Недоспали, но щастливи - гушим СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА мили

• 16 214
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Irinii,моля те да коригира6 данните за моя бебок,който се роди 54 см,а не 53.Повод да напиша отново за корекцията на ръста на бебе Димитър е статистиката на Marys  Simple Smile/писах веднъж за корекцията,но....../
Не мога да цитирам,за6тото темата е заключена,но копирах и ето данните които съм дала :

=====================================================
  Re: СЕПТЕМВРИЙЧЕТА без зъбки, никнат вече като гъбки
« #44 сряда, 13 септември 2006, 19:13 »   

--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте мами бъде6ти и настоя6ти 
Искам да споделя с вас на6ата голяма радост - ИМАМЕ СИ СИН ДИМИТЪР,РОДИ СЕ НА 04 СЕПТЕМВРИ В 14,47 ТЕЖИ 3100 И Е 54 СМ 
По късно 6те пи6а с подробности ,лека ве4ер желая на вси4ки
=====================================================
Лека и спокойна ве4ер  Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 22:53 от Sesiliq

# 166
  • София - Бургас
Веселка,
и аз раждах в Шейново, но стафилококи не сме имали, нито подобни петънца където и да било по кожата.
Относно хомеопатията аз водя Карина при д-р Новачкова на ул. "Чаталджа" №13. Нашият проблем е повръщане (пресечено мляко) след всяко ядене.Все още се борим с проблема, така, че не мога да гарантирам на 100% успешно лечение!
       Пожелавам ти успех!

# 167
За съжаление резултата е потресаващ - гъбички Embarassed Embarassed Embarassed
  Ужасена съм, от някякви две, три капки жълтичко!
МАМИ, с подобен проблем, не отлагайте, отивайте на гинеколог!

KАЛЕЯ гъбичките са най малкото зло, а и все пак в този период към това сме най-поддатливи за жалост. А относно повръщането и една супена лъжица разлята изглежда много. Нормално е да повръща помалко и разбира се е пресечено Wink не се тревожи.

Какви са симптомите за луксация знае ли някое майче Rolling Eyes още не сме ходили...

Чоки, мммммм хубава снимка си ни спретнала и ни изненада много хубаво Hug Heart Eyes

МарияФ , и Ирини все пак модела вие с един от големите кошове.Аз също водих избора си от това, а за летния на нас ни е мннооооого рано. Ванйо дори на кенгурче трудно издържа.

Весито, виж това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=133658.0  утре мисля да взема такъв шезлонг и дано помогне. Тази вечер е добре, но слагам грейка на коремчето да затопля Tired Пробвай дали действа, но преди критичния период.

Мами май днес съм със свръх лактация и даже ме болят гърдите newsm78

Днес разходката ни мина бърза - бързо. На улицата не ни харесва Wink Само парк и кола
Хайде че пъшка юнака Grinning
Лека нощ и добър сън!!!

# 168
  • Sofia
Ирини, благодаря ти за загрижеността и подкрепата bouquet Имам нужда от това.
Само микробиологията е излязла - всичко е чисто. Сега ще правя изследване за кръв и урина - в понеделник май  newsm78 Иначе се потвърди за миома, около 3 см е.  Не можах да говоря с лекарката днес, но утре ще и се обадя. Ще изчакаме първа менструация и после ще започна с антибиотик. За съжаление ще спра да кърмя, незнам за колко време. Пак ще пиша когато има повече по въпроса.
А някой знае ли кога се прави хистологично изследване? И налага ли си винаги при наличие на миома? Нищо не знам по въпроса #Crazy
И другата гадост - имам възпаление на пикочните пътища от одраскано от катетъра. Направо е отвратително и боли, миризмата на силен медикамент за която бях споменала е от това.

Бебчо
- нещо е понастинал, днес беше унил, спа почти 6 часа без прекъсване през деня. Темп му е 37.8, но вечерта беше доста нервен. Дадох му Панадол и сега вече позаспа. Но не иска и да яде...

Валентин, ужасно е да чуеш лоши новини за бебчо, но с тези каиши ще се оправи. Стискам палци да стане по- бързо това. И каката да оздравява  bouquet

Алфира, благодаря. Ще скокна и за да взема за бебочеството Mr. Green

# 169
Добър вечер и от мен! Grinning
Момичета, страхотни са снимките от срещичката ви. Ех, как ми се прииска и  аз да бъда там... Ама тия 130 км до София са си малко множко Simple Smile
marys и Vesselka, и ние посещаваме детския мед. център "Вела", може някой ден да се засечем там Grinning. Д-р Янакиев скоро прегледа и Василенка за луксация. Преди 4години, когато се роди Мими пак ходихме при него. Много сме доволни. А това за разминаването на гънките на крачетата наистина не е признак за луксация. Не се притеснявайте!
irinii, благодаря ти за интересната статия по повод захранването. Копирах си я. Hug Отказах се да се опитвам да я разхлабвам чрез ранно захранване. С голямото ми момиче още "бера плодовете" от това. Пак е с екземи Sad Получи алергия като бебче и сега пак си имаме проблеми. Реших да сменя NAN с Nutrilon. Една приятелка ми даде малко да опитаме от нейното АМ (Нутрилон) и по съвпадение или не Веси се изака Wink Казват, че Нан е тежка храна.
Вчера времето беше прекрасно. Излязохме в 11ч. и се прибрахме в 17.30ч., и от разходката се телепортирахме директно на имен ден Mr. Green И днес времето не беше лошо, но малко духаше. Пак си направихме хубава разходка.
Добре дошли на новите мами!
Лека нощ и до утре!  bouquet

# 170
Благодаря ви момичета за окуражителните думи,дано да не е толкова сериозно,колкото ни казаха.Аз също записах и двете деца в клиника "Вела" и точно въпросния д-р Янакиев ми каза,че имаме луксация,затова почти съм сигурна,че имаме проблем,тъй като е един от най-добрите в тази област,но за всеки случай ще отидем и при друг,който разполага с триизмерен ехограф и по-точно може да ни каже до каква степен е проблема.
Stes напоследък все повече се замислям за вадене на сливици,но знам,че трябва да навърши три години и тогава ще се реши.

# 171
Valentin и ние сме ходили при него и горе долу бях доволна.Ако искаш това е телефона на проф.Владимиров от детската клиника по ортопедия в Горна баня 02/8181782 - това е телефона за записване на часове.Ние чакахме доста въпреки че имахме час но доколкото знам бебетата са с предимство а ние бяхме лятото за баткото.Аз в Пловдив съм ходила при Панчев - той ни наблюдава, при Токмакова и при още двама освен Янакиев но от него бях най-доволна.
Дано положението  се окаже по леко.

Лек ден на всички

# 172
Благодаря ти pip за информацията,записах си телефона на проф.Владимиров,ако се наложи и до там ще отидем,тъй като там са най-добрите специалисти в тази област.

# 173
Хубав ден мами!
Веси, честито за микробиологията, а за ,миомата и лечението и - може би ако се посъветваш с друг лекар ще се окаге че може да не е такъв проблем и да изчака антибиотика newsm78
Валантин, макар и неприятно за носене това чудо действало.Дано се разведри небето и да не е голяма степен.Гънките не са сигурен показател.
Днес излизаме с кошчето за час делово Simple Smile и да купим вибриращ шезлонг-дано му хареса Praynigи да спрат вечерните неволи.
Цунки за малки сладки муцунки!

А сега едно предложение за идния месец като тмичка Simple Smile и ако ви допада редактирайте
Наближи и коледната ни мечта с младенец да грейне чудотворна бъднина! или чудотворната звезда!
кое е по-по-най-вие сте... Flutter

# 174
Добро утро и от нас! То вече си е обяд!

Първо да ви почерпим - днес Сашко става на два месеца!   party023 Честито и на набора Краси на мама Пепта!

Валентин, съжалявам за проблемите на зайчетата. Нели бързо да оздравява, а съм сигурна, че и с Габи скоро всичко ще е наред. Има 9 показателя за луксация на тазобедрените стави. Асиметричните гънки на крачетата са един от тях (за съжаление не мога да изброя останалите), но не са признак за луксация сами по себе си. Трябва да са съчетани с другите показатели и в зависимост от това колко от 9те са налични се определя степента на луксацията.

Момичета, много е важно бебоците да посетят профилактично ортопеда още в първия месец, защото, ако има проблем, то той се оправя до четвъртия месец и после всичко се забравя. Ако не сте ги завели още, не се бавете. След това се ходи профилактично в четвъртия месец. Педиатърът ни даде направление и не сме плащали нищо.

Весито, и аз се надявам бързо да забравиш проблемите си. Отиваш при най-добрите специалисти и ти пожелавам бързо и ефикасно лечение без това да се отрази на Марти!

Веселка, твоето раждане беше много трудно. Дано всичките ти болежки отшумят скоро. Емилиян е голям сладур!

Диман, къде сте с принцеса Мария? Надявам се, че сте добре. Не си писала отдавна.

Добре дошла и на veenii!

Приятен ден от нас!   bouquet

# 175
  • sofia
Здравейте момичета!
Искам да ви почерпя виртуално по случай рождения ден на Ели Simple Smile
Валентин, съжалявам за неприятностите ти покрай двете хубавици, дано скоро минат тези проблеми и най-накрая да си отдъхнат и те както и ти.
Деси, според мен бебчето ти е наддало малко, и трябва да го будиш да хапва поне по 6 пъти на денонощие, това че бебето спи и е спокойно НЕ Е ПОКАЗАТЕЛ че е нахранено. Аз съм родена 3470 гр, т.е. доносен, след термин, и на 2 седмици не съм била достигнала и родилното си тегло, а съм била много спокойна и не съм се будела за хранене мама ме е будела и пак не съм изсуквала достатъчно а мама е имала много кърма, така са я посъветвали да дохранва с лъжичка, предполагам се е изцеждала и така и съм започнала да надавам.
Веси и Алфи, и Габи ми прави подобни номера плаче дърпа ми се от гърдата, обаче запазвам спокойствие и пак предлагам, отдавам го на по-голямата нервност на бебчовците вечер, защото със сигурност няма колики.
Да ви се оплача, и тя май ще е с атопичен дерматит, така че със сигурност и аз се присъединявам към групата на късно захранващите!
Целувки и лек ден!

# 176
Добър ден, момичета!

Честита втора месечинка на Сашко на мама Ави и на Краси на мама Пепта! И честит рожден ден на Ели на мама Ася !
Да са ви живи издрави! Heart Eyes :love Hug

Ние днес сме много уморени. Рая снощи постави рекорд по късно заспиване - заспа чак към 3,30 като мрънкаше през цялото време. Как ли не я разнасяхме, дундуркахме - не и не... Сега спи, а аз се опитвам да свърша някоя и друга домамкинска работа. А и успяха да кача няколко снимчици в албумчето ни Simple Smile

# 177
Привет и от мен момичета, доста време не съм писала, но или не остава време или мъжо е на компютъра Whistling Няколко дни имахме и проблем с нета и изобщо такива глупости. Някой път ви попрочитам в почивките и така....Ние сме добре, Константин расте стремглаво нагоре, той и си се роди доста големичък де от 4.450кг.,  на последната консултация беше 5.800кг. и вече е 60см. Това е засега от нас, надявам се скоро пак да имам време да пиша, целувки на малките бонбончета Hug

# 178
Здравейте, мили девойки! Някой да се е затъжил за нас? Laughing Wink Grinning Шегувам се...
Не съм се разписвала отдавна, бях много зле - температура, гърло...Днес трябваше да правим Пентаксима, но аз още не съм оздравяла, а и баткото кашля, така че я отложихме. Обаче се мерихме и сме наддали малко Cry Поне резултатите от ортопеда са ОК.
Валентин, съчувствам ти ,дано всичко се оправи!
Бързо оправяне на мамите с проблеми!
Чао, че ще се храним, дохранваме и т. н....

# 179
Благодаря Irinii !!!

Общи условия

Активация на акаунт