Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 128
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
В Дцъмбо със сигурност има,преди малко се върнах от там и ги видях.

# 1 381
Много благодаря на всички!

# 1 382
https://www.instagram.com/reel/CWn6tNxFQ2h/?utm_medium=copy_link
Много интересна идея за адвент календар Simple Smile

# 1 383
Направих няколко магнитчета.

и за първи път резенчета портокал, а толкова ги обичам❤️

Детето до мен направи мини жаба от силиконовото лепило. Не мога да я снимам добре, но е съвършена❤️

# 1 384
Най-после приключих с фенерите. Слагах, махах, докато ги наглася накрая. Има какво още да се желае, но не ми се занимаваше повече с тях. Изглеждаше ми по-лесно преди да започна. Simple Smile

# 1 385
precious*, страхотни са!

# 1 386
Мерси, Pipi_. Flowers Hibiscus Проблемът е в това, че са малки и няма достатъчно място да се подреди сцена, без да изглежда претрупано. А аз се бях амбицирала и лампички да слагам. Joy

# 1 387
  • Euskal Herria
Макар че вече е късно, все пак - ето още една идея:

Остава ми само декорацията на масата. Направих една, но нещо не ми допада, ще мисля нови варианти. Входната врата и камината са готови.

# 1 388
  • в сърцето на един мъж...
precious*, много са хубави! Ако позволиш - лично мнение - голямата ти фигурка е за големия фенер, там би стояла по-добре. В малкия дребните и светлинки.

# 1 389
precious*, много са хубави! Ако позволиш - лично мнение - голямата ти фигурка е за големия фенер, там би стояла по-добре. В малкия дребните и светлинки.
Ама те фигурките са еднакви. Просто малкият фенер е наистина много малък. За пингвина ли говориш? Честно казано и аз си представях, че ще ги направя по-хубави. Останаха ми много фигурки. Само елхите ми бяха 4-5 вида. Имах и пощенска кутия и шейна, не знам какво съм си представяла като съм ги купувала. Joy

# 1 390
  • Някъде там
precious*, фенерите са страхотни Simple Smile
red soul, браво,много ми хареса магнитчето с рогата.
Искам да попитам,някой има ли такива бастунчета за елха.
Намерих ги в Бриколаж и се чудя дали да ги взема.

Голямата ми елха е злато с червено,ще видим дали ще стоят добре Simple Smile

# 1 391
  • в сърцето на един мъж...
Ама те фигурките са еднакви. Просто малкият фенер е наистина много малък. За пингвина ли говориш? Честно казано и аз си представях, че ще ги направя по-хубави. Останаха ми много фигурки. Само елхите ми бяха 4-5 вида. Имах и пощенска кутия и шейна, не знам какво съм си представяла като съм ги купувала. Joy

Извинявай, пингвина наистина създава усещането, че е по-голям от другите.

# 1 392
Аз харесвам бастунчета. Моите са истински, за ядене, от Лидъл. Имам ги от години.

Някой вече търси подаръци под елхата. Simple Smile Заради този малък непослушко елхата ни е на това странно място, поради което и й липсват част от долните клони.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 10:57 от precious*

# 1 393
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Заскрежените портокали. Още не съм им намерила мястото.

И неофициалната маса за всеки ден до коледа. Не е довършена. Simple Smile

# 1 394
Прешъс,откъде си набави толкова малки фигурки?

Общи условия

Активация на акаунт