Покрив със сирене тип Крема

  • 113 988
  • 423
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 3 456
Айля, защо като паралелепипед ? Нали нареждаш три редици бисквити- средната става основа на триъгълника, а страничните две са бедрата.

И аз направих покрива снощи и го сложих в хладилника, но още не съм го украсила отгоре. Правих го с обикновени бисквити на "Победа" и крема сирене "Рама". Взех две кутийки "Рама", но не ми остана за отгоре. Иначе крема много ми хареса и ми се иска отгоре пак такъв да сложа, но трябва да ходя до магазина, а в този сняг хич не ми се излиза, затова сега изчитам идеите за други варианти- ще видим , какво ще измисля. Иначе на мен формата на покрива ми се получи доста добре, добре се е стегнал. После ще снимам да се похваля.

# 166
  • Мнения: 2 201
Защото сложих не три ами шест бисквитки  Laughing нали съм си умница ама на не стана  Crazy doh

# 167
  • Мнения: 3 456
Защото сложих не три ами шест бисквитки  Laughing нали съм си умница ама на не стана  Crazy doh
А, ясно  Joy
Значи на ширина три, а на дължина пак можеш да си сложиш шест, ще стане по- дългичко. То вече си разбрала де, но аз пак да кажа.

# 168
  • Мнения: 7 433
  Аз използвах обикновени бисквити "Житен Дар" Sad

# 169
  • Някъде там, ела и провери...
  • Мнения: 253
Аз сложих бисквити Закуска и останах много доволна Simple Smile

# 170
  • Мнения: 3 356
И аз го направих,сега стяга в хладилника,после ще пусна снимки   chef

# 171
  • Мнения: 2 034
Аз го правих с показаните по-горе бисквити на Победа и си бяха добре напоени, никакъв проблем нямах при оформянето. Само на моите къщни тези вкусове много не допадат, а аз полудях по крема, много вкусен, мммммм
Селма, на Житен дар ако са по-твърди бисквитките, може и от това да е  newsm78

# 172
  • Мнения: 7 433

Селма, на Житен дар ако са по-твърди бисквитките, може и от това да е  newsm78
  Друг път ще опитам със Закуска.

# 173
  • Мнения: 6 244
Аз ползвам "Пти бьор" на "Житен дар" - няма никакъв проблем с тях. Само леко ги топвам в мляко преди да ги наредя. Сигурно и със "Закуска" ще стане добре, но аз просто не ги обичам тях.

# 174
  • Мнения: 3 456
Ето го и моят покрив:

# 175
  • Мнения: 3 356
Ето го и моя покрив.Подобрих крема с 3-4 лъжици със заквасена сметана.



# 176
  • София
  • Мнения: 2 649
аз мисля да го направя по рецептата, но се чудя, дали ако залея вътре самия банан с карамеловата заливка ще стане добре? Не искам да слагам стафиди и орехи, а да комбинирам крема с банана, карамел и шоколадовата заливка отгоре.

# 177
  • Мнения: 3 456
Предполагам, че пак ще стане добре, макар,че според мен кремът сам по себе си е достатъчно богат като вкус и няма нужда от нищо, но все пак не се знае, докато не се пробва. Аз лично с нищо не съм променяла крема, дори направих повече и за отгоре, както се вижда на снимката и само поръсих орехи.

# 178
  • Мнения: 463
На вкус го докарах - беше страхотен десерт. На вид - малко прекалих с крема на не стана 3ъгълна призмата, ама и това се преживява, но защо вашите изглеждат снежно бели, а моят жълтееше - нали маслото е жълто, как така ви става бял крема - моля споделете Praynig

# 179
  • Мнения: 7 433
На вкус го докарах - беше страхотен десерт. На вид - малко прекалих с крема на не стана 3ъгълна призмата, ама и това се преживява, но защо вашите изглеждат снежно бели, а моят жълтееше - нали маслото е жълто, как така ви става бял крема - моля споделете Praynig
  при мен маслото беше бяло! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт