Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 161
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Да, всъщност то ми застана окей преди - доста неутрално. Уж съм доста бяла, а светли нюдове ми седят адски измито.

Аз имам dirty secrets. Ами, има нещо мръснишко в него, да. Едно такова прашно и с леко сливов подтон. Но препоръчвам boss lady като по- джиджан неутрал за всекидневно носене.
Каква е трайността на тези червила?

# 346
  • София
Аз не съм критерий, защото доста си хапя и ближа устните, та при мен рядко се задържат червила. Подновявам на 1-2ч. Но повечеъо тук са доволни. За мен като консистенция не са най- хомогенните червила. За тази цена бих взела (и съм) на Дъглас и Сефора. Много по- равномерни и трайни.

# 347
  • Стара Загора
Перлите на Ленор ги продават и в Елитис. Купих преди месец, но все още не съм ги пробвала. Цената беше около 5,50лв.

# 348
Течните червила на Сефора за попадение в десятката. Много са трайни, покривни са, завършека е матов, но не изсушават изобщо. Абе… струват си всяка стотинка.

# 349
В търсене съм на червило издържащо на носенето на маска(+ще е, ако не цапа и маската 😀) не съм носила червило от началото на пандемията, а така ми се иска, но не слагам заради маските.

# 350
# 351
  • Варна
Тези червила на Мейбълин са бетон, няма мърдане!

# 352
И не изсушават ,но пак има мисля разлика в цветовете .Имах две,едното се изтриваше по-бързо ,беше по-тъмно .

# 353
Мисля,че съм ги тествала и така и не намерих цвят за мен, но ще разгледам отново.

# 354
Много се замислям за капучиното на Николета, на суоча ми харесва страшно много. Ама като знам, че през последните две години съм слагала червило максимум два пъти и се разколебавам сякаш.

# 355
Червилото на Мейбълин на мен не ми хареса.
Като изсъхне ставаше сякаш на топчета, не беше равномерно, зверски изсушаваше.
Моето беше от Нотино, а сайта не се слави с добро име, може и затова.

# 356
  • София
Харесвам течните дълготрайни червила на Maybelline Superstay Matte ink. При мен не се ронят. Имам два цвята. Цял ден издържа червилото. Мисля, че сега има нова серия от тези червила, но още не са за редени в магазините. Намират се в сайтове за он лайн продажби. Ще изчакам да ги заредят в Лили или в ДМ.

Скрит текст:

# 357
Да ,гледах я тази серия Зодиак,и аз ще взема .
Не знам Нотино да се слави с лошо име,доста неща имам от там и не съм имала проблем.Всичко ми е било запечатано и в срок .
Калинче,аз на дърти години подносих червила,нямах нито едно даже .На 30 бях,сестрата на мъжът ми ми купи 4 и каза,че е грехота да не нося червило на тези големи устни.Вземай едно Капучино,според мен ще ти ходи ,доста универсален цвят е .

# 358
Изобщо не харесвам тези на Мейбълин, въобще не засъхват, а устните постоянно лепнат като се докоснат една в друга.

# 359
Моето беше от Нотино, а сайта не се слави с добро име, може и затова.
😀
Кой ти го каза това? Бъркаш се нещо.

Общи условия

Активация на акаунт