Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 507
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Аз тъкмо смених работата и на първия месец забременях, та сега се надявам дя нямат проблем, ако всичко е наред, защото много си харесвам работата

# 136
  • София
Какутсче честито бременеене! Чакаме те след 10 дни с тлъсто ЧХГ!

Майка-Зайка отново силно ще ти препоръчам работа с психолог/психиатър, силно ме притесняват думите ти че не виждаш смисъл за живот, имаш две сигурна съм прекрасни деца, мъж който те обича, моля те погрижи се за себе си!

Лютиче 30 дни са и малко и много при високо ТСХ, месец за месец ще се регулира

# 137
Кактусче чудесни новини, наистина. Браво! Hug Продължаваме да не пускаме палчетата, докато не се похвалиш с две чертички.

При мен след антибиотика съвсем се обърка картинката... Трябваше да ми дойде на 15-ти /3 дни закъснение/. Очаквах да ми закъснее, както винаги, само че този път едва сега започнаха да ме болят целите гърди. По принцип ме болят след О и няколко дни преди М спират. Съмнява ме О да е била чак сега, защото от две седмици имам много болезнени и чувствителни зърна и пробождания ниско долу. Имали сме опити 4-5 дни преди очакваната овулация, след това двуседмична пауза заради цистита и после чак миналата неделя,  /27ми ден от цикъла/, като това дори не го броя точно за опит, защото ми е ясно какъв е шанса от зачеване непосредствено преди менструацията. Снощи препишках един шуърчек - отрицателен си е. Чакам си чинно да ми дойде, ама явно няма да е скоро, т.е. ще ми се объркат и плановете за преглед при гинеколог.

Колко най-дълго ви е закъснявало след прием на аб?

# 138
Майка-зайка аз няма да бъда така мила като другите момичета.
Извинявай, но замисляш ли се какво биха си помислили децата ти ако те чуят какви ги говориш.Или отчаяно търсиш внимание, или тотално си се вманиачила в забременяването и си загубила фокус от важните неща в живота.Има момичета, които са минали през далеч по големи трудности и пак не падат духом, камо ли да дрънкат такива откровени глупости.
И ако все пак наистина така се чувстваш, спешно потърси психологична/психиатрична помощ.

На всички останали, които се борят и не се предават Кураж и късмет, мили момичета!

Хубав и позитивен ден от мен!

# 139
Майка-Зайка отново силно ще ти препоръчам работа с психолог/психиатър, силно ме притесняват думите ти че не виждаш смисъл за живот, имаш две сигурна съм прекрасни деца, мъж който те обича, моля те погрижи се за себе си!
+1
депресията някой път е толкова силна, че не можем да излезем сами и се налага човек да се лекува.

Значи в днешно време 40 нищо не е. Особено, ако човек не е вманиачен да има дете по точно определен начин.
д-р Станулов не го препоръчвам за жени 40+ или дори по-млади, ако са с намаляващ резерв - не за друго, а доста вярва в статистиката - т.е. тя статистиката си е вярна, не ще и дума, ама всеки случай си е уникален.

Какти, супер за ембриотата, ама малко ме стъписаха с 3 на първо връщане, ако се хванат всичките какво ще правят. Абе пожелавам да се хванат, колкото искате и да няма казус.

# 140
Одри мен ме пращаха при Станулов, с намален резерв на 24... Та добре, че не сме отишли..

# 141
Е не, ти щеше да си ОК, твоя резерв е малък за 24, ама иначе не е малък, пък и си много млада.
Мен на 42 също нямаше да ме върне, но ми каза веднага за % и шансове Simple Smile

# 142
Ами не знам колко е ок, ама беше 0,89 а инхибин б 41 в реф стойности от 40... Та ме наплашиха, че едва ли не съм пред менопауза. И фсх ми беше високо. Момичетата от фондацията ме посъветеха да си пусна вит Д и излезе тежък дефицит, та се съмняват дали не е от него този резултат.

# 143
Абе Круела, шмати, на 29ти август ти писахме за вит Д още като ти излезе резултата за amh, чак сега ли го пусна тоя витамин?! Grinning Аз писах по-горе, че моя се повлия с минималната доза (30 капки седмично) и от 20 вдигнах на 30, сега ще си увелича капките малко. Ходи ендо да ти каже колко да пиеш, че и за него си трябва време да се вдигне. Съответно ако не се да търсите защо не се усвоява. (10тина дни след спиране на прием се прави нов тест, да не излязат грешни резултатите).

# 144
А не не, аз пия вит Д месец вече, спокойно 😂. Пия по 10 капки Вигантол.
Абе Круела, шмати, на 29ти август ти писахме за вит Д още като ти излезе резултата за amh, чак сега ли го пусна тоя витамин?! Grinning Аз писах по-горе, че моя се повлия с минималната доза (30 капки седмично) и от 20 вдигнах на 30, сега ще си увелича капките малко. Ходи ендо да ти каже колко да пиеш, че и за него си трябва време да се вдигне. Съответно ако не се да търсите защо не се усвоява. (10тина дни след спиране на прием се прави нов тест, да не излязат грешни резултатите).

# 145
Inferiya, Cruella56, за да вдигнете по-бързо витамин Д, предлагам освен по 10 к. Вигантол дневно да включите и по 1 т. Витамин Д и К, тъй като второто подпомага много повече усвояване на вид. Д. Следя се изкъсо за вит. Д от лятото на 2019 г. Сега с тази схема ми се качи на 60 единици, при горна граница за лабораторията 80.
Ей това са таблетките
https://remedium.bg/natural-factors-vitamin-k2-i-d-za-zdravi-kos … -kapsuli-139098/p
Дори като ме домързи някоя вечер за Вигантола, задължително пия таблетката да не пада нивото.

# 146
Аз чета една страхотна книга на Дейл Карнеги. Казва се КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕМ БЕЗПОКОЙСТВОТО И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЖИВОТА. Това е 2-ра негова книга, която прочитам, както и 2 на Наполен Хил. Страхотни книги. Мисля, че има какво да се научи от тях. Днес попаднах на това:
Щастлив е ония и благословен, който приема "днес" за своя ден, който би казал ведро и без страх:" Дори да няма утре, днес живях."
Намерете утеха в нещо. Това е моята. Опитвам се да се справя със стреса в работата и напрежението. Горе-долу така успявам.

# 147
  • В страната на мечтите.

Момичета, мисля че днес е денят. По-положителен няма как и да стане теста за ову, така че днес и утре действаме иииии... Стискайте палци след 2 седмици да дойда с новина 😁💖❤️

# 148

Момичета, мисля че днес е денят. По-положителен няма как и да стане теста за ову, така че днес и утре действаме иииии... Стискайте палци след 2 седмици да дойда с новина 😁💖❤️
И аз вече чакам. Имах многооооо положител преди 2 дни 😊

# 149
Жасмин тихичко честито и да се насища чертата Heart
Майка- зайка +1 съм към мненията на момичетата за срещата ти с психолог, както и с репро. Тези мисли освен че не ти помагат в процеса много лесно могат да станат и опасни.

Общи условия

Активация на акаунт