Отговори
# 540
Уффф, направо не ми се пише, ама пък къде другаде да извикам: "Що така, бе Мимеее?" 😂
И ква беше тази любов, да му се не види.. 😭😭😭

Знам, че не ми е работа, но и на мене ми се развали кефът.

Обаче, щом съм фен съм длъжна да се радвам, затова от все сърце : "Бъди щастлива, Деметче!" 💕❤️💖

# 541
  • София
  И аз като вас бих разбрала  този годеж ,ако изглеждаше влюбена.Ако личеше доверие .Понякога навика се приема за привързаност,а близостта за подкрепа. НО любовта или я има или не,а брака изисква всички неща заедно,Дано си изяснят истинските чувства преди сватбата.На мен тази показност ми прилича по скоро като битка за победа отколкото  като сърдечно чувство.Но както самата Демет бе казала в едно интервю другите са в  живота ти няколко минути а ти го живеещ постоянно.Дано е щастлива,

# 542
  • На зелено
Този, нейният, винаги гледа толкова стреснато и не на място... Следване в ИГ в деня, в който обявяват, че е казала ДА. Дано всичко да е ПР, но защо точно с него?! Може да го обича, а може и да е фиксирана върху идеята да е с някого, да има брак и т.н.
Беше ми ясно, че снимката от дома му не е при събиране на багаж. Не знам, странна е историята, но както казва Демет в интервюто, споделя щастливите си мигове в ИГ. Ама тази обща снимка не я видях в нейния профил.

# 543
Още не мога да претръпна от вчера и се задава ново изтръпване Sob

Казват, че всяко чудо е за 3 дена, но също така достойнството е единственото нещо, което никой не може да ти даде или да ти вземе, освен теб самият. Ах, Демет, ах... в какъв филм се вкара?!

# 544
Самоцитирам мой коментар от друга тема по повод на Демет:

"Аз съм един от най-големите фенове и поддръжници на Демет, но със съжаление мога да кажа, че тя очевидно съзнателно участва в активното мероприятие "Да се продадем на Дисни". Тъпанарските изпълнения с нейния Animal Ram много напомнят на Джан Яман и "голямата му италианска любов" - Дилета Леота. Което е жалко, защото ситуацията с почтеността е като с девствеността - веднъж загубена, не се възстановява."
Видях, че Супер Катя е споделила почти същото.

Мога да добавя - комбинация от няколко фактора
- търси си тихо пристанище,
- хванала се е и играе по свирката на мениджърската си агенция и тяхната ПР концепция за реклама,
- не може да надскочи "домът - съдба" (често срещано при жените)
- Animal Ram е зодия "телец". Те изглеждат чаровни, земни, непоклатими, верни.
Спомнете си последното й интервю и на няколко пъти подчертаното, че е здраво стъпила на земята (крайно неприсъщо за чувствителната, състрадателна "риба") .
Само, че хич не е наясно милата, че за мъжа-теле непоклатим, означава и твърдоглав, земен - означава меко казано пестелив, чаровен - означава че той пръска чар, пък ти имаш право само да аплодираш, верен означава - до безумие ревнив.
Надявам се, защото все още я харесвам с Демет да не стане като в лафа "намери, каквото търсеше".

# 545
Под тази й публикация са изключени коментарите. Явно е наясно с мнението на феновете си по въпроса и е решила да си ги спести.

# 546
  • Плевен / София
Под тази й публикация са изключени коментарите. Явно е наясно с мнението на феновете си по въпроса и е решила да си ги спести.

Да...хубавите ябълки все прасетата ги ядат....

# 547

Това ми направи и на мене впечатление и се запитах, ако си сигурен в себе си, дали ще ти пука от коментарите.
Никак не се връзва с това, което досега сме видели от Демет.
Знаем вече, че да се крие като мишка повече подхожда на 🐏.

Тъкмо си казах, че не е моя работа да давам оценки за хора, които не познавам ( пък и да ги познавам)  и с тази постъпка тя ме провокира пак да изказвам непоискано мнение.

А бе, щастие й пожелавам до следващия ми коментар. 😂

# 548
dariVale и аз точно мислех да споделя, че ми заприличва малко на цирка на Джан и Дилета, но ще дам всичко от себе си да се въздържа да слагам етикети.
Но както вече писахме: показана раздяла, годеж-изнанада (за който всички знаеха явно) на 14ти февруари (по-крещящо нямаше как да е), спрени коментари на снимките и на двамата, да не изброявам и другите неща... Нещо намирисва, както се казва Mask

Ако не сме прави, то тогава и аз като фен остава само да пожелая истинско щастие и разбирателство.

И хубав следобед на всички вас Flowers Hibiscus

# 549

Това ми направи и на мене впечатление и се запитах, ако си сигурен в себе си, дали ще ти пука от коментарите.
Никак не се връзва с това, което досега сме видели от Демет.
Знаем вече, че да се крие като мишка повече подхожда на 🐏.

Тъкмо си казах, че не е моя работа да давам оценки за хора, които не познавам ( пък и да ги познавам)  и с тази постъпка тя ме провокира пак да изказвам непоискано мнение.

А бе, щастие й пожелавам до следващия ми коментар. 😂
Сега загледах снимката - ми к`во да каже човек КЛАСИКА -булката в бяло People Bride With Veil, младоженеца нейде отзад е скрил кожения камшик Horse Racing, предложението - изненада само за феновете в БГ Мама, но пък купона е Tada  Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 17:22 от dariVale

# 550
Момичета, може ли да не й пука, че е така "зле придружена"? Нали бяха в Париж, на едно от най-романтичните места за влюбените двойки и Animal Ram бля. Joy Сега какво се е засилил да й предлага, така за джюмбюш? Май ефектът ще се окаже дефект. Едва ли и Демет не осъзнава това. Странен начин  да си прави  PR, като се вкара в такъв филм.
DariVale, много си права за зодията на тоя Animal Ram, който в случая повече ми прилича повече на Animal Sheep
Ще поживеем и ще видим, но ме е яд.  Предполагам Демет е харесвана жена и би имала когото си пожелае . Да се хвърли на врата на този "мързелив" мъж (имам предвид мързи го да ухажва, да прояви внимание), не мога да го разбера. И що за цирк  - първо се разприятеляват, а после "джанъм-джиджим"? Демет олеква с това изпълнение.

# 551
  • София
Изключително я уважавам  и харесвам Демет само не знам защо си го причини. И дано само не стане отново разгодяване , че господин Коч има опит в тези годежи.. И, че заради неговата ревност бившата му приятелка 6 години не беше на екран и не е подписва нито един договор за филм докато е била с него. И предложение  което се знае и пресата гъмжи от една седмица.Един балон които в един момент ще гръмне. Само дано Демет не понесе последствията.

# 552
Аз не знам много за миналото на Кочов, от вас научавам, но това, което изобщо не ми харесва също е, че този годеж се прави 3 дни след световната премиера на нейния филм (скромно можем да кажем, че е най-големият ѝ успех досега), та можеше да остави прожекторите да са върху нея (и партньорът ѝ от филма) за по-дълго време. Rolling Eyes то вече забравихме да коментираме филма и неща, свързани с него.

# 553
  • Бургас

Не ми влиза в работата, нито ги познавам извън творчеството им, ама не съм ОК...... Е, на какво да се радвам? На изкуствената усмивка, с която все по-често Деметка се опитва да ни заблуди, колко е  щастлива? Или на бъдещия жених, който все ми изглежда на снимките, като "ощипана мома"? Жалко, много жалко за това кадърно момиче, което толкова дълбоко влезе в кожата на Зейнеп от ДЕК, че още не може да излезе от роля...Дано е така, иначе каквото сам си направиш и душманите не могат да ти причинят! И ако изключат коментарите въобще в профилите си, ще е най-добре...Защото се вижда, че и двамата робуват на чуждото мнение, а това рано или късно ще се вклини в този "псевдо" съюз!

# 554
Това е положението, момичета, досега Демет ни разсмиваше с героините си, но вече ни разсмива и с личния си живот. Постигна пълна хармония, така да се каже Joy Пригответе си пуканки, защото шоуто едва започва и имаме възможността да го гледаме от първия ред Smirk

Да започнем първо с "официалните гости":

Добре, че се включи и Ханде Йълмаз, за да не помислим, че са само от стадото на Animal Ram

Колкото и Руткай и този господин Йозгюр Арас да се опитват да ни представят момента като "вълнуващ", някак грам не могат да ме трогнат, а очите им на всички снимки са като на добре напушени или не дай, Боже, надрусани...

Когато 90% от хората, които обичаме Демет не одобряваме случващото се, вероятно грешката не е в нашия телевизор.

И като споменавам телевизор, разбира се, за къде без Акиф Яман... в интерес на истината той никога не е криел симпатиите си към тях като двойка и не престана да ги пита кога ще се оженят... надявам се обаче да нямаме негово включване и от първата брачна нощ Confounded

Уви, аз съм почти сигурна, че до сватба ще се стигне, просто защото Демет така си е решила. Цялата тази клоунада с раздялата след Париж изглежда имаше едно послание към Animal Ram - или се женим, или късаме... но ние много добре знам, че насила хубост не става. Ако преди това се беше сетил да ѝ предложи, щях да кажа, че може и да я обича. Ако не беше избрал толкова патетично 14 февруари като дата и песента "Далече от света", а в същото време е викнал 100 човека около тях и това се знае публично една седмица преди това... ако, ако... Обаче всичко изглежда толкова неестествено, че чак е пошло и ме навежда на всяка друга мисъл, но не и на щастие.

И тук искам дебело да подчертая, че циркът, който Демет си спретна е изцяло за нейна сметка и твърденията, че си е направила професионален PR на гърба на ХанКер заради по-ранните писания по повод бъдещите ѝ партньори и проекта за Дисни, леко ме смущават. Разбирам, че много хора обичат ХанКер и са фрустрирани от мълчанието им относно техния статус, но няма нужда да прехвърлят фактурата за това на Демет. Случващото се в последния месец, освен в личен план, дискредитира Демет и професионално. Нито една от появилите се новини не е в нейна полза, за да се търси подобна връзка. Това, че я изкараха завистлива и нежелана за партньор-актриса, при вече подписан договор с Дисни ли ще ѝ двигне цената? Или пък говоренето за друг проект, в навечерието на световната ти премиера за конкурентна платформа? Все пак става дума за човек, който сам измести фокуса от успеха на "Тактиките" с комичния си годеж Joy В момента кариерата ѝ е последна грижа и затова трябва ние феновете да пишем, че днес вече филмът стигна до 3-та позиция в глобалния топ 10 на Нетфликс и е сред най-гледаните заглавия в 77 държави!

Колкото по-тъмно е оцветена държавата, толкова по-висока позиция заема филмът Nerd

Съжалявам само за Шюкрю. Сега разбирам защо толкова си рекламираше "Алиса" преди премиерата на "Тактиките"...

Общи условия

Активация на акаунт