пак за Светлана отББ3

• 26 259
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
Темата, гледам, не е пушене и кърмене, а за Светлана...когато те дават по телевизора, трябва да внимаваш да не си бъркаш в носа, да не си почесваш слабините, да ядеш със затворена уста, да не пръцкаш шумно и прочие, защото ББ вижда всичко, ние също, не може да не й ядем краката! А тя е гледала два ББ и един ВИП преди това, все пак...знае кое как е!

# 136
Чета, чета и се сещам за МК  Mr. Green  Wink
По повод кърменето - ужасно досадни са майки, които са имали много кърма и смятат, че малко-имащите са направили нещо, че да стане така, поради което напълно си заслужават критиките и агитациите  #Crazy
По повод на Светлана - смятам, че е доста ..... егоцентрична майка и че НЕкърменето е най-малкия проблем на бебето......

# 137

Липсва, липсва ...  Sad

Каквото и да си говорим, така си е.

# 138

Аз хич не го и гледам, но от това, което разбрах четейки и слушайки:

1. Тая буля е омъжена, пък ражда дете от друг мъж;
2. По време на бременността и сега пуши и се налива с алкохол;
3. Показва двете си деца пред цяла България;
4. Не иска да храни бебето си -

е, според вас тази може ли да се нарече майка?

Пак ме разсмя.

Влез в подфорума на добрите майки и виж как се говори за отбиването и за пречката наречена " не мога да се напия" , или ' ох, снощи се напих , ами сега?"  Има закон за закрила на детето (от 90та година), прочети го и се информирай за функциите на ДАЗД, не ги 'викай' , няма да дойдат. Не е тяхна работа. Има др. служби, които да привикаш, когато някоя кърмачка се напие.

Мисля, че психическото и физическо състояние на майката също са важни за качеството на  грижата за бебето,  не само даването на мляко.  Жената трябва да е на първо място спокойна, да полага гржи, които понякога изключват кърменето. Ако вия от болка при всяко кърмене, вдигам температура и тн -  няма да кърмя. Не мога да предавам стреса си, болките, сълзите си  на детето си.

И понеже не мога да се възмущавам кратко последно казвам, че съм непушачка и не пия алкохол ( и то , забележи, не защото съм бременна или кърмя).

# 139
Винаги съм се чудила на маики ,които могат да кърмят.а не искат.
Ми аз съм от тях.
Ако ти е толкова странно питай с радост ще ти отговоря , защо не исках да кърмя Crossing Arms
Ми то нема нужда да пита някой - ясно е  Mr. Green Mr. Green
Всичко опира до мисловния процес  Mr. Green Sick Mr. Green
Да при някои явно липсва #Crazy или е на изчерпване.
А и като гледам ромчетата, които са кърмени, доста време колко са умни, чак срам не хваща, че не съм кърмила Stop

# 140
изроди се и тази тема.
Винаги съм се чудила на маики ,които могат да кърмят.а не искат.
Ми аз съм от тях.
Ако ти е толкова странно питай с радост ще ти отговоря , защо не исках да кърмя Crossing Arms

Ами аз съм една от тях. Не съм искала да кърмя, а можех!
Смятам че това е право на личен избор в 21 век!

И аз съм от тях-не исках и никога не съм кърмила...а за протокола НЕ пуша.....ако още се чудиш питай .......

Няма нужда да спориме вече, според някои не сме майки щом не сме кърмили, така, че само си хабиме пръстите да пишеме Crossing Arms

# 141
Понеже темата е за Светлана...
Жал ми е за тази жена,току-що родила,депресирана и сама.Знаете какво прави жената истински щастлива след раждане на дете-подкрепата на мъжа.А тя няма такъв и каквото и да е направила (а какво пък толкова е направила,на всеки може да му се случи в определен момент да се обърка),тя в момента е толкова сама,че това дали ще кърми или не е най-малкото зло.
Аз не съм кърмила и двете си деца.Просто останах безмълвна,когато прочетох,че такива деца изостават в сравнение с връстниците си.Голяма простотия!
А що се отнася до кърмене на 2-3 годишно дете-това за мен граничи с извращение.

# 142
  • София
Аз също не съм кърмила, спрях си кърмата с хапчета на следващия ден след раждането. Това прави ли сина ми по малко човек? Прави ли ме лоша майка? Това е избор, който всяка една жена взима сама. Аз реших, че няма да се чуствам добре, а и по тоя начин и да тормоза детето си....

Светлана, каквато и да е, тя, в очите на детето си ще е най-добрата майка. Да и е жива и здрава дъщеричката!

# 143

Светлана, каквато и да е, тя, в очите на детето си ще е най-добрата майка. Да и е жива и здрава дъщеричката!
[/quote]

Абсолютно!  Peace

# 144
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Аз не съм кърмила и двете си деца.Просто останах безмълвна,когато прочетох,че такива деца изостават в сравнение с връстниците си.Голяма простотия!
Ами ако не искаш да осъждат твоя избор- не го прави и ти- ти също категоризираш без да влизаш в положението и без уважиш избора на хора,които дори не познаваш. Тая песен за извращението на мен пък ми е много позната и обидна. Имала съм причини- направила съм го- дано никога нямаш моите мотиви да кърмя до .. когато смятам, че детето ми има нужда.

# 145
Ами ако не искаш да осъждат твоя избор- не го прави и ти- ти също категоризираш без да влизаш в положението и без уважиш избора на хора,които дори не познаваш. Тая песен за извращението на мен пък ми е много позната и обидна. Имала съм причини- направила съм го- дано никога нямаш моите мотиви да кърмя до .. когато смятам, че детето ми има нужда.
Реагираш болезнено,ако има връзка с детето ти,моля да бъда извинена.

# 146

Липсва, липсва ...  Sad

Споко, чете ни.
 Ето ви една тема, да й се полюбувате, пак във връзка с кърменето, но в друг форум.   Mr. Green

http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?t=22913

Четете внимателно на задните страници.  Simple Smile

# 147
Вери, прочетох  Laughing

# 148

Липсва, липсва ...  Sad

Споко, чете ни.
 Ето ви една тема, да й се полюбувате, пак във връзка с кърменето, но в друг форум.   Mr. Green

http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?t=22913

Четете внимателно на задните страници.  Simple Smile

еййй, голема звЕзда тая Кенга.
да  я върнат, че да не се разхождате из Интернет да я търсите. Wink

# 149
Голяма носталгия обхваща някои като се заговори за кърмене и то с по-груб език. Mr. GreenВеднага се сещате за мама кенга.Какво ли казва тя,нещо ,което сами не смеете да изречете,но на което симпатизирате???? SickА собствена позиция по въпроса???Май липсва.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт