Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 588
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 155
  • France
Мързелота, мъжът ти е прав.

# 1 156
  • Пловдив
За тоя майстор ще си спестя думите, че...
А що не вземеш на ТМ колата или той да ги кара от и до където трябва? Ако може да отсъства един ден  и ... на теб с децата надали ще ти е по-лесно.

Карамелкова, гуш!

# 1 157
Мързелче,ужас! 🥺 Ако беше наблизо щях да съдействам с кола поне. Наистина шибана работа. Мъжа ти що не му скръцне със зъби малко на тоя “майстор”?! Супер несериозно отношение.
Карамелче,и за теб ми е мъчно да те чета. Дано намерите път един към друг или ако не... Не си е работа да се измъчваш така.
На Панди да кажа,че не виждам лошо да отидете,ако си в добри отношения с братята. Моята сестра колко ми е помагала като съм била затруднена... Че и сега всеки път ме пита имам ли нужда от нещо. При вас е различно де,мое мнение,че няма защо да се запъваш,но ти си знаеш. 🤗
На Донси палци да не е прецака от цялата любовна сага на бившия.
Другото го забравих.
Ходих да подам документи за подновяване на книжката. Доста бързо минах. Сега не знам мога ли да шофирам с това талонче? 👀 И да не мога,не ми пука. 12 лв за такси повече не давам! 🤣

# 1 158
Според мене си зависи за какво е събирането. Ако е "само така" - и аз бих пропуснала, ако не мога да си го позволя, независимо от възможностите на другите.
Ако е по повод - ще тръгна с уговорката да се реванширам при възможност.
Кара миа, вземи си шапката с пера и иди някъде сама за няколко дни, за да се измъкнеш сама себе си от тази дупка. Сама, с приятелка, само да не си с Недовършений, който в момента те дразни. Издухай си тъмните мисли от красивата главица, развей фусти из чужди/за тебе/ места и ще видиш, че хоризонта е малко по-близо и малко по-ясен.
Мързелотка, съчувствам! Няма ли от къде да вземеш една оборотна каляска за седмица?

# 1 159
Карамел, 🤗!
Панди,аз не бих приела!

# 1 160
То все някак ше се оправим... просто ми беше гадно от струпването на простотии.
И колата му ще карам, като трябва, въпреки че е два пъти по-голяма от моята...  На бабата са й изписали и лекарство за разреждане на кръвта, дано помогне за отока...
Ени, как да му скръцне, като не си вдига телефона ... на вайбър му писахме, и там не го е прочел. Крие се.
Карамелче, слънчево момиче, дано е само период и моментно вашето разминаване...
Пандичка, не знам какво да ти кажа... Ти си познаваш братята. Ако е от обич и от сърце - да. Ако после ще натякват и отбелязват при удобен случай - не.

# 1 161
  • София
Мързелота, скапана серия те е подхванала! Дано скоро се подредят нещата! Hug

То направо ме е срам с моите смешки да продължавам, но след като така или иначе вече започнах, пиша за последно в скрит текст и после ще трия всичко по темата, че си е смехория.

Момичета, благодаря ви за изказаните мнения! Важни са за мен, защото идват от вас. Purple Heart

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 16:12 от Pandachina

# 1 162
  • Пловдив
Панде, не е смешно...споделяй спокойно. Разбирам те, но както го чувстваш така постъпи. На баща ти ще му мине.

# 1 163
Панде, споделям мнението ти по въпроса. Аз също не бих приела, независимо дали предложението е дошло от самото начало или впоследствие. Случвало ми се е неведнъж да не мога да си позволя да отида някъде и просто не съм го правила. На всеки се случва да има нужда от помощ понякога и в това няма нищо лошо, особено когато помощта идва от близки хора.  Но едно е да ти помогнат да закърпиш месеца примерно, а съвсем друго да ти поемат разноските за забавления, още повече, че наистина има и други варианти хората да прекарват време заедно.
Мързелче, силна прегръдка Hug Много гадории ви се струпаха наведнъж, стискам палци всичко да се нареди. За бабата може би линейката е удачен вариант.
Карамелка, дано при вас тази ситуация е само временна. Сякаш наистина имаш нужда от почивка - и физически, и психически Heart
Скан, какво се случва с бурята при вас?
Сис, много е красива последната снимка!

Унило ми е на мен, уж безпричинно. Потънала съм в някакви тегави мисли, а времето навън съвсем подсилва меланхоличното настроение.

# 1 164
  • софия
Сис, много красива гледка.

Пандичке, ако това ще ти дойде много финансово не го прави. Да идеш на почивка и после да се чудиш как да се справиш- не виждам смисъл. Тези твоите защо държат да е точно на почивка- може да се съберете в нечия къща на гости, доста по-евтино ще е. Аз не бих имала проблем сестра ми да ми плати почивката, нито тя аз да платя нейната, но зависи кой как е свикнал и какви са отношенията. Щом ти е некомфортно да плащат те, а на теб ти идва скъпо, според мен въобще не ходи. Ако наистина искат да се съберете и да прекарате време заедно това може да е навсякъде, включително и вкъщи. Поне аз така разсъждавам де.

# 1 165
Аййй мен ме издирват с ФБР,очаквам Бопа да нахълта всеки момент! 😂😂😂 Нали имахме родителска миналия четвъртък,обаче Синеочка кашляше и останахме и дома. ММ втора смяна,няма как с нея да тръгна в дъжда и проспуснах срещата. Понеже смених тел номер много отдавна,го бях записала на листче и го дадох още тогава на госпожите,но явно са си обърсали задните части с него и ми нямат номера. Звъняли на стария и се “оплакали”,че няма връзка. Едната майка решила да им свърши работа като ми издири номера от братовчедка на Мм,с която се познават. Обаче и тя го няма! Звъни ми в ИГ и пише,че не можели да ме намерят. От там звъня на госпожата-нищо важно,просто по 10 лв събирали. Не ми каза кой ги е дал вместо нас,та звъня и на майката,дето ме издирва,да не би тя да е дала. Да й ги занеса още сега. Ми не е,просто ... и аз не разбрах защо беше драмата и какво бе това издирване. Егати чудото. Много мразя като почне някой да се взема насериозно. Шерлок пасти да яде.

# 1 166
Панди, прочетох казуса ти и ще ти кажа така - абстрахирай се от баща си, помисли на мястото на братята ти, ти какво би направила. Ако имаше възможности и с радост би платила, тогава приемай и ти.
И аз от гордост много неща не приемам, но с годините разбрах, че това е повече бъг, отколкото нещо положително.
Мързелче, бих потърсила вариант за транспортиране на бабата до село, отколкото да се занимавам с линейки.
Карамелка, за теб, за всички нас, пиша нещо, което прочетох вчера - за жената семейството трябва да е център, но не хоризонт. Прегръдки!

Егати деня. Едва сега успявам да поема дъх ...

# 1 167
Мързелче, бих потърсила вариант за транспортиране на бабата до село, отколкото да се занимавам с линейки.

Ма тя вече си е там, ММ ги закара. Линейката беше спрягана евентуално, ако подутият крак е зле. Но тя казва, че е по-раздвижен. Напляскали са й куп лекарства за сърце, за съсиреци... била направила белодробна емболия в болницата, белодробно сърце имала... Да се закрепи, пък каквото ще да има. 85-годишна жена е, не може да е в идеално здраве.

# 1 168
Извинявам се, нещо не съм дочела. Идеята ми беше, че особено в тези ковидски времена, не бих разчитала на бърза реакция и линейка от страна на лечебно заведение.
Лекарствата за сърце са заради отоците. Да се възстановява успешно баба ти!

Някой да пием чай?

# 1 169
  • София
Елиф, аз съм по чая.  С удоволствие пия всякакви видове.

Общи условия

Активация на акаунт