Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Някои артикули са запечатани с фолио, фабрично. Като продукти на агива, голден роз спирали и червила, кремове за лице с целуфан, или хартия под капачката им. Други препарати за бита и дома и прочие. Зависи вече и от служителката  разбира се, при която опитваш да върнеш.

# 241
Здравейте,
Не знам дали е за тук питането ми, но не успях да намеря подходяща тема.
Препоръчайте ми крем за дете на 9 г за лице за суха кожа?
Благодаря предварително!
Суха кожа на лице или тяло?Зимата ли се засушава само.Малко ми е детето,но ползвам минимум козметика за нея.В най-големия кочан защитен крем на Себамед за лицето,за тяло лосион на Бочко и то не всеки ден.

# 242
Здравейте,
Не знам дали е за тук питането ми, но не успях да намеря подходяща тема.
Препоръчайте ми крем за дете на 9 г за лице за суха кожа?
Благодаря предварително!
Вземете от аптеката това, идеално е за целта.
https://www.notino.bg/bioderma/atoderm-intensive-baume-intenzivn … kozha/p-15735423/

# 243
Аз съм ползвала детските кремове за студ и вятър, когато стане по-суха кожата

# 244
Аз съм доволна от тези два крема, стават за цялото семейство. От Dexeryl за суха и атопична кожа има и малки опаковки 50г, но този от 250г е на сметка, около 10лв е, ползвам го за лицето, с много суха кожа съм. Много харесвам колд крема на Авен,  купих го за малката , но и аз го ползвам, не само за студено време, много добре ми се отразява.

# 245
  • русе
Аз съм доволна от тези два крема, стават за цялото семейство. От Dexeryl за суха и атопична кожа има и малки опаковки 50г, но този от 250г е на сметка, около 10лв е, ползвам го за лицето, с много суха кожа съм. Много харесвам колд крема на Авен,  купих го за малката , но и аз го ползвам, не само за студено време, много добре ми се отразява.

Този крем на dexeryl от къде сте го закупили? Аптека или ....

# 246
За Dexeryl мога да потвърдя , че е уникален крем за суха и атопична кожа. Аз се мажа в момента с него ….и ръцете и лицето. Имам студова алергия и наистина ми действа много добре.
P.S .От аптека

# 247
  • София
Dexeryl става ли за тяло?! И лицето ми е със суха кожа, но на твлото ми е много суха. След една много силна упойка и медикаменти стана още по-суха. На този етап нищо не й помага.

# 248
Ами пробвай. Няма причина да не става. Има опаковки  от 240мл

# 249
Искат ли сертификат за посещение на дм?

# 250
Не би трябвало. Дрогерии, банки, аптеки и супермаркети не трябва да искат според заповедта.

# 251
  • Пеликания
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/zaedno-edin-za-drug-148776
Тук пише за кои изискват. А уж за дрогериите в моловете нямаше да има ама явно не е така.

# 252
С изискване за зелен сертификат съгласно Заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването са следните dm магазини, които са над 300 кв. м и се намират в търговски центрове тип МОЛ:

📍Бургас – следните магазини: ул. Тодор Александров 30 и в Burgas Plaza Mall
📍Варна – следните магазини: Delta Planet Mall и Varna Grand Mall
📍Видин
📍Габрово
📍Кърджали
📍Ловеч
📍Плевен - Panorama Mall
📍Пловдив – следните магазини: Ритейл Парк, бул. България 115 А; ул. Менделеев 2 Б; Mall Plovdiv; ТЦ „Хали“;
📍 Русе - Mall of Russe
📍Силистра
📍Сливен
📍Стара Загора – Galleria Mall
📍София – следните магазини: Bulgaria Mall; Mall Sofia; бул. Братя Бъкстон; бул. Ботевградско шосе 525; Ring Mall; Paradise Center; Serdica Center; The Mall; Mega Mall; SkyCity Маll; San Stefano Plaza;
📍Търговище
📍Шумен – Ритейл Парк, бул. Цар Симеон Велики 37;
📍Хасково

За зелен сертификат се приема един от следните документи:

1. Сертификат за извършена ваксинация - с първа или цяла доза или
2. Документ, удостоверяващ преболедуване на COVID-19 или
3. Отрицателен резултат от направен PCR тест до 72 часа преди влизане в обекта или бърз антигенен тест (до 48 часа), удостоверено чрез валиден документ.

# 253
Dexeryl става ли за тяло?! И лицето ми е със суха кожа, но на твлото ми е много суха. След една много силна упойка и медикаменти стана още по-суха. На този етап нищо не й помага.
Става. Лятото на малката й се появиха едни сухи петна около врата и на гърба и с този крем се оправиха за седмица. Има и голяма туба 500мл с помпичка, от аптека го взимам.
Скрит текст:

# 254
И от мен глас за Дексерил, миналата година педиатър ми даде една туба около 100 мл. Доста помогна за омекотяване на гъша кожа.

Общи условия

Активация на акаунт