Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 121
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 395
Прешъс,откъде си набави толкова малки фигурки?
Не съм в България. От местни магазини.

# 1 396
  • Сандански
Поръчах от Бриколаж ГИРЛЯНД 180 LED ПРОЗРАЧЕН - 11.89 и доставка до станция на спиди 2 лв. Не знам дали си заслужава обаче… 😂

# 1 397
  • Под сянката на разлистените кактуси
Днес се разходих из квартала да погледна как са украсили съседите. За мой голям срам, тази година никакви заплахи, подкупи или мрънкане не успяха да накарат мъжката Туна да сложи външна украса.

Абе палми, кактуси, ама се стараем Grinning

# 1 398
  • София
Ех, мечтаната къща 😀😀 Аз имам същия пингвин на балкона

Тази година съм бавна с декорацията, но дойде време за елхата

# 1 399
Туната, много красиво! И създава толкова настроение!

# 1 400
От един базар купих разкошни коледни покривки. Намврих ги и в нета,  но за съжаления качеството на снимките не в ок и няма много неща. Покривките са доста плътни, тъкани и с много блясък. Оставих ги в къщата, но много скоро ще ги снимам Simple Smile
Ако имате интерес:
https://www.facebook.com/Divito-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D … -269293273413917/

# 1 401
precious*, фенерите са страхотни Simple Smile
red soul, браво,много ми хареса магнитчето с рогата.
Искам да попитам,някой има ли такива бастунчета за елха.
Намерих ги в Бриколаж и се чудя дали да ги взема.

Голямата ми елха е злато с червено,ще видим дали ще стоят добре Simple Smile

И аз искам да си купя такива за голямата елха. Ще стоят супер със сигурност.
Днес ще търся подпбни в Джъмбо, Бриколаж е близо може и до там да ида. Дано да има, че главно отивам заради тях.
 Само, че аз първоначално исках близалки бастунчета да взема и ако има ще взема тях, да са ядливи и с панделка ще ги вържа на елхата.  
Струва ми се, че ще е даже по-хубаво, та ти давам идея. Ще стоят добре, разбира се. Зависи от размера на елхата моята е 1,80 см и все пак не трябва да са много малки. Тези са много хубави Искрице. Не им се чуди.

# 1 402
  • Някъде там

Днес ще търся подпбни в Джъмбо, Бриколаж е близо може и до там да ида. Дано да има, че главно отивам заради тях.
 Само, че аз първоначално исках близалки бастунчета да взема и ако има ще взема тях, да са ядливи и с панделка ще ги вържа на елхата.  
Струва ми се, че ще е даже по-хубаво, та ти давам идея. Ще стоят добре, разбира се. Зависи от размера на елхата моята е 1,80 см и все пак не трябва да са много малки. Тези са много хубави Искрице. Не им се чуди.
Вече са на елхата.
Като ми остане повече време ще снимам украсата Simple Smile

# 1 403

Вече са на елхата.
Като ми остане повече време ще снимам украсата Simple Smile

Е, много со бърза! Кога писа, кога отиде.?
Ние се върнахме с покупки, всичко взех, което ми трябваше. И след малко свалям голямата елха и започваме.

# 1 404
Следващата седмица в Лидл ще има играчки за вграждане на снимка(даже 2)..4 броя за 6.99 мисля че беше...
Има сърца, звездички и другото нз какво беше...4 вида бяха..😊

# 1 405
Досега само четох, минавам и да се отчета с няколко неща от нашата украса.. Simple Smile скромно, но от сърце. Simple Smile

# 1 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не е декорация - коледния панаир в училище. Wink снимах от щанда за сладките. Нямах време за обиколка.

# 1 407
  • София
Намерих място за любимата ми палетена елха. Тази година я украсих с формички за сладки.... Simple Smile

# 1 408
  • София
Уау, палетната елха е прекрасна!!

# 1 409
А, бърз въпрос: падна ми 2д елхата. С части от латекса 😄😄😄
Как закрепвате? Стената е тапет с латекс отгоре ...
Сложих вакуум кукичка, изобщо не се захващаше. Сложих под нея двойно залепващо, монтажно уж, супер силно - пада с все латекса....

Общи условия

Активация на акаунт