Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 2

• 72 599
  • 918
  •   1
Отговори
# 735
Жаки ,стискам палци ❤
След три месеца ще си на килимчето по-силна отпреди ❤

# 736
  • София
По повод темата за ретрийтите - Вио, Сандра и Гери от Йога вайб правят доста често и в България, и в чужбина. И на трите съм била на практики, а и имам обратна връзка от събитията им - получават се много добре. От много отдавна искам да отида на такова събитие, но по ред причини не му е дошло времето. Следя профилите им в Инстаграм и там има актуална информация.

На Жаки пожелавам сила, кураж и добро развитие на ситуацията.

# 737
Жаки, прегръдки! Нека всичко се случи по най- добрия за теб начин Heart

# 738
Жаки, прегръдки и от мен! Heart
Опитай да не се поддаваш на паниката! Виж как всички сме с теб и вярваме в силата ти! Горе главата, момиче!

# 739
Здравейте, мили йогички:)
Почти месец мина от операцията ми и имам зелена светлина да започна лекичко с йога.
Не мога обаче да правя чатуранга и изобщо всичко, което иска гръдни мускули.
Та помахайте с подходящи пракити, ако да ви попадали. Любимите ми Ащанга и Флоу ще почакат поне месец още. Правих вчера е Елена Малова едно видео Без нагрузки рук, трябват ми още подобни.
За щастие не се налага химио и лъче терапия на този етап поне.
Докторът ми смята че е възможно до март да съм готова за Индия, но ще видим. Толкова са ми слаби мускулите след месец пауза, че не знам как ще се възстановя и още месеци няма да мога тежки класове да правя та ще видим.
Сега се радвам че поне нещо ще мога, дори и по- леко.
Та ако  са ви попадали класове не ангажиращи силово гръдни мусули, споделете ми линк моля.

# 740
  • In transit
Жаки, ще се възстановиш! Важното е, че всичко е наред. Kissing Heart Hug

# 741
Жаки, важното е да си здрава! другото ще го възстановиш, не се притеснявай! всички сме с теб Sparkling Heart

# 742
Месец след  лапораскопско отстраняване на жлъчка миналата година правих нормални практики като просто изпусках проблемните пози.
Деси Атанасова има хубави практики без силова част - аз ползвам видеотеката на Виваком, но може да има нещо и в тубата.

# 743
Жаки, май никога не си правила пауза досега. Аз щото съм си прекъсвала “спортната кариера” няколко пъти и знам от личен опит. Тия мускули имат памет, да знаеш. Струват ти се слаби и че ги няма, но след 3-4 практики точно ще ги видиш отново.

# 744
Попи, никога не съм;) 7 г макс 3-4 дни да съм имала пълна пауза. И сега ми е мн странно и тялото ми плаче за практика, днес само 30 минутки, баланси с Лана и летя:)

Моята операция беше дълга и тежка, със загуба на кръв, 2 седмици бях с кръвно 60/80, едва шавах.
Но малко по малко ще си вляза в час.
Лошото е зад мен. Само да зарастне най- сетне едната рана. Ако не беше това усложнение, да бях забравила досега. Но имало да минава:)

# 745
Само ще ти дам пример - след 2 седмици гипсова шина (не трябваше да стъпвам изобщо през това време), като отидох да ми сложат гипс и да махнат шината, направо хлъцнах. Кракът ми (освен брутално космясал Joy ) беше на половината на другия. Хем ММ ме беше предупредил и пак седях и си гледах крака и мигах на парцали. Още близо месец бях с гипс, но вече можех да стъпвам на него. Като махнах окончателно гипса, краката ми вече бяха еднакви.

Аз пък използвах и се счупих от тренировки за корем, гръб, ръце и колкото можех дупе с махове и след махането на гипса бях егати мацката. Joy

Така че, не го мисли. Тялото след години тренировки ще ти се отблагодари подобаващо, изобщо не се и съмнявай. Важното е, че не е големият дявол. Но разбирам и другото ти притеснение. Няма да започнеш от нулата, ще видиш.

# 746
  • София
Жаки, давай заедно да почваме. На мен ми писна да се пазя. Започвам с йога за лице 🤣

# 747
Започвам с йога за лице 🤣

Кой ще ти е ментор? Grinning

# 748
  • София
Нямам идея още, но по ФБ ме заливат с реклами как ще ми изчезне брадичката. Ама то таз шия не е от туршия 🤣

# 749
Хахаха, Ре, нея поне не съм я спирала:)

Лошото е, че мъжът ми без мен нямаше желание и също спря, не беше на тази вълна, в резултат го започна пак кръста:( Дано р временно и му мине. Вика бях забравил какъв ад е. Само месец пауза и грохнахме нещо. Мен пък колянито ме боли.
Започваме с класове ниво 1, аз за друго не ставам сега😅🤭

Общи условия

Активация на акаунт