Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 137
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 365
Ето и моя венец на вратата и украсата на масата.

И тазгодишната ми коледна чаша :

# 1 366
Един венец направих днес за прозореца в кухнята - да си го гледам докато готвя. Това беше генерална репетиция за венеца на вратата. Получи се добре.

# 1 367
  • Някъде там
Сложихме лампичките на голямата елха.
Аз исках жълта светлина ,децата цветни.Стана както те искат
и много се радват/това е най- важното/.

# 1 368
hrrisss, откъде е елхата? Много е красива 🤩
От Бриколаж.

# 1 369
  • Mediterraneo
Ще имаме коледен базар и де чудя какво да измайсторя. Не съм от най-с ръчните. И обикновено се отчитам само със сладки неща. Предложете нещо, вие какво изработвате, какво носите.

При нас са забранени нещата за ядене заради ковид, обикновено носех меденки, сега не може. И понеже задължитено трябва да участвам( заради детето), а хич ме няма в ръкоделията, спретнах това от подръчни материали. Сега се освободиха още от стъклените купички, ще измисля още подобни свещници. Ама хич ме няма в идеите и изработките.

# 1 370
# 1 371
Съботното ми забавление

# 1 372
Здравейте!
За Коледа бих искала да подаря на близките си коледни топки за елхата с персонализирани снимки. В много групи и сайтове се преглага тази услуга, но искам да си ги направя сама, тъй като ще  бъдат със снимки на детето ми и ще станат по-сантиментални.
Въпросът ми е къде бих могла да намеря такива отварящи се прозрачни Коледни сфери /в София/? С останалото /снимки и декорация/ вече съм се сдобила.
Ще бъда благодарна ако успеете да ме насочите! Хубав ден на всички Simple Smile

# 1 373
  • София
Здравейте!
За Коледа бих искала да подаря на близките си коледни топки за елхата с персонализирани снимки. В много групи и сайтове се преглага тази услуга, но искам да си ги направя сама, тъй като ще  бъдат със снимки на детето ми и ще станат по-сантиментални.
Въпросът ми е къде бих могла да намеря такива отварящи се прозрачни Коледни сфери /в София/? С останалото /снимки и декорация/ вече съм се сдобила.

https://www.emart.bg/p/topka-plastmasova-prozrachna-100-mm-otvarjashta-se-801450 - пише, че има наличност в магазините им в София и в https://www.slanchogled.com/category/571/prozrachni-plastmasovi- … t-dve-chasti.html - трябва да попитате дали имат в магазина им, като тук са малко по скъпи. Може да погледнете и в магазин hobbyart, в кв. младост 4, ако Ви е удобен.

# 1 374
  • софия
Здравейте!
За Коледа бих искала да подаря на близките си коледни топки за елхата с персонализирани снимки. В много групи и сайтове се преглага тази услуга, но искам да си ги направя сама, тъй като ще  бъдат със снимки на детето ми и ще станат по-сантиментални.
https://www.emart.bg/p/topka-plastmasova-prozrachna-100-mm-otvarjashta-se-801450 - пише, че има наличност в магазините им в София и в https://www.slanchogled.com/category/571/prozrachni-plastmasovi- … t-dve-chasti.html - трябва да попитате дали имат в магазина им, като тук са малко по скъпи.
ЕМ АРТ Има различна големина и форма.

# 1 375
  • София
Ледени портокалчета....  Simple Smile

# 1 376
  • Sofia
Здравейте!
Проверете в т.нар.Немски магазини.
Тези ги взех от там,но преди 2год. и са за две снимки.Бяха около 2лв.

# 1 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пускаха ги в лидл миналата година около коеда. аз купих различни форми от хоби магазинче в скай сити, но май сега е закрито. Sad

# 1 378
  • там където има винаги вятър
Здравейте!

Проверете в Джъмбо. Нашите са купувани от този в Пловдив - 6 бр в опаковка, 8 см диаметър и с цена 4.99 или 5.99 - нещо такова беше. Rolling Eyes

# 1 379
  • Euskal Herria
В събота видях такива в Лидл, обаче в Испания. Не знам дали по едно и също време са тематичните седмици и зареждането.

Общи условия

Активация на акаунт