Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 500
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Майка-зайка, не се отчайвай, почерпи сили от многото борбени момичета, които имаме в темата! Които минават по трънливия път понякога 2-3 години, но не се отказват и накрая гушват мечтите си! Пожелавам ти скоро и ти да ни се похвалиш в темата и следващото лято вече да си с малък бебок на ръце!

# 121
  • Замък сред облаците
Майка зайка, според мен с оглед на годините и емоциите, които опитите за забременяване ти причиняват, можеш спокойно да се обърнеш към репродуктивен специалист, който да подпомогне процеса.

# 122
Да, наистина сте много силни и се възхищавам на вашата борбеност. Но аз нямам 2-3 години пред мен. На 40 съм. Бебето, което загубих през лятото, го чаках почти 6 години, изпълнени с мъка и сълзи.
На репродуктивен съм следващата седмица, надявам се да може да ми помогне. Ако не - не знам…

# 123
Майче при кой репродуктивен ще ходиш?
Аз четох много за др Шефкетова, др Сенкова, др Станулов,др Стаменов и др Калчев.

# 124
"Не намирам смисъл да живея" - звучи зле. Майка  Зайка, ти нямаше ли други деца?
Здрава си, на 40г. не е късно да имаш още едно дете, но понякога нещата не стават толкова бързо, колкото ги искаме.
Опитай да се фокусира върху всички хубави неща в живота, които имаш.
Пожелавам ти скоро да се случи бебчо, но при всички случаи, животът ти има смисъл, било то със или без деца.

P. S/ Сигурна ли си, че само липсата на бебе те прави тъжна?

# 125
Майка-зайка, част от тези мисли са типични при ПМС, ще минат след няколко дни, ще видиш. Малко шоколад? Едно ромче? Или поне чай? Simple Smile Разходка навън в шарената гора? Не се предавай Simple Smile Не бих казала "не се фокусирай", защото знам, че е невъзможно, но бих казала - не се фокусирай САМО върху това. Някое ново хоби, може би? Баш е време да се научиш да плетеш шапки, примерно, за коледни подаръци Simple Smile

Скрит текст:
Обмисляла ли си разговор с психолог? Защото тези залитания по "не намирам смисъл да живея" вече отиват в едни много неприятни крайности, които е хубаво да се адресират навреме, преди да се задълбочи състоянието.

Утре е заветната консултация със Станулов, имам чувството, че минаха 2 месеца, от както си записах час Grinning Grinning Grinning И втора инжекция Grinning

Круела, какво стана, нали се беше насочила към Калчев?

# 126
Inferiya да при Калчев сме другия понеделник 😊. Много се вълнувам и се притеснявам междувременно.

# 127
Аз влизам да ви се оплача...
Бях сега не лекар. Съжалявам направо, че попитах колко време ще отнеме да ми вкарат TSHто в норма.
След месец съм пак на кръвни и страшно се надявам да спада, защото направо ми се реве.

# 128
Лютиче, на този въпрос няма как точно да ти отговорят. Не се знае твоя организъм как ще реагира на хормона и да тества се след месец, защото е малко вероятно за една две седмици да има промяна или нужда от напасване.

Fayona, благодаря. И тази сутрин теста е негативен. Такова закъснение отдавна не съм имала. Ще почакам още няколко дни и ще звъня на АГ за час и преглед.

# 129
Майка Зайка, не се отчайвай. Всичко ще се нареди. Просто ти е необходимо външно побутване, каквото би могло да бъде един добър репродуктивен лекар. Не знам от кой град си и какви са ви възможностите, но силно ти препоръчвам клиниката на д-р Сигридов. Ако не успееш да се добереш до него самият, то поне до д-р Ковачев- също толкова изключителен. Какво правят те - търсят проблем, ако въобще има такъв. И то не само за забременяване, а и за задържане. И така, когато правите опитите вече ще можеш да си спокойна, че е открит проблем(ако има такъв) и ще ти съдействат. Предполагам и при другите репродуктивни е така. Просто знам,че тези се славят с изключителна репутация.
Ти започнала ли си да отмяташ някои изследвания по списъка вече?

# 130
Изключително много ви благодаря, мили момичета, за стиснатите палчета и пожеланията!!! 😍
В момента си лежа все още в болницата. Всичко мина много добре + една голяяяяма изненада. Вече съм легнала на магарето, инструментите в мен и репрото ми казва, сега ще върнем ТРИ, а другите ТРИ ще ги изчакаме до 5ти ден за замразяване. И аз една така гледам тъпо.... WTF... Ъъъ, как така 6!?! Нали бяха 3 и едно под въпрос? Той вчера е пропуснал да ми каже, че всъщност вече имаме 6 😂 Всичките 6 са хубави, като каза, че връщаме 3те най-хубави от хубавите. Аз толкова много се зарадвах, но и бях в шок, защото си помислих.... Ами, ако това не са моите бебета 😂😂😂 Преди половин час си видях епикризата и се успокоих 😄 Тааа, сега имам цели три ембриончета в коремчето и кръвен тест за 28ми ❤️❤️❤️
Пожелавам успех на всяка една от вас, от цялото ми сърцеее!!! ❤️🍀❤️
Дано скоро да ходим всички в отчетени! 😘
Майка-Зайка, не се предавай, помисли за нещата, които са смислени и имаш в живота си. Благодари, за това, което имаш и се моли да се сбъдне мечтата ти. Аз вчера за първи път бях на неделна литургия 😊 Стават чудеса!

# 131
Кактусче, браво на теб. Геройче си. ❤️🥳
Стискам палци всичко да е наред.
П. С снимката е за всички борбени момичета тук. ❤️🌷🍀

# 132
Здавейте, момичета! Изпуснах целия септември аз, ама беше натоварен период, пък и бебеправене нямаше.
Ендото ме прати на биопсия на възела на ЩЖ, та сега чакам 5/11 да мине и да видим резултатите. Тъкмо и на моя мъж да му е по-спокойно, че започна нова работа и е доста стресиран напоследък.
Сега и аз съм се замислила за смяна на работата и се чудя какво да правя - не искам да седя на сегашната, защото не ми харесва и не съм щастлива, но пък при нова ще съм 6 месеца на изпитателен срок. С една дума - малко ми е каша в главата.
Психиатърката ми смени лекарството с такова, при което няма проблем, в случай че настъпи бременност. Каза, че есен и пролет не е препоръчително да се спират, да го направя януари. Ако забременея, иска да ме вижда на 3 месеца, за да следим състоянието.
Ендото, АГ и психиатърката казаха да се ваксинирам смело, та поне това отметнах.
Няма да се записвам още в списъка, нека мине биопсията, тъкмо дотогава се надявам да съм решила какво да правя с работата.

Кактус, браво момиче! Стискам палци и на краката всичко да е наред с малките бобчета! Flowers Four Leaf Clover

На всички момичета стискам палци да видят двете желани чертички още тази есен!

# 133
Здравейте борбени дами. Незнам помните ли ме? Вчера официално с една крачка влязох в 7 ми месец. Минавам да ви поръся със синичко💙💙💙💙💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙Марго теб специално те поръсвам, къпя в синьо,розово и защо не и от двете❤❤❤
Все отлагах да пиша, но си следя любимата темичка, която много ми помогна.
Майка-зайка аз съм на 39 години, с 2 предишни загуби (на 36 и 38) и сега бременна. Разбирам през какво минаваш, но не трябва да се отчайваш. При мен се получи близо 1 година след последната загуба. Посетих репродуктивна клиника, изследваха и мен и съпруга ми. Не се установи нищо сериозно, освен нисък прогестерон. Някак си и двамата се успокоихме, че ще се получи и нямаме сериозен проблем и след втората фоликулометрия за следене на овулация бях бременна. Преди това се установи от хематолог, че съм с придобита тромбофилия. Бях на терапия с Прогестерон до 12 седмица и продължавам с НМХ. Желая успех на всички дами и скоро да се похвалите с 2 чертички🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 15:08 от Emonka

# 134
  • София
Кактусче,страхотни новини!!! Вярвам ,че след 10 дни ще се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт