Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 160
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
+1 глас за Дексерил. В момента доизмазвам голямата опаковка от 500мл и ще купувм нова. Не само аз (която съм перманентно с лющеща се кожа на краката), но и мъжа ми го ползва зимата.
Понякога редувам с млякото за тяло на Балеа с 15% уреа.

# 256
  • София
Благодаря ви! Ще потърся  Дексерил в аптека. Heart Flowers Hibiscus

# 257
  • София
Да дам и моите 5 стотинки с мнение за червилата на Николета Лозанова. Добри са. Купих си Cosmopolitan цветът. Много лесно се нанася, апликаторчето е прецизно, леко е като текстура и бързо попива. Поизсъхват устните от него, но за матово червило това е нормално, не е болезнено сухо все пак. Доста дълго трае върху устните и не оставя следи по чаши. С времето цветът малко потъва в устните и на точно този цвят блестящите частички стават по-видими.
Не съм голям фен на матовите червила, но се чудя дали да не взема още един цвят.

# 258
  • Стара Загора
Вчера за първи път видях спирала на essence с двойна четка - едновременно стандартна и силиконова. Някой пробвал ли я е?

# 259
Писах преди три-четири  седмици за нея - аз съм много доволна, преди ползвах две различни спирали заради ефекта и четката, сега само с една минавам , че и на бюджетна цена.

# 260
Точно този цвят Cosmopolitan бях харесала от червилата на Николета. Много ми харесаха златните частички. Можете ли обаче да ме ориентирате кафявия тон студен или топъл е според вас?

# 261
  • Deutschland
Вчера рових за информация относно новите Дисни колекции на Катрис и Есенс, но нищо не открих.
Есенс пускат това:

# 262
  • Стара Загора
Мммм, тази палитричка, с това зелено в нея...много ми хареса...дали обаче ще стигнат до България?!

# 263
Мммм, тази палитричка, с това зелено в нея...много ми хареса...дали обаче ще стигнат до България?!

Нищо от хубавите продукти на Есенс и картис не идва до БГ, те до Додис не стигат, а камо ли до ДМ или другите им ограничени стелажи. Варианта е пинк панда, нотино и от немските сайтове с превозвач.

# 264
  • Стара Загора

Нищо от хубавите продукти на Есенс и картис не идва до БГ, те до Додис не стигат, а камо ли до ДМ или другите им ограничени стелажи. Варианта е пинк панда, нотино и от немските сайтове с превозвач.

За съжаление е така..въпроса ми беше по-скоро риторичен...
Ще хвърлям по едно око в Пандата все пак..

# 265
  • София
Точно този цвят Cosmopolitan бях харесала от червилата на Николета. Много ми харесаха златните частички. Можете ли обаче да ме ориентирате кафявия тон студен или топъл е според вас?

Топъл е според мен.

# 266
  • София
Да дам и моите 5 стотинки с мнение за червилата на Николета Лозанова. Добри са. Купих си Cosmopolitan цветът.
Скрит текст:
Много лесно се нанася, апликаторчето е прецизно, леко е като текстура и бързо попива. Поизсъхват устните от него, но за матово червило това е нормално, не е болезнено сухо все пак. Доста дълго трае върху устните и не оставя следи по чаши. С времето цветът малко потъва в устните и на точно този цвят блестящите частички стават по-видими.
Не съм голям фен на матовите червила, но се чудя дали да не взема още един цвят.

Този цвят не беше ли изчерпан?!
Може ли да суочнете и покажете цвета?! От коментарите в темата останах с впечатления, че ревютата на цветовете в сайта на Николета Лозанова и цвета на живо има леко разминаване.

# 267
Аз тествах цвета в едно Лили и действително ми се стори леко по средата. Нито топъл, нито студен. На сайта дествително за мен снимката не отговаря особено на реалността. Излоза ми розова някак. А червилото е точно кафяво с малки златни частички. Ще си го купя. Само да мина през Лили което предлага нейните гримове, че те не са всички магазини за съжаление.

# 268
Мангото на Николета е точно моят цвят!Чудесно ми седи,благодаря на zvezdelina 🤗🤗🤗 за милият жест да ми го подари!

# 269
  • София
Amiamo, ще опитам по-късно. Ако си в София, този цвят го взех от Лили на бул. Витоша в кв. Иван Вазов малко преди входа на Южен парк.

Общи условия

Активация на акаунт