Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 503
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Мили момичета, толкова надъхващо ми действате! Страхотни сте!
Кактус, стискам силно палци и да се похвалиш скоро с ++++ както и да ни поръсиш с прашец.
Аз реших този месец да не броя и да не мисля, макар да хвърлям по едно око на календарчето ми за цикъла в телефона 😃 сега е 6тия ни месец опити с ММ. Началото на ноември и аз съм пак на контрола за ТСХ, тъй като пак се качи и ми качиха дозата на хормона.
Майка-зайка, недей да се отчайваш и ако наистина се чувстваш така потърси психиатър - няма нищо срамно в това. Психолозите не им вярвам (аз съм от лекарско семейство) - те не са доктори и всеки си има някаква собствена представа за терапия.
Пожелавам на всички ви много успех и ви стискам палчета.  Стискайте ми и на мен тези дни с ММ да свършим чудесата.
💕💕💕💕

# 151
Кактусче стискам палци и не пускам,и 3 те да се захванат даже 😂🤞😍❤️

# 152
Здравейте , бъдещи мами!
Днес сутринта пуснах изследванията , но още не са излезнали (за първи път ми се случва) . Винаги в бодимед резултатите ми излизат на същият ден до към 17:00/18:00 ч.
Звънях два пъти и отговора им е :
- Много сме натоварени , съжаляваме .!
Утре до 17:00ч. трябва да излезнат .

А на мен сърчицето ми се е свило ❤  и чакам .

ПС
Кактусче , стискам палци всичко да мине по план 💙❤

# 153
Jasmin, ако имаш възможност, пускай изследванията в репро клиники. Чудни са. В Щерев ходих 3 пъти от вторник до днес, до час имам резултат, днес стана за 40 минути. Така се живее спокойно.
Стискам палци за отлично ЧХГ!

# 154
Jasmin, ако имаш възможност, пускай изследванията в репро клиники. Чудни са. В Щерев ходих 3 пъти от вторник до днес, до час имам резултат, днес стана за 40 минути. Така се живее спокойно.
Стискам палци за отлично ЧХГ!
Аз съм от малък град и тук има само :
- Бодимед
- Кандиларов
- Цибалаб
От изброените най ми допада “ Бодимед” винаги са точно , а и като ги правя само в една лаборатория по -лесно сравнявам промените в резултатите .
За преглед се доверих на Др. Павлова от Надежда и пътувам все път. Simple Smile

# 155
Сред тези лаборатории наистина Бодимед 2 най-добре, права си! С Кандиларов напоследък си говорим на висок тон с управители на обекти, че правят дивотии. Да излиза вече резултатът!

# 156
Наминавам да споделя, че при мен нещата се объркаха пак с тия хормони. Док ми изписа утрогестан вагинално от 12ти до 23ти ден и миналия месец всичко беше ок, дойде ми на 28мия ден. Този месец тъкмо дойде време да го слагам пак и се почна едно гадно кафеникаво зацапване. Първоначално помислих, че е от овулацията, но продължи около 5 дни. Днес слава Богу спря. После се сетих, че преди години като правехме опити за 1во дете ми се случи абсолютно същия проблем от утрогестана, но аз бях забравила. После док ми го спря, каза, че явно е някакъв страничен ефект при мен. Иначе по време на бременността си го слагах вагинално и не съм имала проблеми, дори ми помогна да задържа бебето.
Както и да е де, продължаваме пък каквото стане. Относно годините- аз след няколко месеца правя 40г. Мисля да си дадем още малко време и ако не стане може и да преустановим опити. Ще напредне много възрастта и ще ме дострашее.
Майка Зайка, не се отчайвай. До колкото разбирам имаш 2 деца или се бъркам. Измести фокуса в друга посока- намери си хоби, или пък свърши някаква отдавна отлагана работа, направи пътуването, което отлагаш постоянно, направи нещо из дома си, сготви нещо. Абе просто не се фокусирай върху бебето.
Момичета, аз ходя на психолог от много години, първоначално имах неща за разрешаване, но с времето те се разрешиха, а аз продължавам да си ходя, защото там сядам и си казвам всичко, което ме притеснява и така. Имам предвид, че ми харесва без реално в момента да имам проблем. Та моята психоложка ми казва да обръщам внимание на себе си. Да обичам тялото си, да правя най-различни неща за самата себе си, да се глезя и т.н. Тя знае и аз съм й споделяла , че ежедневието ми е много забързано, все ми повтаря да намаля темпото, защото когато сме под стрес, тялото произвежда адреналин и кортизол за сметка на половите хормони. Така забреняването става трудно, както в случая е при мен. Аз съм наясно на мен какво ми пречи и работя по въпроса да го променя, но не става така лесно. При мен проблема е в работата, но тя не се сменя от днес за утре. Все пак трябва и сметки да се плащат. Та така , опитайте се да намалите стреса ако това е възможно и изместете фокуса си Blush.

# 157
Eliza. Товс с работата и на мен ми е проблем. Работех в АГО година и половина след като завърших. Първата ми работа, много си я харесвах. Тамън навлязах вече и си рабитех с лекота, докато не настана пандемията и затвориха отделението. За да не остана без работа ме пратиха да работя като мед.сестра във вътрешно отделение. Коренно различни случаи. Хората умаха в ръцете ми,и започна страшна тревожност и паника да не се случи и с мен. След като свърши 3-тата вълна, останах да работя в неврология. Там беше по-спокойно макар, че имаше и хора с инсулти, но леки форми. Та така лятото. От този месец пак ни командироваха във вътрешно отделени, при тежко болните. Просто е ужасно. Отделно цял ден случам от колежки кой умрял в града, кой от ковид, кой от инфаркт, просто постоянно лоши неща. Опитвам се да игнорирам подобни неща. Натъжавам се и ми става гадно, хваща ме страх простооо... Кофти от всякъде. Работя по 12 ч. цял ден сред болните доктор понякога няма и се чуваме по телефона ако има проблем.. Та и аз в работата не съм много окей. Вкъщи като съм си започвам да мисля за бебето. На работа само за това да не хвана ковид или някой вирус ми р в гравата. 🤨

# 158
Кактусче, много се радвам че сте върнали три, хайде дано да ни зарадваш с тризнаци Two Hearts Heartbeat Теб специално те поръсвам и чакам тлъсто, ама много тлъсто чхг Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
И сега за мен - вече съм почти в 4 месец, минах първата морфология и всичко е наред. Имаме си здраво бебче, момиченце Gift Heart
Така че, както ви бях казала ръся ви с голееемите чували, взимайте и ви пожелавам много чудеса, защото моето е точно такова Gift Heart

# 159
Winter 11 честито розово чудо 💖💗💓
Заслужи си го, дано повлечеш крак за всички ни!
Кактусче,  ТРИ за щастие ❤💚💙

# 160
Ах, Winter-че кога стана в 4ти Heart. Лети времето и най-накрая и от теб прашец ще грабим. Аз само пълня джобове, чанти, куфари и нищо 😁

Честито на момичетата с положителни тестове. Лека и успешна бременност ❤️

Кактусче Стискам палци за 28ми 🍀🍀🍀

Какво стана Локо отдавна не е минавала да ни види.

Малко късно, но благодаря rave за прекрасната тема.

*Make*a*wish* Hug От теб чакам хубави новини.

Believe И на теб пращам прегръдки и чакам да се похвалиш с нещо хубаво. Hug

# 161
Уинтър, честито!!!
Аз гряба мноого от розовото🤫

# 162
Уинтърче, честито момиче! ❤️
Има ли случай, в които тръбите по време на лапарото са били непроходими, а след лечение са се отпушили?

# 163
Супер Уинтър, грабя чували с розово, каква радост. Много бързо минава времето.
Кактус, да развееш тлъсто ЧХГ с тази добра реколта след седмица.
Елиза, след като ти спря утрогестана нещо друго ли ти изписа, или просто чакаш МЦ? Аз също бях на утрогестан от 16-ти ден (планирах го за 10 дни), но още на 7-8 ден започна същото кафяво до бледо червено зацапване и аз реших, че ще ми дойде и го спрях. Но не, продължава и до днес все така кафяво, вече пети ден. Чак се ядосах сутринта, че ми писна 3 месеца да влача ЗФ и си взех фемостон (естроген / естр+прог). Но все пак ако това не е цикъл, май трябва да продължа с чист прогестерон? Ще кажете да вървя на лекар, но наистина ми писна. Буквално на всеки 2-3 седмици аз съм на гинеколог.

# 164
Mandaria, при мен проблемът с утрогестана настъпи на следващия цикъл тъкмо, когато трябваше пак да го започна ми се появи това кафеникаво адски досадно зацапване. Гърдите ме боляха и помислих, че цикъла ми се е разбъркал и ми идва пак. После се сетих , че бях така преди години и директно не го започнах този месец, както ми беше по схема. Мисля да не го слагам, явно нещо не го понасям, защото и предния път същата история с това зацапване. Взех си да пия витекс. С него на 2рия месец бях бременна, но сега го пих началото на тази година и ефект нулев. Пак го почнах , но купих на друга марка с надеждата да има полза ама ще се разбере. Трябва ми спокойствие на мен нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт