Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 170
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 320

И ние с децата започнахме с украсата. За първа година сме с толкова висока елха, носи много коледно настроение. Blush
soft, елхата е невероятна 😍 може ли да споделиш от къде е купувана (евентуално какъв модел се води)

# 1 321
Офисните дръвчета (сглобени и украсени от колега, мъж!). Така си седят, едно до друго 😁:

И котьо застана на точното място сутринта:

Леле страхотен е ❤

# 1 322
На Уна украсите са ми любими!
Аз си търся светеща звезда за прозореца, но тук не намерих и ще се наложи пак ходене до Джъмбо. Нещо дървото от Jusk (от тези, които една годин ги купувахме групово в темата) ми отказа и не свети. Сложих две батерии и пак не тръгна. Ще карам ММ да го погледне.
Нямам кабели вече за всичко светещо.
Доникъде не съм стигнала с украсата.
Почнах малката елха вчера, но сложих лампите и се оказа, че нямам достатъчно златисти топки и панделки. Та я зарязах неукрасена.

# 1 323
Anichka89 , поръчах я онлайн. Сайта е foxigy.bg . Моята се води смърч, 220см. Много съм доволна, за тази цена елхата е страхотна, клонките са красиви и доста. За първи път поръчвам от този сайт и не знаех какво да очаквам, но препоръчвам.

# 1 324
Anichka89 , поръчах я онлайн. Сайта е foxigy.bg . Моята се води смърч, 220см. Много съм доволна, за тази цена елхата е страхотна, клонките са красиви и доста. За първи път поръчвам от този сайт и не знаех какво да очаквам, но препоръчвам.
Много благодаря, задължително ще разгледам  🤗 От доста време съм в търсене на подходяща елха, а нямам сертификат и не мога да обикалям по големите магазини, за да ги видя на живо 🙄

# 1 325
Ето и моята елха и част от декорацията в хола.

# 1 326
  • София
soft, елтата ти е вълшебна! HugHeart

И аз съм готова с коледната украса Simple Smile

Eлхата:
Скрит текст:

Различните ни цветови кътове Simple Smile
Скрит текст:

И главното Коледно селце, където колички и играчки на сина ми от яйца намериха също своето място Grinning
Скрит текст:

# 1 327
Здравейте от кой сайт мога да поръчвам фигурки от филц за късметчета.Благодаря.

# 1 328
# 1 329
Аз днес изкъпах дядо Коледа, че брадата му беше смачкана и взех че го накъдрих Blush

Тази година елхата ми не е за показване, затова ще се наслаждавам на вашите Heart

# 1 330
  • Пловдив
Почти приключих и аз.
Останаха ми само някои дребни детайли тук там и да изрежем с децата снежинки за прозорците.
Украсих и на етажа във входа, съседката до нас ще сложи и тя допълваща украса и тогава ще снимам - сега между двете врати има една камина с две чорапчета + свещи и Дядо Коледа с шейната и еленчетата на нашата врата.
Може и към асансьора да се развихрим, ще видим утре какво ще измислим двете Simple Smile

Показвам си елхата с дървените "филийки" и селцето, пък като довърша и направя по-хубаво снимки на останалото, ще кача пак
Скрит текст:

# 1 331
  • София

Коледният венец от паста...

# 1 332
  • Sofia
С какво се лепят макароните?

Преди години правих ангелчета и ги лепях със силикон,но се разлепваха.Пробвах и с Момент,също неуспешно.

# 1 333
Украсих малката елха и тоалетката днес.
Следващите дни голямата елха.
Повече украса няма да слагам в спалнята. Това ще е.
Доста го мислех, в крайна сметка си избрах златисто и бяло.
През седмицата ще отскочим до Джъмбо за още украса, че имам нужда от някои детайли за голямата елха, които съм решила да включа тази година.
Успях да направя върха какъвто исках, тази година това ще е различното в елхите-тези върхове, които исках да опитам да направя и виждам постоянно по групите впоследните години.

Детето даже поиска да я снимам при елхата и станаха много хубави снимки. Но не проявява интерес към украсяването и това е. По-скоро само мести и си реди играчките по земята, прави си разни нейни кътчета с украса и си играе.
Почвам след малко зелените венци. Още не знам колко ще правя.
Събрах си един чувал страхотни, млади и свежи клонки от гората.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 11:20 от Caroline_Bingley

# 1 334
  • Някъде там
Каролин, страхотен мини - бял разкош е елхичката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт