Мисля, че засега овладявам положението. Не ходих на лекар, не пия антибиотик. Темепратурата ми беше около 40 град. миналата нощ, но четох, че по-добре се справял организма, ако не пия лекарства за свалянето й. 24 часа нон стоп компреси, кърмене през 2-2.5 часа, окситоцин в носа и какво ли още не
Сега имам 37.2 темп, но четох че кърмачките могат да бъдат с нормална около 37. Чувствам се по-добре, гърдата си ме боли, но не е като вчера, при мен нямаше точно изявени бучки, а цялата половина беше адски болезнена и съвсем леко зачервена, като прибавим и разранените зърна, които са ми така още от родилния дом. Тъкмо бяха се пооправили, и сега този терор през 2 часа..ама няма да се отказвам от млекопроизводството. Преди 3 седмици имах пак запушени каналчета на същата гърда от другата страна, но отшумяха за няколко часа.
и стъпалата отвътре и отвън се поглаждат пак по няколко пъти. Яни мн си харесва гимнастиката, полезна е за всички бебета.
За бибероните - седмици наред се мъча всеки ден да приучвам Спаси и не става!!! /как ще сме кат отръгна на работа - просто не знам
/Днес док ни каза да не г онасилвам, защото има 20% бебчета, които от гърда минават директно на лъжичка. Може да сме от тях 

Препоръчани теми