да ти покажа.
-   Какво е това?
-   Това, което похитителите сложиха в джоба ми.
-   Дойде време да си платиш за скроените ти игри и унищожените от теб животи, Азизе Асланбей.’’
-   Рейян ми даде тази бележка. И аз й казах да ти я даде.

-   Когато колата изчезна, попитах те само едно. имаме ли друг враг? А ти ми каза ‘’Хазар Шадоулу’’. Защо? Дори, след като прочете бележката, защо каза за Шадоулу, бабо?
-   Защото, освен Шадоулу, нямаме други врагове.
-   Не е вярно.
-   Ти не знаеш кой те отвлече. Къде и защо те отвлякоха, не знаеш/ и в ръцете си с една бележка заставаш и напрягаш всичко наоколо.
-   Не ти вярвам, бабо. Азат няколко минути след мен пристигна в чифлика. Толкова голям план за няколко минути ли изпълни?
-   Може по- рано да са го планирали? И аз без да знам, им дадох възможност. И когато им пресякоха путя, не можаха да избягат. И целия проблем прехвърлиха на наш враг! Това момиче дойде тук заради Азат!
-   Тогава, като знаеше за това, защо ми позволи да се оженя за нея?
-   Ако си пред очите ми, да мога да те защи…
-   Повече нищо не казвай! Това, което доведе Рейян тук, е любовта. И каквото и да кажеш, няма да ме накараш да мисля друго.

-   Толкова ли си сляп, Миран? Баба ти говори истината. Това момиче е враг. Първо се омъжи, за да изчисти името си. После с раздаване на храна спаси своя авторитет. Не виждаш ли? Тя се разплаща за всичко, което направиха с нея. Това момиче бойбе тук за отмъщение.
-   Ти не се бъркай, лельо!

-   Значи не ми вярваш, така ли? Ще докажа и ще ти покажа. А когато разбереш, че зад тази работа стоят Рейян и Шадоулу… Ти ще спазиш клетвата си. Веднага ще отмъстиш на Хазар Шадоулу за майка си и баща си.
-   Всъщност ще намеря кой е изпратил тази бележка. Тогава ще спреш да се намесваш в тази работа. И ще оставиш отмъщението чрез невинни. А аз ще вървя по този път, който сам избера.
-   Хайде да видим. Ще видиш кой е прав.

А за тези, които ще гледат Destan линк за онлайн гледане

https://www.atv.com.tr/canli-yayin

# 526
Здравейте Simple Smile

Приятно гледане на "Дестан". Сигурна съм, че удоволствието е пълно.
За всички очакващи "Играта на моята съдба" споделям видео със специална песен написана за сериала.

Тези пътища винаги водят към теб
Деря Улуг

Такава е съдбата
такова наказание за мен
Дори и да удариш хиляди пъти
аз не умирам не умирам
Ако той има последна дума
За слугите на живота
никога не казвай никога
Тези пътища винаги водят до теб
Повярвайте ми, има такова нещо като съдба.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 21:27 от DeniAra

# 527
Здравейте!

Добро утро в сряда! Гледахте ли Destan? За тези, които не са Hercai винаги е на разположение. О т мен поредния красив момент с Рейян и Миран - милото и стеснително обяснение на Рейян...

-   Миран, това, което говори баба ти не е вярно. Ти ме доведе тук.  Не знаех как ще живея, след като разбрах, че са посегнали на живота ти. Да, ако не бях се омъжила за теб, и твоят живот и животът на бате Азат щеше да бъде в опасност. Но кълна се, дойдох след любовта си заради теб дойдох. Защото те обичам.

-   Знам, Рейян. Няма значение какво казва баба ми или някой друг. Знам истинската причина защо си тук. По- добре беше и на мен да разкажеш за това, което става.
-   Не можах. Страхувах се, че ще ме разбереш погрешно. Страхувах се, че ще те загубя.

-   Няма нужда да се страхуваш. Всичко разбирам по твоя поглед.

Снощната серия на мен ми хареса и то много, ще изчакам превода, за да мога да коментирам както трябва, че този път има два момента и то доста важни, които много не разбрах какво се каза. Иначе булката, която гласяха  за Батуга е много красива, но и много жестока и способна на всичко, дори на убийство. Борбата за трона на Небесното ханство е безмилостна, а Алпагу хан дори още не е умрял.

И нови снимки на Аккъз/ Ебру с поредното диво животно

Допълвам тук линк за серията с руските субтитри

https://www.vbox7.com/play:49b8e9a6e3?p=playlist&id=2397218

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 07:33 от cvetansk

# 528
Честит ни нов месец - месецът с чудесните и чакани празници! Със здраве да е за всички!
Топъл и позитивен ден, момичета!
🍀💥🎊

По преговорът - Цвети 🌹
Азизето не пропускаше възможност да унизи и уязви Рейян. Но, тя започна и да разбира, че довчерашният Миран, който тя умело манипулираше й се изплъзва от ръцете. Какво не прави любовта! И само така - с неподправена обич, взаимно доверие се постигат много неща в живота. Миран и Рейян ни го показаха.

..................
Два дни до срещата ни с Акън

Ах, тези фенки.....чак в караваната му го налазили....😀😅

...................
Момичета, има превод на Легендата с български субтитри.
Да  Благодарим на Anita 🌹🌺
Епизод 1 бг.суб.
https://m.ok.ru/video/3667711232663

..............

И малко от нашите си красотички

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 11:52 от Stella2021

# 529
Първа искрена целувка на Рейян, и много сладкото щастие след целувката на Миран

-   Тръгваш ли?
-   Тръгвам. Трябва да се срещна с Фърат. Но ще ти се обадя, когато се освободя. Ако искаш, да вечеряме навън.

-   Много ли ще се бавиш?
-   Няма да се бавя. Не се притеснявай. А и не мога. Защото ти си винаги в главата ми. Освен това, Рейян. Не мисли, че си заключена между тези 4 стени след отвличането. Нищо подобно. Сега можеш да излизаш от конака, когато поискаш. И никой няма да те пипне. Само не ходи без охрана, за да е спокоен мъжът ти.

-   Миран. Най- важното за мен е, че ми вярваш. Благодаря.

-   Вярвам ти, Рейян. С цялото си сърце то вярвам.

Прекрасен превод, направен професионално. Искрени благодарности на дамата превела първи епизод на  Destan, невероятно удоволствие е да гледаш този сериал с БГ буквички. Искрени благодарности и за Стели, която откри превода.

# 530
Приятна вечер, Дами и не забравяйте...тази и още една вечер ни делят от новото амплоа на този наш красавец!

https://www.facebook.com/LoverActoresTurcos/videos/1766458660189451/

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 19:58 от Stella2021

# 531
Здравейте Simple Smile

От вчера в Twitter върви една игра на феновете, в която всички обичани и популярни артисти са представени като корица на списание със заглавията на известни филмови хитове.
Колажите с Акън бяха едни от най споделяните.

Тази игра превръща името на артиста в тенденция в Twitter и по този начин се откроява в потока на новини в акаунтите за съответния регион. Печели се все по-голяма популярност сред ползвателите на социалната мрежа без значение дали следва профила на артиста или не. Това е много добре за кариерата на Акън, още повече, че той неуморно се раздава и снимките с фенове валят. Може да ги видите във всяка мрежа. Много ми харесва тази активност. Той изглежада спокоен в работата си и удовлетворен от любовта на феновете. Тази лавина от фенове няма начин да е случайна. Мисля си, че туроператорските фирми имат споразумение с продуценската компания и част от екскурзията включва посещение на снимачната площадка. По друг начин не си го обяснявам. Тези хора са истински щастливци.

Ебру също не остава по-назад и след бляскавата премиера на "Дестан" идва време на домашен уют.

Не мога да отъсна очи от този нов Акън. Преди десетина дни писах, че не ме кефи зализан и мазен, но сега си вземам думите обратно и направо онемявам пред този Джамал

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 22:04 от DeniAra

# 532
Здравейте Simple Smile

От вчера в Twitter върви една игра на феновете, в която всички обичани и популярни артисти са представени като корица на списание със заглавията на известни филмови хитове.
Колажите с Акън бяха едни от най споделяните.

Тази игра превръща името на артиста в тенденция в Twitter и по този начин се откроява в потока на новини в акаунтите за съответния регион. Печели се все по-голяма популярност сред ползвателите на социалната мрежа без значение дали следва профила на артиста или не. Това е много добре за кариерата на Акън, още повече, че той неуморно се раздава и снимките с фенове валят. Може да ги видите във всяка мрежа. Много ми харесва тази активност. Той изглежада спокоен в работата си и удовлетворен от любовта на феновете. Тази лавина от фенове няма начин да е случайна. Мисля си, че туроператорските фирми имат споразумение с продуценската компания и част от екскурзията включва посещение на снимачната площадка. По друг начин не си го обяснявам. Тези хора са истински щастливци.

Ебру също не остава по-назад и след бляскавата премиера на "Дестан" идва време на домашен уют.

Не мога да отъсна очи от този нов Акън. Преди десетина дни писах, че не ме кефи зализан и мазен, но сега си вземам думите обратно и направо онемявам пред този Джамал

Чакам го с огромно нетърпение!
Убедена съм, че отново ще сътвори  невероятен образ@ Момчето си е огън, когато стъпи на снимачната площадка!
............
Допълвам се
И нещо, което ми хареса страшно много!

https://www.facebook.com/254313579805690/posts/311759234061124/

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:48 от Stella2021

# 533
Здравейте!

Вчера за срамотите забравих да поздравя със започването на новия месец. Днес ще се коригирам. Пожелавам на всички най- вече да сме здрави, позитивни и щастливи...

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Декември идва и си отива като сън.

И да предоставя една рецепта против настинка - Кекс с черен пипер и моркови

# 534
Здрав и позитивен ден, момичета! 🎄

По преговора - Цвети 🌹
Абе, забърка ги, Гюл едни продукти и ....аз днес, съм на такава вълна.....Да, видим и какво ще се получи, де.....Мамма, миа....

.............
Един, единствен ден до срещата ни с нашето момче! Прекрасни отзиви чета и тук и таме..... Изчака ми се и чакалото, ама то и не останало.....

Проверява ни, дали го чакаме.....ама как не, бе сладур

Ама, дизайнерът му си е топ.....
Малко думи от Акън :
"Обичам да се срещам с феновете си. Те винаги са забавни и винаги имат добри неща за казване, умни въпроси за задаване и много идеи, които да изследвам в бъдеще.
Обичам Ви"
"Уча се да приемам себе си! Все още се уча да обичам това, което съм. И беше наистина освежаващо и наистина хубаво да мога да направя това и да съм добре. Мисля, че феновете ми извадиха това от мен!"

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 05:10 от Stella2021

# 535
Здравейте и от мен. На всички ви желая здраве, да посрещнем тези светли празници с добро настроение идващата година да бъде по хубава и най вече здрава. По преговора Цветка страхотна си всичко което правиш и ни припомняш по този начин е много вълшебно. Тази Айда е невероятна актриса с такава лекота се преобразяваше, дори и когато започна да губи почва под краката си изиграваше сцените невероятно. Много ми се иска да я видя в друг филм. Да малката Гюл беше дете което всичко превръщаше в смях закачки тази сцена беше толкоз весела, забавна, че всички забравиха за случили те се събития.
А сега за Дестан аз не го гледам, защото не обичам такъв вид филм, много жестокост насилие, погледнах от части Ебру е красива, играе с много хъс въпреки, че на моменти ми е страшничка, повечето актьори съм ги гледала в други сериали и ги харесвам, но тук така са преобразени, че всяват ужас и тези малки деца който участват особено в някой сцени ми идват в повече, но това е историята която пресъздават. За Акън чакам филма с нетърпение харесва ми историята  смятам, че образа който ще изиграе ще го пресъздаде много добре. Снимките са му много фешън изглежда много красив той си е, но тези снимки много подчертават чертите му раздава го млад аристократ. Феновете не го изпускат направо ще го глътнат като хапка. Има няма още ден и ще го видим в новата му роля. Хареса ми интервюто с Йоико бяха много естествени дори се забавляваха, като деца и нещото, което ми направи впечатление, че всички се изказват много красиво за Акън въпреки последните месеци изписаните глупости по негов адрес ама то хора си има за всичко. Нека и на двамата филмите им пожънат големи успехи. А като Реян и Миран ще продължим да им се наслаждаваме със страхотния преговар предоставен ни от Цвети. Хубав ден на всички.

# 536
За втори път Миран и Хазар се обединяват заради Рейян. Може и да се мразиха, но поне се уважаваха единия заради любовта на баща към дъщеря, а другия заради любовта към любимата.

-   Защо ме повика тук? Какво искаш?
-   Трябва да действаме заедно.
-   Какво промени мнението ти? Последният път, когато говорих за това, ти ме нападна.
-   Няма значение.
-   За мен най- важното е това. Ако си променил ,мнението, значи по някакъв въпрос си видял истината. Каква е тази истина? Виж, г-н Миран. Ако ще работим заедно, няма да криеш нищо от мен. А сега ми кажи. Каза: Ти си прав. Защо?
-   Опитвам се да се възползвам от всяка възможност, за да защитя Рейян. Това е всичко. Заедно ще разберем истината. Заедно ще действаме, за да не губим време. Сега кажи. С мен ли си или не си?

-   Ти наистина ли искаш да действаш с мен, или ти е любопитно какво знам?
-   Добре. Щом искаш да знаеш причината слушай. Мисля, че тази игра са скроили само за мен и Рейян. Стрелят по колата ми, когато съм сам. Стрелят по дома ми, когато съм с Рейян. Но не ни убиват. Отвличат човек, но не искат нищо в замяна. Заплашват с убийство, но пак не искат нищо в замяна. Длъжен съм да знам какво искат, за да защитя Рейян. Длъжни сме.
-   Най- накрая дойде до това, което казвах.
-   Аз ще споделям това, което зная. И ти ще ми казваш, каквото знаеш.
-   …

-   Миран. Знам, че заради Рейян ще направиш всичко, каквото можеш. Но направи повече.
-   Ти защити семейството си. Това е достатъчно.

И да донеса малко интересни неща от пресата за Destan. Никога не съм предполагала, че турският зрител и в частност турската жена, има такъв поглед върху сериала. Може би заради това, че дълго време след това жените са били подтиснати им е приятно да видят, че не винаги е било така, че в онези времена и те са участвали във властта. Може би това ще им даде сили да се борят още повече за себе си и правата си...

"Султан на категориите"
Някои турски вестници нарекоха Destan султанът на рейтингите
След като вторият епизод привлече много внимание и стана най-гледан, за него се говори много с хаштага - Akkyz, той влезе в дневния ред на социалните медии в Турция и няколко страни като Америка, Испания, Франция, Мексико, Сърбия...

От колона на Юксел Айтуг;
Турските жени пишат епоси
Akkyz/ Ебру Шахин, силна жена от Destan, се превърна в новия модел на женственост и спечели сърцата на повече жени с брилянтния си ум и силата на китките си.
Епосът също така показва как жените от турските племена са активни при вземането на важни решения, които променят историята.
Епосът се превърна в източник на надежда и енергия за хората с увреждания

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 19:11 от cvetansk

# 537
Рейтингът за 2 серия на Легендата

https://www.instagram.com/p/CW7nUt_MN_R/?utm_medium=copy_link

.......................

# 538
Здравейте!

Добро утро в деня на Съдбата. Дългоочаквания ден 03.12. дойде, остават само часове до първи епизод на новия сериал на Акън.
Докато дойде вечерта, позабавлявайте се с Вятъра и момента на разговора на Рейян и Хазар. и двамата се чувстваха неудобно в тази ситуация, баща да разкаже на дъщеря си за първата си любов...

-   Вече няма живи свидетели на това време, дъще. Само аз останах, но и аз не помня всичко.
-   Г-жа Азизе ми каза нещо днес, татко. Защо те вярват, че ти си направил нещо на майката на Миран? В това, че ти си й хвърлил око.

-   Дъще. Аз само обичах Дилшах. Много я обичах. Мищо лошо не съм й направил. Нима може човек да постъпи така с любимата си? Бабата на Миран разказва нещо, но го разказва неправилно. На казва всичко. Люновта ни беше взаимна, дъще. Бог ми е свидетел. Дилшах също ме обичаше. Разбира се, това неше преди да срещна майка ти. Разбираш ме, нали? Мидят е малко място. Ние тайно се обичахме един друг. Искахме да се оженим, когато се върна от казармата. Аз отслужих и се върнах. Но видях, че са омъжили Дилшах. Баща ми не ми беше казал, за да не правя глупости в армията. Аз затворих очи за всичко. За всичко. Но после… Чух, че я измъчват в този конак. Не издържах. Исках да я спася от мъченията. Исках да й помогна да построи нов живот със сина си… Асланбей преследваха Дилшах. После се случи това, което се случи. Мен ме раниха. Отворих очи в болницата. Разбрах… че Дилшах отдавна са я погребали. Заедно с бащата на Миран. Аз не помня какво се случи през онази нощ. Но дъще, кълна ти се, аз никого не съм убивал.

-   Знам, татко. Ти не си го направил. Аз не попитах, за да те разстройвам. Този пръстен… бил е на пръста на майката на Миран преди смъртта й. баба му каза, че Миранго е сложил на пръста ми, за да не забрави отмъщението.
-   Дъще аз дадох този пръстен на Дилшах. Аз.
-   Ти ли си й го дал?
-   Ние бяхме сгодени помежду си. Тогава имаше един бижутер, майстор Габриел, поръчах този пръстен на него
-   Татко, тогава ще разкажеш ли истината за пръстена на Миран?

-   Ако той разбере, че не баща му е дал този пръстен, а ти, тогава…
-   Не може, дъще. Не може. Той няма да повярва. Няма свидетели от това време. Даже майстора го няма. Няма да повярва. Той няма да престане да вярва на една история, в която е вярвал 27 години. Няма да я откъсне и да я изхвърли. Не може, дъще. Ако това засяга майка му… Не се разстройвай, дъще. Виж, рано или късно, Миран ще види истината…

# 539
Ведър и усмихнат ден! Здраве за всички!

По преговора - Цвети 🌹
Ледовете между Миран и Хазар малко по-малко започнаха да се пропукват. Както и доверието на Миран в баба му. Не беше изобщо лесно за него. Все пак, той от дете е израснал и възпитан с една мъст в сърцето си и трудно, можеше да види истинският лик на бабането. Но, бавно, бавно той започна да се усеща несигурност. Затова и предприе крачка към Хазар.
Разговорът между  Хазар и Рейян беше наистина труден. Много е неловко да говориш с детето си за първата си истинска любов, която отдавна я няма, но пазиш толкова съкровени чувства към нея.
Но, и двамата подходиха предпазливо с много такт и ето, че се появи нишка, която след това Рейян разнищи...

.............
Останаха по-малко от 8 часа до срещата ни с Акън.....Доколкото чета, интересът е огромен от всички кътчета по света, където се или се е излъчвал "Вятърничав". Даже в една група са сложили всички часове от различните държави, които съвпадат с 20.00 турско време. За нас той ще е 19.00 часа.
Ще се опитам към 18.40 да сложа линк, но не съм сигурна дали ще се справя. 🙄
Ако, никой не пише до тогава, ще се допълня тук, в този пост. Хубаво ще е някой с възможности да пусне и линк с озвучка, но....

...................

И малко емоции от Миран...😅

https://www.facebook.com/2236163973143858/posts/4628308627262702/

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:52 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт