Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся дом за две бездомни кученца

  • 240
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте добри хора.

Търсим дом за две едри топки косми, родени и оставени на улицата.

Предистория:
- Две кучета - братче и сестриче - изхвърлени в кашон.
- Намерени и прибрани - Събрахме се няклко човека, вдигнахме кучетата и ги прибрахме на сухо в един изоставен бар с двор.
- Лекувани и обгрижвани - никога не е лесно - Направихме график за хранене, замъкнахме на ветеринар, оказаха се с парвовироза, краста, алергия към бълхи.
- Сегашно състояние - Няма краста, Няма парво, Ваксинирани, обезпаразитени с валидни паспорти и запазени часове за кастрация. Само дет не са изкъпани, но ветеринарката още не позволява...

Какво се случва:
- Усилено търсим дом по всички канали за които се сетим - организации, facebook, дори и на истински бар ще ходят, за да си покажат муцунките пред повече потенциални стопани.

Ако някой от вас си търси куче за приятел или има опит с търсене на дом ще бъдем изключително благодарни. А пък ако не, но има желание - направихме тази страничка https://www.facebook.com/kuchevbar - посетете, прочетете и споделете. Там качваме всички снимки, клипчета и информация за състоянието им.

# 1
  • Мнения: 7 393
Чудесно е, че сте направили страничка.
Но пуснете снимките им и във всички групи за осиновяване на кучета във ФБ.
Много трудно се намират желаещи, но не е невъзможно с мнооого настояване.

Много са сладки! Дано да имат късмет!

Общи условия

Активация на акаунт