Звездни компромати - Октомври'21

• 272 611
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 195
А колко уверено разказваше за семейния им живот и как били родители на три деца ..

# 196
  • На морето!
Дано поне е платил цялата учебна година на Марайчето, а не само първия срок, че го мисля туй пусто школо, в което Гущерът така смело ги набута.

# 197
  • Бургас
Ще се уреди пак тази женичка.Лапни шарани колкото щеш!

# 198
  • софия
Много кратко се задържа тази Любов. Мина на хоризонта като метеорит. Или тоз` момък е бил умен и е кеширал за собствените си деца, и си е поиграл, или е бил ужасно глупав да си мисли, че с пари за семки ще може да задоволи една дама, и са го наиграли.

# 199
Колко колекции на година правят Диор? Колкото любовите на Мара, вероятно?

# 200
  • София
Всъщност този глупак подписа ли с Мара или тя само за ИГ си смени фамилията?

# 201
Аз Мара не я мисля, дамата си е дама, един заминава, друг идва. Джентълменът според мен беше просто за лятото и до крайния срок за плащане на таксата в англо- американското. Сега до декември може да се прави на мома англичанка, после ще се появи нова единствена любов, че ще дойде време за Малдивите и след това ще се търси любов пак за таксата и така поне още 10 г. Мен само ме е яд, че милата Мара не научи един чужд език, иначе това Турция, Гърция, колко богати баламурници има, които не са чували за нашата Дама и номерата ѝ, че Родината според мен ѝ стана тясна, то и кварталните кучета я знаят.

# 202
Аз Мара не я мисля, дамата си е дама, един заминава, друг идва.
Като една гара, на която международния влак не спира 😃. И, ако случайно спре, да се размине с пътническия за Каспичан, ще забележи малката дама с големите очаквания. Добре, че не знае езици, че ще блесне с интелект😃

# 203
Мара Дамата, жалка история...

Детенцето на Тото от СкандаУ и Кристин на две годинки. И кръщене.
Скрит текст:

# 204
Леле, Блу, верно ли?! Аз много ги гледам и си мислех, че всичко си е истина😅
Хмммм…на приказки всичко е идеално. Хората избират красивата част от живота и си създават легенда. Ама тази Галка- нищо ли не проверява като факти?! Нещо като Светослав Илчовски, който на 20 години се събудил като собственик на 100 000 дка земя. И един мармот…
Не успях да го гледам - за какво разказваха този път ?!
От край време ми е неприятна тази Галя … може би и покрай Лора Крумова, която също не харесвам особено Sad

# 205
  • София
Шарън Стоун
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Амбър Хърд
Скрит текст:
Айшвария Рай
Скрит текст:
Николай Костер-Валдау
Скрит текст:
Дита фон Тийз
Скрит текст:

# 206
Хелън Мирър какъв е този грим?

Поне като ще бъдат плашила и за смях, те дават ли своето съгласие или каквото дизайнера/гримьора каже?

Много харесвам Шарън Стоун, като за 63г. е повече от чудесна.
Но и нейната гуша я издава, а толкова пари да има ......
Ако беше тук досега да я е лапнал Ильо Стоянов и да я префасонира.

Амбър, милинката падаща звезда от небосклона.
Поне да беше красива,,, пък то и това не е . На първата снимка ми прилича на Кобилкина, ама в рус вариант.

# 207
Не е подписала Мара, тя е хитра лисица. Преди 2-3 седмици се вясна в някое предаване, дали не беше при Гала. Много уклончиво говореше за любимия си, били свързани на духовно ниво, но за брак конкретно не спомена.

# 208
Амбър е била освиркана на излизане от събитието. В статията има и видео. https://www.enstarz.com/articles/222057/20211003/amber-heard-spo … 80%94-twitter.htm

# 209
  • софия
Да не е луда да подписва, докато не се убеди във финансовата духовност на момъка! За какво ѝ е да си създава допълнителни проблеми? Все едно си няма достатъчно? На 40 години и трябва да продължава да се чекне по чалготеките и всеки следващ да е ЛюбовТА, за да заработва насъщния.

Общи условия

Активация на акаунт