Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 591
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
БНД вчера се оженил, ама не искал да знам. Питам, "Че защо, да не е мислил,.че ще ида да му развалям сватбата?!" 🤣

я да питам, че сега се сетих.
ти кога вдигна кръвното? преди или след новината?
тъй де, да знаеш дали да търсиш лекар или шампанско.

# 1 141
  • sf
Хахахха кръвното беше още преди да разбера. После ми се оправи 😆

# 1 142
Ами вече май ще трябва и нейният подпис ако не се лъжа.
Другият вариант беше нещо с прехвърляне на кредита на твое име, а ти да му наплатиш нещо, ама най-добре да си ги проверите тези неща в бнаката.

# 1 143
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile зачудих се защо се е разбързал...той май влюбчив беше, ама не се е давал досега...
да почвам още едно одеалце?

# 1 144
  • sf
И аз това се чудя. Но и така да е, живи и здрави.

# 1 145
  • София
По повод роднинските отношения точно имахме спор снощи с баща ми. Слагам в скрит текст, за да не го чете, който не иска, а по някое време и ще го изтрия, защото сега като го написах ми звучи чак смешно. Сякаш си нямаме по-сериозни проблеми.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 16:11 от Pandachina

# 1 146
Пандачина, да даваме ли мнение или само сподели Grinning

# 1 147
Хелоу, общество! Чета и съчувствам на всички с проблеми и скапано настроение. Нашата Скан е магнетична красавица, сега като я видях хич не мога да свържа образа с шофьорка на тир Simple Smile Скани, за теб требе кабрио Kissing Heart Тринайсетице, гушвам те и ти желая много скоро да намерите спокойствие и сговор с Килеша Hug
Сисунче и теб те гушвам и на мен ми е мрачно и ревливо. Имам чувството, че животът ми се разпада, като свлачище е и всеки ден парченца от него пропадат в бездънна пропаст. И отношенията ми с Недовършений с всеки изминал ден стават все по-земетръсни и безсмислени. Питам се има ли смисъл да реанимирам нещо, което издиша. А и тази игра се играе от двама, а аз съм солов изпълнител...Главата ми е блокирала от въпроси, на които ме мога да си отговоря. Агонизирам като един Хамлет - да  бъде или да не бъде...

# 1 148
  • София
Пандич, нищо лошо не виждам брат да подари почивка на сестра си или обратното. Според мен от гордост го правиш. Ти си прецени, но по принцип е подарък.

# 1 149
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пандич, нищо лошо не виждам брат да подари почивка на сестра си или обратното. Според мен от гордост го правиш. Ти си прецени, но по принцип е подарък.
Понякога зависи как е "поднесен" подаръка. А ако знаеш, че дарения няма да се зарадва или да хареса подаръка, може би не е добре да го правиш...

# 1 150
  • Пловдив
Аз не разбрах...всички заедно да ходите или само ти, детето и баща ти? Ама както и да е явно ти не го чувстваш ок ...помисли пак. Може пък това събиране да ти се отрази добре. Не мисли за пари, доходи и възможности...семейство сте.

п.п. Много пъти съм си мислела...ако спечеля много пари от тотото напр., как ще дам на брат ми /въпреки, че съм му "далечна"/ на зълва ми и т.н...да ги "зарадвам" един вид и да нямат тревоги.

# 1 151
Така е, има съществена разлика между това брат ти да каже: каня ви и да речем баща ти да каже на брат: ти трябва да платиш, щото ние не можем.
Всички заедно разбрах аз, Мисти.

# 1 152
Колата още е у Башмайстора, Башмайстора още не си вдига телефона, днес изписали баба ми с двойно подут един крак и казали да я водим на съдов хирург, тя и майка ми са на село, аз нямам кола, и нашите нямат кола, чакаме да видим кракът ще поотпусне тли малко, ще поспадне ли...  ММ иска да я връщаме в някоя болница чрез Бърза помощ, майка ми утре е на поредна вливка /онкоболна е/ и направо е*ати **баната въртележка, дето ме е подхванала... Да не говорим, че аз не мога да се пренеса на село да гледам баба, защото синът ми отказва да спи повече от една нощ там и изпада в диви истерии...

# 1 153
Мързелче, а вариант баба ти да дойде у вас има ли?

# 1 154
То все ше се намери вариант, ама знам, че първо - на нея ще й е по-удобно и спокойно там, второ - и нашите си живеят на село, те ще я наглеждат, просто утре е така положението... А на Башмайстора ми идва данъчни да му пратя!!!

Общи условия

Активация на акаунт