Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Коя маска искате да падне?

Опции:

# 330
 • Мнения: 2 697
Изобщо не чувам Деси Добрева там , нейният глас е наистина мяукащ, носов.

# 331
 • Мнения: 5 924
Екимова не ме дразни, но и не ми харесва. Не знам защо я бутат в тези среди, които са змиярник и мое дете не бих искала да е в тях. Харизмата й е колкото на Мишето, а едно Мише стига!

и деси добрева е с толкова нулева харизма, за сметка на това е и по-голямо дърво.

# 332
 • Мнения: 21
Не знам защо, но си мисля, че от маската на Гъбарко ще изскочи мъж. А Самураят е най - мистериозната маска. Дори не се знае дали е мъж или жена все още. В първия епизод като представяха маските, се редуваха мъж - жена - мъж - жена. Гъбарко и Самураят излезнаха един след друг. Нищо чудно Гъбарко да е мъж, а Самураят да е жена и редуването да са го направили за заблуда.

# 333
 • Мнения: 4 784
За мен Самураят е жена.

  # 334
  • Мнения: 2 697
  И аз мисля , че е жена. И за Гъбарко смятам, че е жена.

  # 335
  • Мнения: 770
  За мен самураят е Милица Гладнишка.

  # 336
  • Wonderland
  • Мнения: 415
  За мен самураят е Милица Гладнишка.

  И аз чувам гласа на Милица в Самурая Hug

  # 337
  • Мнения: 2 697
  Толкова ли да е отслабнала Милица ?!

  # 338
  • Испания
  • Мнения: 35 088
  Снимка от 27 септември.

  # 339
  • Мнения: 4 784
  Самураят е висока и слаба жена.

  # 340
  • Мнения: 2 697
  Самураят е висока и слаба жена.
  И аз така го виждам.

  # 341
  • Мнения: 770
  Според мен е тя защото като пя песента на Адел се сетих че и в капките пя Адел Милица. А тук снимката може да лъже, защото не се виждат краката й и бедрата за да се каже че не е тя.

  # 342
  • Мнения: 354
  Привет, гледам всяко шоу, но рядко успявам да пиша, затова сега ще се опитам да напиша моите предположения за всички останали в шоуто маски. От отпадналите познах кои са Циркът и Порцеланът, Дарко и Калин Вельов ме затрудниха.
  Малинката много ме затруднява и все още идея нямам коя е. Само знам със сигурност, че няма как да е Мая Бежанска, защото тя имаше представление в една от съботите, когато Малинката беше на сцената.
  Перлата за мен от лайв 1 е Лора Караджова, а и се връзва с някои от уликите.
  Гъбарко - според мен е Крисия. Много силно изпълнение на песента на Уитни Хюстън в последния лайв. Понякога ми се струва, че чувам тембъра на Галя от "Каризма", но нея я чувам и в Госпожицата.
  Самураят - определено мъж, пеещ на фалцет. В лайв едно чух тембъра на Алекс Георгиев от "Гласът на България", но е възможно да е и Славин Славчев.
  Заекът - 100% Мария Игнатова. На речитатива на "По-полека" много си пролича, точно там я позна и Алекс Раева и затова реши да си дава тези отсрочки от лайв или два, защото тя каже ли нейното име и Марчето отпада.
  Прилепът - в първия лайв ми звучеше като Миро, но оттам нататък чувам тембъра на JJ, особено в "Hallelujah". Ако се окаже Калки, ще го призная, лично аз не чувам неговия тембър.
  Букетът - за мен определено Рени, особено на песента на Ищар беше едно към едно с нейния глас.
  Камъкът - много ми се ще да е Руши. Звучеше ми като него в италианската песен, въпреки че произнасяше някои думи грешно, а Руши има записана песен на италиански и едва ли ще прави грешки при произношението. Но съм съгласна, че има някои прилики с Дичо.
  Госпожицата - чувам Галя от Каризма тук, но не съм сигурна.
  Носорогът - според мен това е Миро, а пък и уликите би могло да се връзват с него.
  Приятно съм изненадана от гост-маските. Досега нито един не съм познала. Според мен такива трябва да са хората под основните маски, за да е максимално трудно на панел и публика да ги разпознават.
  Това е засега от мен. Хубава вечер на всички!

  # 343
  • Мнения: 166
  Такааа аз намерих единия поп фолк испълнител Grinning
  За мен Букетът е Рени.
  Според мен има и втори, поне до сега в сезоните е имало винаги по двама,но още не знам кой е. Ако е жена е под малинката. Ако е мъж може да е под всички мъжки маски освен на Носорога защото съм сигорна, че там е Орлин Павлов. Мое мнение.

  # 344
  • Мнения: 2 697
  Все повече се замислям за мъж от попфолка, но сякаш почри никой не се сещам. Имаше някакъв към Пайнер ..Дамян мисля че беше, от някой музикален формат дойде.

  Общи условия

  Активация на акаунт