Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 2

• 72 610
  • 918
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Emsi696, да.. аз ги започнах и от утре ми е втора седмица. Relieved

# 722
  • София
Emsi696, да.. аз ги започнах и от утре ми е втора седмица. Relieved
   И аз ги започнах от онзи ден. Сутрешно раздвижване ще ми е, че йогата си я правя вечер след работа. Споделяйте впечатления, моля, и аз ще се включвам.

# 723
Много ми се ходи на йога ритрийт в някаква хубава дестинация с инструктор, когото харесвам. Витас ще има ритрийт в Колумбия през 2023,  за съжаление точно по това време няма да мога.
и на мен, но чуждестранните не мога да си ги позволя ...

Ако знаете български които организират за зимата нещо споделете

Жаки изчезна нещо, а чакам с нетърпение споделяния от Индия Simple Smile

# 724
Много ми се ходи на йога ритрийт в някаква хубава дестинация с инструктор, когото харесвам. Витас ще има ритрийт в Колумбия през 2023,  за съжаление точно по това време няма да мога.

https://adelinayogaart.com/events/%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B … 0%BE%D0%BA%D0%BE/
Ей това си гледам аз .Но нямам никаква представа за инструкторката

# 725

https://adelinayogaart.com/events/%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B … 0%BE%D0%BA%D0%BE/
Ей това си гледам аз .Но нямам никаква представа за инструкторката
Предполагам, че е Аделина Стоянова, приятелка на моя колежка от ащанга- школата. Разсипват се да ходят по света, една силна женска група. Доколкото си спомням в залата са се сприятелили. Практиките и били много хубави, натоварващи като ащанга, но с музика. Не успях да отида тогава, но не мога да кажа залата в София коя беше, забравих я.

# 726
На Жаки май ще и се размине Индия… и дълго ще гледам килимчето от далеч. Претърпях сериозна операция и поне 2 месеца изцяло имам забрана за физ дейност. За йога особено моята, тежката не знам кога:((( Курс има всеки месец до март последно, но нямам особени надежди че ще съм на 100% възстановена за да ида на обучение.
Не било писано. Може би по натам.
Сега се моля само за добри резултати от хистология. 🙏

# 727
гуш Hug
ти си смело момиче, ще се оправиш ❤

# 728
Ей, Жаки, какво е станало? Ако ти се казва, де.
Всичко да е наред и бързо и безпроблемно да се възстановиш.

# 729
Нека, мине, Ули, сега даже не искам да пиша за това. Помислете ме с добро, много дълго време ще чакаме за резутата и това е агония. Но няма какво да се прави. Ще се занимавам с дихателни практики и медитации, те винаги оставаха на заден план. Сега им е дошло времето.

# 730
  • In transit
Жаки, голяма прегръдка имаш и от мен. Ще те мисля!

# 731
Жаки, слънчева виртуална приятелко! Heart Eyes
Стискам палци и те мисля! Hug
Ще се наредят нещата! Hands Pray

# 732
  • София
JAKLIN, от скоро съм в темата, но искам да Ви пожелая от сърце, добри резултати и бързо възстановяване. Имайте вяра и търпение и всичко ще се оправи. В такива моменти всеки има нужда от подкрепа. Изпращам Ви моята, с много позитивни мисли.

# 733
JACKLIN*, стискам палци за добър развой!

# 734
Жаки, да се случи всичко по най-добрия начин за теб Heart бързо възстановяване и завръщане към любимите асани ти желая

Общи условия

Активация на акаунт