Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 054
  • 868
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, здравейте. Утре имам час за д-р Сенкова. Търся адреса на клиниката. Неоклиник и Неовитро една и съща клиника ли е? Може ли да ми го напишете?

# 121
Момичета, здравейте. Утре имам час за д-р Сенкова. Търся адреса на клиниката. Неоклиник и Неоинвитро една и съща клиника ли е? Може ли да ми го напишете?

Да, едно и също нещо са. Влизаш във входа и първата регистратура до вратата е тази за Неовитро.
бул. „Петко Ю. Тодоров“ 20

# 122
Момичета да ви питам, изписвали ли са ви противозачатъчни за месец/два преди стартиране на ин-витро (независимо дали е стимулирано или на естествен цикъл) с цел нормализиране на вашите хормони? Имате ли опит да споделите?

Да,аз пих Логест за задържан фоликул. Нямах никакви проблеми после,но беше за 1 цикъл.

# 123
Момичета да ви питам, изписвали ли са ви противозачатъчни за месец/два преди стартиране на ин-витро (независимо дали е стимулирано или на естествен цикъл) с цел нормализиране на вашите хормони? Имате ли опит да споделите?

Да,аз пих Логест за задържан фоликул. Нямах никакви проблеми после,но беше за 1 цикъл.

Много благодаря. Аз и преди много време пих Милигест, но това беше преди поне 12 години и от тогава не съм, та затова проучвам какво се изписва напоследък и страничните ефекти. Още веднъж благодаря за отговора Simple Smile

# 124
Здравейте, момичета!
Първо искам на всяка една от вас да пожелая успех при така бленувания момент и дано 2022 зарадва всички ни с успешна и безпроблемна бременност! 🍀🍀🥰
Успях да изчета всички коментари. Ето и моят случай. Наскоро навършени 42, нямам бременности, имам едно неуспешно инвитро през октомври 2021. Бях за пръв път при д-р Калчев на преглед и консултация. Сега ще имам процедури - иглотерапия и физиотерапия, след което ще предприемем инвитро. Той предлага да е в Неоклиник при д-р Сенкова и да кандидатстваме по фонд. При нас проблемът е години, нисък АМХ и мъжки фактор. От всичко написано от вас, както нямах яснота, сега мисля да запиша час при д-р Сенкова и след физиотерапията да действаме за стимулация.
Преди това, по ясни за вас причини, бях се насочила към Надежда.
Ще се радвам да контактувам с вас.
Спокойна вечер ви желая! 💫

Привет,
с моята история си 🙂 и като години и като проблеми и като опит.
На среща съм, ако имаш нужда от информация.
Пожелавам успех, на правилното място си!
Привет, Tirex 🥰
Благодаря ти сърдечно за отзивчивостта.
Ооо, въпроси много и то са породени от неизвесности. Да разбирам ли, че си минала пътя при д-р Сенкова, или тепърва ти предстои? Аз на 5.03 ще приключа с физиотерапията, след това трябва да мина на преглед при Калчев и вече от там при Сенкова. Отсега ли да записвам час при нея? За подаване на документи към фонда, става заедно с нея, нали? Заедно ги подготвяме? Или по-добре да действам без да чакам фонда и да самофинансирам. Някакви препоръки за самото инвитро да ми дадеш. Благодаря ти!

# 125
Скрит текст:
Здравейте, момичета!
Първо искам на всяка една от вас да пожелая успех при така бленувания момент и дано 2022 зарадва всички ни с успешна и безпроблемна бременност! 🍀🍀🥰
Успях да изчета всички коментари. Ето и моят случай. Наскоро навършени 42, нямам бременности, имам едно неуспешно инвитро през октомври 2021. Бях за пръв път при д-р Калчев на преглед и консултация. Сега ще имам процедури - иглотерапия и физиотерапия, след което ще предприемем инвитро. Той предлага да е в Неоклиник при д-р Сенкова и да кандидатстваме по фонд. При нас проблемът е години, нисък АМХ и мъжки фактор. От всичко написано от вас, както нямах яснота, сега мисля да запиша час при д-р Сенкова и след физиотерапията да действаме за стимулация.

Привет,
Привет, Tirex 🥰
Ооо, въпроси много и то са породени от неизвесности. Да разбирам ли, че си минала пътя при д-р Сенкова, или тепърва ти предстои? Аз на 5.03 ще приключа с физиотерапията, след това трябва да мина на преглед при Калчев и вече от там при Сенкова. Отсега ли да записвам час при нея? За подаване на документи към фонда, става заедно с нея, нали? Заедно ги подготвяме? Или по-добре да действам без да чакам фонда и да самофинансирам. Някакви препоръки за самото инвитро да ми дадеш. Благодаря ти!

Здравей,
Ми...вече гушкам бебче🤗
За фонда действаш с нея. Става сравнително бързо- за около месец. Ползвай възможността за фонда, защото така или иначе разходите са си сериозни и без самофинансиране. Стартирай сега с преглед при нея, подайте документи, според мен, пък си прави процедурите междувременно. Първият път си е...опознавателен така или иначе. Дай Боже разбира се да се получи🙏🏻. При нас успешен беше втория опит. Проблемът е,че на тази възраст, не се очаква да имаме качествени яйцеклетки и не само мъжкият фактор вече е проблем. При двата опита,до трансфер стигаше едва един ембрион. Като препоръка- не се филмирай! Знам, че е стрес и много емоционално, но се обери на макс! И двамата, трябва да сте спокойни. Моят мъж втория път даде чудесен материал ...явно, защото вече беше претръпнал някак си. Нищо от процедурата не е страшно или болезнено! Докторката работи много внимателно и няма болка или травми при нито една от процедурите. Работи се бързо и стегнато, няма да те натовари, като време. Записвай си всичко, което ти назначава! Настава шаш🙂уж слушате и е ясно и после- мъгла.
Нямаш време- действай! Кураж и пухкав финал! И помни, че тя е много човечна и във всичко ще е до теб!

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 10:28 от AnMary

# 126
Скрит текст:
Здравейте, момичета!

Привет,
Привет, Tirex 🥰

Здравей,
Ми...вече гушкам бебче🤗
За фонда действаш с нея. Става сравнително бързо- за около месец. Ползвай възможността за фонда, защото така или иначе разходите са си сериозни и без самофинансиране. Стартирай сега с преглед при нея, подайте документи, според мен, пък си прави процедурите междувременно. Първият път си е...опознавателен така или иначе. Дай Боже разбира се да се получи🙏🏻. При нас успешен беше втория опит. Проблемът е,че на тази възраст, не се очаква да имаме качествени яйцеклетки и не само мъжкият фактор вече е проблем. При двата опита,до трансфер стигаше едва един ембрион. Като препоръка- не се филмирай! Знам, че е стрес и много емоционално, но се обери на макс! И двамата, трябва да сте спокойни. Моят мъж втория път даде чудесен материал ...явно, защото вече беше претръпнал някак си. Нищо от процедурата не е страшно или болезнено! Докторката работи много внимателно и няма болка или травми при нито една от процедурите. Работи се бързо и стегнато, няма да те натовари, като време. Записвай си всичко, което ти назначава! Настава шаш🙂уж слушате и е ясно и после- мъгла.
Нямаш време- действай! Кураж и пухкав финал! И помни, че тя е много човечна и във всичко ще е до теб!

Tirex, страхотен развой около вас! 🥰
Благодаря сърдечно за всички напътствия!
Успех и на другите момичета по пътя! 🍀

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 10:29 от AnMary

# 127
Здравейте, момичета! Бях на първичен преглед при д-р Сенкова. Доста мила, внимателна, обстойна и всеотдайна. Радвам се, че д-р Калчев ни прати при нея. Действаме както ни насочи:)

# 128
Браво! Желая ти успех! Кога започвате? А също исках да попитам понеже каза че си правила иглотерапията и физиотерапията… в какво се състоят и какъв ефект имат ,защото не съм запозната? И кога и защо се препоръчват?
Също да питам другите момичета как върви при вас? Има ли някоя от вас в процедура сега? ❤ Стискам палци на всички ви 🙏🏼

Здравейте, момичета! Бях на първичен преглед при д-р Сенкова. Доста мила, внимателна, обстойна и всеотдайна. Радвам се, че д-р Калчев ни прати при нея. Действаме както ни насочи:)

# 129
Привет и от мен, аз съм в подготовка за процедура. Април живот и здраве започваме стимулация.
Успех на всички 🍀

# 130
Здравейте, момичета!
Ние правихме две леки стимулации, но не се получи. При първата нямах отговор, при втората имах два фоликула, но не забременях. Тъкмо се ориентирахме към инвитро и се разболяхме от Ковид. Ще правим контролни изследвания в края на март и живот и здраве през май-юни се надявам да можем да направим инвитро. Времето много ни притиска, защото съм на 41. Всеки месец е от значение при нас.

Успех на всички!

# 131
Браво! Желая ти успех! Кога започвате? А също исках да попитам понеже каза че си правила иглотерапията и физиотерапията… в какво се състоят и какъв ефект имат ,защото не съм запозната? И кога и защо се препоръчват?
Също да питам другите момичета как върви при вас? Има ли някоя от вас в процедура сега? ❤ Стискам палци на всички ви 🙏🏼

Здравейте, момичета!
Бях на първичен преглед при д-р Сенкова. Доста мила, внимателна, обстойна и всеотдайна. Радвам се, че д-р Калчев ни прати при нея. Действаме както ни насочи:)
Здравей, Didi Y,
д-р Сенкова не бърза, след прекаран Ковид през януари сме, отделно все още ходя на игло и физиотерапия в МЦ Салус. Процедурите ми продължават до 11.03. Препоръчват се за по-голям кръвопоток към яйчници и матка, за стимулиране и подготвяне на органите. След като ми свършат терапиите, 10 дни след това Калчев иска да ме види и да сравним показателите. Иначе с д-р Сенкова се разбрахме да се видим пак на 2-4 ден от цикъл, за да види какво се случва с фоликулите, колко образувам и как да действаме. Отделно нов АМХ да пусна, за да видим какво се случва с резерва.
Благодаря ти за пожеланията! Успех и на теб! И на всички момичета тук! 🤞🍀🥰

S.L.S, успех и на теб! Мисли позитивно! 🍀

Майка-зайка, и при нас е същото, декември навърших 42, времето ни е ценно и ни притиска и нас. Успех и на теб! Имай вяра! 🍀

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 12:37 от Nelsi22

# 132
Привет, Didi Y,
За съжаление ние не можем да започнем процедура, защото в момента Неовитро няма уролог, който да извърши ТЕСЕ. Ситуацията е неприятна, защото де факто това е единственият проблем.
Успех на всички Simple Smile

# 133
За съжаление това е много кофти, защото наистина в случая няма какво да направите .Дано скоро откриете решение 🌹
При мен има вече и един неуспешен ЗЕТ този месец 😞Остана ни още едно ембрионче, но едва ли и с него ще успеем… незнам защо така се получава… правихме дори и надраскване… явно ембриончетата не са добри. Сигурно ще кандидатстваме за втори опит скоро….просто имам нужда от почивка малко 🌸
Привет, Didi Y,
За съжаление ние не можем да започнем процедура, защото в момента Неовитро няма уролог, който да извърши ТЕСЕ. Ситуацията е неприятна, защото де факто това е единственият проблем.
Успех на всички Simple Smile

# 134
Много съжалявам, Диди! Sad
Дано се получи с останалото ембрионче. ❤

Общи условия

Активация на акаунт