Звездни компромати - Октомври'21

• 272 638
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 235
И защо така Мария Илиева крие този впечатляващ мъж?

# 2 236
  • Sofia
И защо така Мария Илиева крие този впечатляващ мъж?
Може би,защото бил най-желан 🤔
https://www.google.com/amp/s/www.marica.bg/lajfstajl/parva-snimk … elaniqt-ergen/amp

# 2 237
Симпатяга е новата си оптика и със супер усмивка,  с нея Нова май искат да отговорят на Бтв с Наталито. Но стайлингът наистина е потрес, ако искат, може да я обличат много атрактивно.

# 2 238
  • София
Новата синоптичка на NOVA tv изобщо не може да конкурира Наталито по btv - нито по телосложение, нито по лице, излъчване и т.н. Извинявам се на харесващите "новата", но това е като да сравняваме газела с кравичка.
Не е само до стайлинг.

# 2 239
Ох, да ме прощава Бог, но новата водеща ми прилича на ето тази анимационна героиня от преди 30 години :

# 2 240
Нека все пак има малко разнообразие след супер слаботелесните синоптички.

# 2 241
  • Rock & Roll feeling ...
Синоптичката на снимки е "уоооу", а на екран не стои така впечатляваща.

# 2 242
Много ме е яд за гимнастичките- ще пропуснат световното заради контузия по време на тренировка на една от тях.
В такъв случай нямат ли някоя " дубльорка", резерва, която знае съчетанията- нещо такъв спомен имам.

# 2 243
  • Пловдив
Официално от болницата за сестрата ваксинираща известните Simple Smile
https://www.sofia24.bg/novini/Bylgaria/Oficialno-ot-bolnicata-Et … ontent%2bexchange

# 2 244
  • Sofia
Ето я и презентаторката на времето в Нова. Едно е сигурно - извън клишето, което беше наложено до сега, е.
Скрит текст:

Страх Scream Сигурно някой от екипа зад камера иска бързо да я разкара от ефир.

# 2 245
Досега не съм я засичала новата синоптичка, от вас научих за нея - ама то перука, тоалет... защо се подиграват с нея? Обличането в един цвят е деликатна работа, може ли в това отровно зелено и видимо евтини материи? Някой стилист й има зъб 😝
Ако се гони ефект "Робинята Изаура", постигнали са го!

Верно прилича на робинята Simple Smile

Но мисля, че това си е нейната коса … африканската, защо да й слагат перука ?!

# 2 246
Явно и тя има самочувствие, за да излезе на екран. За някое комедийно шоу ми се връзва, но за прогнозата-не.
Станислава Цалова ми харесва, стои на мястото си-симпатична и ненатрапчива.
Наталито с полите от една педя, също не беше много ок.

# 2 247
Много ме е яд за гимнастичките- ще пропуснат световното заради контузия по време на тренировка на една от тях.
В такъв случай нямат ли някоя " дубльорка", резерва, която знае съчетанията- нещо такъв спомен имам.

Какво е станало ?
Не съм чула … но и гледам новините да ги пропускам напоследък.

# 2 248
  • Пловдив

Какво е станало ?
Не съм чула … но и гледам новините да ги пропускам напоследък.
Контузия на Лаура.

# 2 249
Момичето има нигерийски баща, доколкото разбрах. Живее си в БГ, но явно африканскят ген е по-силен. Едва ли има проблем с косата си, просто иска да е актуална и всеки ден различна, точно както в Америка го правят цветнокожите дами.

Лорина Камбурова щеше да навърши 30 години вчера. Само БТВ видях да са говорили за нея. Колко бързо хората биват забравени след като си отидат от този свят.

Общи условия

Активация на акаунт