Косопад - 21

• 51 543
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Уви, не е толкова бързо и лесно.

# 631
Ако косопадът не е с ясна причинно-следствена връзка (Ковид, раждане, претърпян инцидент/сериозен стрес/медицински проблем - тежка операция, химиотерапия и т.н.), аз бих следвала следния път: (1) посещавам личния лекар за преглед и обсъждане на проблема, вземам направление за дерматолог (да си имам, независимо дали лекарят, който ще избера в последствие ще работи или не със ЗК) и ендокринолог, плюс направление за изследвания, които той може да пусне по ЗК (колкото и да е, ще спести някакви пари в лабораторията). (2) Пускам си всички изследвания, които сме коментирали тук, като спазвам всички правила за хормоналните - ден от цикъла, сутрин на гладно, след почивка в лабораторията и т.н. (3) Докато си чакам резултатите си избирам и записвам час за дерматолог и, ако има движение в хормоните, и за ендокринолог. (4) Правя си консултация със специалистите с вече готовите изследвания, започвам да попълвам дефицити, ако има такива, добавям каквото е предписал лекаря и (5) (много важно) Опитвам се да запазя някакво спокойствие през цялото време и да не изкукам от напрежение, стрес, ужас и прочие.
Не претендирам за изчерпателност на точките де 😀

# 632
Здравейте.Преди два месеца претърпях операция с пълна упойка, която ми отключи сериозен стрес и до днес.Отключих тревожно разстройство...Косопадът ми от тогава е потресаващ,падат ми доста косми на ден.Какво бихте ми препоръчали?

# 633
Имала съм 5 пълни упойки. Едва ли е от нея.

# 634
Имах предвид,че операцията ми е отключила стрес.Явно не се изразих правилно..

# 635
Имах предвид,че операцията ми е отключила стрес.Явно не се изразих правилно..
Първо да се заемете с тревожността.Другото в последствие.

# 636
Добър и бюджетен ДПШ по моите критерии е Balea.

# 637
SitaraS, как ползваш този Дермапен със серуми?В други видове забелязах, че имат контейнерчета, в които изглежда се пълнят серумите за лице или скалп.
За момента не го ползвам със серуми. Пръскам с Нуминокс след това. Иначе няма контейнер. Ако се слага серум, вероятно трябва да мажеш по скалпа и после бодеш. Така процедирам с лицето.

# 638
А с какво дезинфекцирате лицето преди това?

# 639
А с какво дезинфекцирате лицето преди това?
Мия го и после минавам с тампонче с лавандулова вода.

# 640
Здравейте.Преди два месеца претърпях операция с пълна упойка, която ми отключи сериозен стрес и до днес.Отключих тревожно разстройство...Косопадът ми от тогава е потресаващ,падат ми доста косми на ден.Какво бихте ми препоръчали?
Напоследък започнах и аз да си мисля, че може да се отключи не само косопад, а и сериозни панически атаки вследствие на пълна упойка. За съжаление го осъзнаваш пред свършен факт.

# 641
Като се налага няма как.Аз имам една пълна упойка , няколко периферни, една епидурална и две спинални- никакви грижи след тях.

# 642
https://www.usmagazine.com/stylish/news/jada-pinkett-smith-opens … ir-loss-alopecia/

Jada Pinkett Smith за борбата и с косопада, подстригването 0 номер и всичко това което ни вълнува и нас.

# 643
Здравейте и тук - чак сега обърнах внимание на категорията "Красота", та се поразписвам из темите Simple Smile
Миналата година имах доста силен косопад - всяка година си имам есенно време, но миналата година беше доста по-сериозен. По препоръка от моя позната си взех този пакет, който свърши страхотна работа. После го препоръчах на две мои приятелки, които след прекаран Ковид се оплакаха от обилен косопад. И те са доволни.

Надявам се да съм била полезна

https://-spam296-/paket-stop-na-kosopada-.html

# 644
Прекаран много тежък ковид + стрес реанимация = косопад… Cry
От първата ампула на Ревалид против косопад и има значителен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт