Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 161
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Семейство Гномови се настаниха по местата си... Simple Smile

# 1 336
  • Euskal Herria
Много красиви неща показвате.
Днес и аз почвам с украсяването. И аз съм избрала гномове за тази година.

# 1 337
Изглежда гномчетата са хит тази година.  Не си спомням други години да са били така навсякъде. Никога не съм ги харесвала особено, но вчера дори и аз купих три. Малките ги сложих на камината. Купих и фигурки за фенерите, но някои от тях сякаш се "бият" по между си и още не мога да измисля как да ги наглася. Накрая ще им сложа по една свещ вътре и така ще ги оставя. Извадих и елхата и психически се подготвям да я сглобя и украся. Тази година няма да избухвам с украсата. За първа Коледа ще имаме малко и игриво котенце и не знам кое как ще опазим от него.

# 1 338
И аз не харесвам гномовете. Но ММ ми купи два и съм ги сложила.

# 1 339
В стаята на дъщеря ми тази година украсихме малка елхичка с плюшени играчки и цветни светлинки.

# 1 340
И аз имам гномче от един благотворителен щанд:

Добавям си и венеца, който завърших преди малко

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 17:58 от beki8

# 1 341
  • Бургас
Всичко ви е много хубаво, момичета! 💖
Гномчетата са супер, и аз искам.
Ледената украса е страхотна!
Днес изкарах елхата, но нямах време да я украсяваме с децата. Утре ще я разперят и ако имам време ще я украсим.
Но ми се иска нова украса с цветя, панделки, лампички...
А трябва да се обикалят магазини да търся цветя, та... хич не обичам да ходя по магазини. Ще погледна близките до нас, какво предлагат. Ако няма, ще си е обичайната ни украса, като всяка година.

Една интересна украса, която ми излезе във фейса.

# 1 342
И аз не удържах тая година и взех гномче за нас и за племенницата ми. Ще бъде като добавка към подаръка й, знам че и те нямат, та със сигурност ще се зарадва.

Карз, цъкни в Юск, аз от там ги взех, вярно че преди 2 седмици, но сигурно още имат.

# 1 343
  • Под Сините камъни
Страхотни украси момичета 😍
  Caroline_Bingley прекрасна елхичка. И аз исках тая година такъв връх, по ММ ми попари желанието, не му харесвало.
Аз след вчерашният маратон (РД на синчето) днес релаксирам така, с чаша горещ шоколад и коледни филми. Много, много любимо.

# 1 344
  • Бургас
Коте, сега ще погледна в Юск. Благодаря ти!

# 1 345
И ние сложихме елхата преди малко.
Всяка година за седмица заграждат малко от тротоара близо до нас и продават разкошни живи елхи, клонки и венци. Снощи минах, исках да си купя  клонче, не можело с карта, а аз нямах кеш. Днес, специално си проготвих кеш, нямаше клонки. Няма да проверявам повече, след дни летя до Бг.
Платното беше приготвено да се наканим с детето😊

няма да седи на масата, пазим я от котарака, докато изсъхне, че се пробва да я опитва.

# 1 346
  • München, Deutschland
Поздрави по случай вчерашния 2-ри адвент с няколко снимки от събота вечер, щракнати буквално секунди преди пристигането на моите гости. 😃 Исках малко по-добре да ги направя, но се звънна на вратата. 😃

Няма особени украси, тъй като бяхме после на различни плата. 😃

# 1 347
Ще имаме коледен базар и де чудя какво да измайсторя. Не съм от най-с ръчните. И обикновено се отчитам само със сладки неща. Предложете нещо, вие какво изработвате, какво носите.

# 1 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

На нашата Wink

украсяването върви бавно. при 20 градуса нощем и около 25-28 денем не е много коледно, но се стараем да го направим. Simple Smile
покривките са готови.

# 1 349
  • Под Сините камъни
Caroline_Bingley аз съм правила свещник от буркан. На капачката от вътрешна страна залепям с течен силикон разни нещица, като малък дядо коледа или елхичка поръсвам и изкуствен сняг. Затварям буркана и на дъното лепя чаена свещичка. Жалко че нямам снимки. Правила съм и снежинки от рулата на тоалетната хартия. Както и звезда от клечки за шишчета и канап.

Общи условия

Активация на акаунт