Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 495
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Пак пиша, ако на някой друг му притрябва за магнезия:

While a normal serum magnesium is considered to be 0.7–1 mmol/L, the optimal serum magnesium concentration has been proposed to be >0.80 mmol/L.

Аз съм с 0.86, което е ок и мога да си позволявам по някой сега като започна да тренирам Simple Smile

# 91
Добро утро , момичета! 🌷
Преди малко направих теста за бременност и тест за овулация и ето резултата.
Цикъл все още няма , гърдите са леко напрегнати . Последна менструация 15.09.2021г. /овулация на 19 - ти ден следена с фоликулометрия / , дължина на цикъла вариращ 28/31 дни.Просто се моля да нямам някакъв проблем с хормоните 🥺😔

# 92
Jasmin, мисля че имаш повод за радост, а не проблем.Честито!

# 93
О, Жасмин, този шур чек си прилича на положителен Simple Smile Чакаме хубаво развитие, дано!

# 94
Жасмин, аз пак виждам втора бледа чертичка. Защо не пуснеш едно ЧХГ и да се свършва сагата - да си ти честитим официално 😀
На момичетата, които приемат обикновена ФК само искам да кажа, че нищо не ви пречи да приемате метилирана. Аз не съм правила изследване, но също съм на метилирана за собствено спокойствие. До сега не съм знаела за каква продължителност се приема, все забравям да питам, но сама си бях решила 3м я пия, 1м почивам и отново, но сега като чета май няма и да я спирам повече.

А има нещо, което правя понякога, но чак ме е срам да ви кажа… случва се да забравя да изпия ФК един ден например и на следващият пия по 2 хапченца. Грешка ли е или да си продължа пак така като се случи?

# 95
В малък град съм и лабораториите утре отварят .
Ще пусна :
ЧХГ, ТСХ, ТАТ , МАТ , Фт3, Фт4, инсулин , глюкоза , прогестерон .

# 96
Момичета, на какво може да се дължи болка в матката, която се появява за секунди и изчезва?Започна на 10ти ден от МЦ, а преди това от 3ти ден имах болки вляво и вдясно в яйчниците, местеща болка в корема,а сега това, което продължава втори ден. Не е нетърпима болката, но е сравнително силна, макар и за секунди, и ме притеснява.Възможно ли е да е заради предстояща О? Бях на преглед преди 3-4 дни и аг каза, че всичко и изглежда прекрасно.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 11:51 от Lady12

# 97
Жасмин, аз също виждам втора черта и на този тест! Тихичко честито Hug

Lady12, случвало ми се е и около овулация, и около М, да имам такива болки, понякога след О до настъпване на М постоянно чувствам придърпвания и пробождания ниско долу. Щом си и прегледана, не мисля, че имаш повод за притеснение Simple Smile

# 98
Момичета, на какво може да се дължи болка в матката, която се появява за секунди и изчезва?Започна на 10ти ден от МЦ, а преди това от 3ти ден имах болки вляво и вдясно в яйчниците, местеща болка в корема,а сега това, което продължава втори ден. Не е нетърпима болката, но е сравнително силна, макар и за секунди, и ме притеснява.Възможно ли е да е заради предстояща О? Бях на преглед преди 3-4 дни и аг каза, че всичко и изглежда прекрасно.
Lady 12 , и на мен ми се е случвало .
Дори след аборта имах често и бях на АГ , но ми казаха че всичко е нормално и явно проблем с ходенето по голяма нужда .

# 99
Жасмин, Шуърчек по-скоро отчитат добри черти на 3+ ден закъснение.
Аз също мисля, че имаш повод за радост!

# 100
… случва се да забравя да изпия ФК един ден например и на следващият пия по 2 хапченца. Грешка ли е или да си продължа пак така като се случи?

Според мен няма нужда да взимаш 2 освен, ако не си била в някакъв голям дефицит.
Аз съм пускала генетично изследване, усвоявам си вит Бтата, но все пак пия метилирана, с нея е по-трудно да се предозира.

# 101
Жасмин и на мен ми се вижда на ШЧ 2ра, а и теста за О, доста хубави черти има. Щом и закъснение отчиташ ми намирисва на бременност. При мен Експрес и Престо ми отчетоха по-ясни черти и по-рано спрямо ШЧ, който 2 дни по-късно едва имаше нещо бледо розово. Но пък лентичките за О ми станаха по-наситени (имам си доста, затова пробвах). На мен вчера не ми дойде, а ми беше датата за МЦ, днес все още не е и почвам да си вярвам сякаш.
Късмет и дано се отчетеш в Юнските бебета!

# 102
От днес и аз съм с нов цикъл.
Супер щастлива съм, че е точен на 28 дена, но и леко взех да се натъжавам и мечтая да не ми идва скоро.
Този месец бях сигурна, че няма как да е станало, така че чакам с нетърпение следващата О.
Кактусче, дано утре новините са добри. Стискам палци.
Жасмин, и аз виждам бледа чертичка на теста за бременност. Дано се потвърди утре.

# 103
Здравейте, момичета. Днес, два дни преди цикъл, си направих тест за ранно установяване на бременност и е категорично отрицателен. Как пък поне веднъж не ми даде изпарителна чертичка, поне малко надежда да имам.
Аз мисля, че скоро ще се откажа от всичко. Нямам толкова сили.

# 104
Майка-зайка, с изпарителните черти е още по-неприятно. За какво ти е тази фалшива надежда, от която следва 3 пъти по-голямо разочарование? Не се отчайвай и не се натъжавай. Сигурна съм, че на всички ни ще се случи да видим истинска втора черта в точния момент. Прегръщам те Hug

Общи условия

Активация на акаунт