Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 958
  • 736
  •   2
Отговори
# 495
  • AMS

Привет, дружки!!!

Благодаря за споделеното!!!

Повече от два часа гледам снимки и кивчета
и не мога да избера какво да сложа.
Уж щях да пиша пост и се отплеснах.

А, като минах през  тт прочетох, че
сериалът на Хазал, Бура и ...  прави финал с 5-та серия.
Момичето ... еп. 21 беше само 2 часа,
а фрагът за еп. 22 е доста интересен.

Лекинка!!!

# 496
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes Диве Kissing Heart благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes не знаех, че Киво и Кенан са били свидетели на сватбата на Керем Чатай, интересно.
Нали ? И на мен ми стана едно носталгично ... Все пак се надявам някой ден и тези времена да се върнат.

Диве Kissing Heart съжалявам за сериала на Хазал и Буура. Аз не съм гледала още 2 серия, а те ще го спират. Както съм казвала неведнъж, никой не е застрахован в това отношение. Никога не се знае какво ще харесат турските зрители, това е. Май само историческите им сериали нямат този проблем, така ми се струва.
Пепи Heart Eyes Може би си забравила тази история с Киво и Биркан, дето са се "борили " на гарата, споделяла съм мисля и по твое време в темата впечатления, които съм превеждала на времето на хора, присъствали на снимките на КСШ, от статисти кое как е ставало. Дори видеа с руските актьори, участващи в първите серии на сериала съм споделяла от архива, беше по времето, когато Киво и Башак буквално изчезнаха и започнахме да си припомняме стари неща от архива. Снощи се рових да ги намеря, но нямам идея в коя тема може да са Thinking За това пък си намерих това Smile

Така е, от време на време ни допускаха в своя свят, дано и занапред така да е! Колкото до нашата псевдожурналистика, нищо ново, само глупости пишат, също както турската, сега пък Башак щяла да ражда в Америка Stuck Out Tongue Closed Eyes Хайде, да видим Smile
Вчера отново се изкефих на това парче от КГ, поздравявам ви с него!

Хубав ден и успешна нова седмица! Дано ни донесе някакви новини, макар и да не се надявам много ...

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 09:31 от queen_fenka

# 497
Привет момичета Hug
свикнала съм да минавам през темата....
Скрит текст:
но не ми се пише....имам си тревоги, стиснете по едно палче...

желая ви здрава и позитивна седмица Flowers Four Leaf Clover

# 498
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!

в последния ноемврийски понеделник следобед!
 Да изпратим с благодарност ноември, да остане всичко лошо зад гърба ни и да посрещнем с надежда и вяра най- светлия и любим празничен декември!

Айре, Heart Eyes специални пожелания изпращам към теб, стиснати палчета, вихрушка от положителна енергия и много, много преръдки! Ако можем да бъдем полезни с нещо,моля сподели! Revolving Hearts

Порових и аз за предстоящи премиери по Нетфликс, но нищо за Арман и компания. Вероятно заради огромния обем празнични издания, а и не малко сериали с поредни сезони, премиерата е отложена засега.
А може и да ни изненадат.

Колкото до журналистиката, отдавна качеството и е под санитарния минимум.
За качествена такава, за съжаление, липсват много фактори.

Да не пропусна да благодаря за всичко споделено и да пожелая приятна и спокойна вечер!

# 499
Айре, всички палци сме стиснали, да знаеш! Пожелавам ти всички тревоги да останат в миналото!

Али, благодаря за хубавия пост!

Фенче, Пепи - поздрави!

Аз не мога да се докопам до устройство с интернет засега! Хубава вечер!

# 500
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Айре, стискам палци!!!

Скрит текст:
При мен ремонтът тъкмо беше привършил и пак започна отново.
Протече от горния етаж. Голяма съм късметлийка. Ама хич не се оплаквам.
Нито готвя, нито пера. До НГ има време.
Да, ядосана съм на N и за това не сложих програмата им за декември.
Друга година не е било така.
Скрит текст:
Мернах нещо за курса на тр.лира, че има много голям срив.
А днес страхотни ветрове в Истанбул и има жертви.
Ами това беше от мен.
Другото е Къванч
>>>

Лека вечер!!!

# 501
Айре Heart Eyes стискам палци, всичките ти тревоги да отминат!
Алинка Heart Eyes благодаря ти за прекрасния пост!
Поли Kissing Heart поздрави! Two Hearts
Няма нищо около ашкъма ни, но за това пък се появи инфо за сестра му Ипек. Хмм ...  защо ми се струва, че е това инфо е старо ? Спомням си, че преди няколко години четохме за това Thinking Освен сега да е станало, знам ли ? За нея знаем най-малко, поне научихме каква е била преди това.
Скрит текст:
Сестра Кыванча Татлытуга станет менеджером звёзд.

Вслед за своим старшим братом Джемом Татлытугом другая представительница семьи Татлытуг решила заняться шоу-бизнесом. Как стало известно, сестра Кыванча Ипек основала собственное актерское агентство, которое поможет молодым талантам пробиться в турецкий шоу-бизнес. Ранее она была владелицей компании , успешно работающей в топливно-металлургическом секторе. (другой источник говорит, что ранее возглавляемая компания за ней остаётся так же)

Ипек сказала : что целью её инициативы было «предоставить возможности для новых талантов, развиваться вместе с ними, двигаться вперед и изменить ситуацию в этом секторе».
Цитат
Сестрата на Къванч Татлъту ще става мениджър на звездите.
След по-големия си брат Джем Татлъту, друг представител на семейство Татлъту реши да влезе в шоубизнеса. Както стана известно, сестрата на Къванч Ипек основа собствена актьорска агенция, която ще помогне на младите таланти да пробият в турския шоубизнес. Преди това тя беше собственик на компания, която работи успешно в горивно-металургичния сектор. /друг източник казва, че оглавяваната преди това компания остава пак нейна /
Ипек каза, че целта на нейната инициатива е "да предостави възможности за нови таланти, да се развива заедно с тях, да продължава напред и да измени ситуацията в този сектор ".

Красиво е цялото сем. Татлъту Heart
Диве Kissing Heart не се ядосвай, и аз като Алинка все още се надявам да ни изненадат , въпреки, че си давам сметка, че няма никакво време, но и да не стане, нека това да са ни проблемите! Толкова време чакахме, ще почакаме още малко. Със сигурност има причина за забавянето, дано се разбере какво става все пак.
Благодаря за поредната доза красоти! Two Hearts

Лека вечер! Hug

# 502
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, при нас днес цял ден вали и дано с дъжда се измие и всичко лошо. Желая ти от сърце утре да отпаднат тревогите ти. И аз като Али ти казвам, ако мога с нещо да помогна пиши.
Диве, и аз гледах малки клипове за положението в Истанбул, наистина изглежда страшно. Хубаво е, че гледаш на ремонта вече със спокойствие. То и друго няма какво да се прави, де. Успех и спокойствие ти желая.
Орси я няма да сподели как вървят при нея нещата.
Али, както се казва не само някой "журналисти" са на санитарния минимум, но направо копаят дъното. Не знам дали може да е успокоение това, че и турските"журналисти" са на подобно ниво. Фени, и аз видях тези публикации и както една рускиня беше написала на тях дори и елементарната математика им липсва.
За сестра му и аз имам спомен за подобна новина, може би преди година.
А за Якамоз може би нашата настройка беше такава, че ще излезе през декември. Нямам спомен някъде официално това да е писано.
Наистина ще чакаме няма какво друго да правим. Но и на мен вече много ми липсва Къванч на екрана.
Поли, ти докъде стигна с КГ? Фени, ще те изпревари 😀😜
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 503
Здравейте, момичета!
Айре - желая ти късмет и всичко да е наред! Чакам те с нетърпение да ни зареждаш с позитивизъм, добро настроение и кивомания!
Пепи, Фенчето ме е изпреварила отвсякъде с КГ, отвялата ме е като Кобрата Франк Мир, с нокаут още в първите минути. Аз съм едва до 32 епизод и взех да губя надежда, че ще успея да го изгледам скоро....

Фенче, много красива била сестрата на Къванч! Хубавото си е хубаво, ама при него е дошло в троен размер!

Аз току що изгледах сцената с изгонването от работа на Симай и първоначално започнах да си мисля дали няма да се хвърли от някой мост, защото май само това остана да не е пробвала....А тя гадината, взе че хвръли поглед на някакъв случаен тип в бара. А си мислех, че няма как да ми падне повече в очите. Ту я съжалявам, ту я намразвам. Тя е живото доказателство, че инатът и грешно поставените приоритети могат да съсипят и иначе умен и красив човек.( За мен тя има приятна външност, дори на пръв поглед я харесах повече от Зейнеб.) А за умен, нямам предвид житейски зрял. защото си личи, че действа като първокласник с пари за закуска. Друг е въпросът, че ме побърква с манипулативните си наклонности. А манията и по Кузей вече ми идва в повече, предвид красноречивото му поведение към нея и ясно очертаните граници по споразумението.
И мен ме дразни, че и отделям толкова много внимание, но сценаристите са я поставили на пиадестал засега, дори страданията не Кузей не гледаме толкова, колкото житие и битие на многострадалната Симай.

Кузей от ден едно го съжалих, но след като се оплете по такъв начин, още повече му съчувствам. Ако беше коравият и безскупулен тип, за който дава вид на пръв поглед, изобщо нямаше да се занимава с използвачите около себе си и все от него да минава, за да не страда някой друг. Изобщо формулата да нараниш себе си, за да не страда някой друг, винаги ме е ужасявала, защото привържениците и са неосъзнати мазохисти, които обществото или в случая семейството оформя по свои стереотипи и в изцяло своя изгода, възползвайки се от нежеланието им те да нараняват. Ако беше продукция по Дискавъри щях да кажа, че хищниците карат жертвите си сами да се обрекат на смърт, за да не трябва да се стараят да ловуват.
Много пъти съм споделяла, че ми харесва "любовта" между Кузей и Джемре и искам да виждам повече. Засега мога да кажа само, че тя е искрена, тиха, ненатрапчива и постоянно силна и константна, без степени и приливи и отливи. Заглушавана през думите, избуява през очите, жестовете и мислите. Тя е като паралелната реалност за двамата, в която живеят, докато се налага да съществувайки в заобикалящия ги свят.

Нямам възможност да пиша повече, затова до скоро!

# 504
Добро утро, дружки! Hug

Честит първи сняг! Бррр ...

Вай бе, в Истанбул вчера е било страшно! Какъв е този вятър ??? Ужас!
Поли Kissing Heart разсмя ме, джанъм, благодаря! Smile Аз наистина вече го приключвам, остават ми 7 епизода, но аз съм айляк, не съм заета като теб. Тъкмо ще си го гледаш по-дълго, и без това нищо не чакаме и този месец ... Много ти благодаря за споделеното, хареса ми! Чакам с нетърпение да споделиш още! Аз Симай направо си я мразех по едно време Smile Всичко, което и се случи си е по нейна вина и нейните глупави решения, няма за какво да обвинява Кузей. Той дори беше твърде добър към нея! Ама метнал се е на баща си, какво да ги правиш, такива са си и двамата, наивни и добри до глупост дори. А любовта на ДжеКу ми беше много чиста и красива, тя промени и двамата към по-добро.

Красиви са и двете сестри на Киво, и братята му не са лоши, но Киво наистина е събрал всички най-добри гени.
Ето я и Мелиса

Пепи Heart Eyes настроихме се за Якамоз, защото в ИМдб пишеше, че ще излезе 21 г., а и инфото, което се поместваше навсякъде беше да го очакваме края на тази година Thinking Сигурно няма и да разберем какво се случва. Е, ще чакаме, какво друго да правим Smile
Орси вече си има нова кухня, но и там не мина без перипетии, не и бяха докарали всички части, после объркали височината на горните шкафове, но вече всичко е наред, има си прекрасна бяла кухня в крайна сметка.
За Гости Hug че нещо ни забрави Smile

Хубав ден, макар и мразовит! Hug Да видим до кога ще се задържи снега, обещават да се пооправи отново времето Thinking

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 09:52 от queen_fenka

# 505
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм "идвала", видях нови имена, но някои все още ме помнят, надявам се.Simple Smile

Днес прочетох, че нашият човек ще си има бебе и така се зарадвах, сякаш за мой много близък се отнася новината!
Вие сигурно вече знаете, не се съмнявам, но исках да споделя радостта с вас, най-верните фенки!
От сърце се радвам и желая бебето да е добре, да се роди живо и здраво (че ще е красиво нямаме никакви съмнения:smile:) за радост на всичките му близки и на всичките му почитатели.

Бях прочела някъде, че вече се снима новият сериал на нашия човек, та чакам с нетърпениеда се появи. Вече много ми се иска да го видя на екран, затъжих се за сините му очи.Simple Smile

# 506
  • Плевен / София
За Гости Hug че нещо ни забрави Smile

Хубав ден, макар и мразовит! Hug Да видим до кога ще се задържи снега, обещават да се пооправи отново времето Thinking
Не съм,
Скрит текст:
но правя  труден одит и срока му наближава....
.Нямам много време, за да пиша, но ви чета. Ядосах се на прочетено във ФБ относно решението на КТ да се роди бебето в Америка....Срам ме е даже да споделя какво беше написано....Тези хора нямат ли съвест и не се ли срамуват от това което пишат...
Айра,стискам палци....
Спокоен зимен ден със сняг...

# 507
Светле, здравей, каква изненада само! Не те очаквах, наистина, забрави ни съвсем ... дори и не четеш какво се случва със синеочко, а не е да не знаеш къде да намериш пълна и актуална информация за него, щом си се затъжила за сините му очи Smile Да, разбрахме още на 16. 11 радостната новина, дойде като подарък на Айрето за РД, много се радваме и ние! Сериала Киво отдавна го засне, но кога Нетфликс ще го пусне, никой не знае още, чакаме. Междувременно направи и чудесни реклами, свързани с околната среда, участва и в документален филм за земеделието, не стои без работа момчето. Че и игрален филм засне вече, отново за Нетфликс, та ще има в какво да го гледаме, само не се знае кога Thinking Последно Киво го видяхме на екран в края на втори сезон на белгийския сериал за Нетфликс "В нощта", от тогава все си чакаме Stuck Out Tongue Closed Eyes

И той чака ...

Гости Hug радвам се! Успех! Hands Plus1 Ооо, колко нещо изчетох ... някои хора са родени, за да бълват омраза, но всичко се връща! Колкото до Америка, колко трябва да си тъп, за да повярваш, че Башак точно преди раждането ще рискува да пътува с часове, за да роди точно там Thinking Но, нейните верни "фенки" вярват на всички простотии, които се пишат, та не се чудя, така им изнася, нали трябва да изплюят отровата си някъде ... Дори и тази прекрасна новина не успяха да приемат като нормални хора. Не, нямат съвест и срам, а са жени уж ... Но, всеки с акъла си, те да са здрави и щастливи, пък нека ги хейтят колкото си искат.
Хубав следобед ви пожелавам, аз отивам при татко.

# 508
Честит първи сняг!!

Дружки Hearts,
Скрит текст:
Благодаря ви от сърце за подкрепата Heart, нещата се поуспокоиха Hands Pray

Ооо Светле, радвам се да те видя!! Hug
и ние се молим и пожелаваме това на Къванч и Башак!! Hands Pray
за сериал, няма снимки в момента, чакаме сериала му за НФ, който снима в началото на годината, също така и един игрален филм чакаме с голям интерес.
Много дълго не е на екран и много ни липсва.......
ама като гледам какъв сеч е при тв. дизита Close
Фенче Kissing Heart, много хубаво си го написала!/за тъпотиите по СМ/
 Якамоза и НФ, все някога ще го пуснат, наистина го чакахме в края на годината, правейки аналогия със сериалите на Берен и Чачо, а и като излезе 2 сезон на В нощта се коментираше в СМ, че и ние идваме скоро.....Живеем в такива тежки времена, само здраве да има, за мен най-важното/отнасяйки се за темата ни/ е всичко да е наред с КБТ, другото, когато дойде.
за сестрата на Киво-Ипек, тая новина ми е малко съмнителна, но пък може и да е  вярна.
Поли Hug сладурке, благодаря за поредната порция коментар! Hands Plus1
много хубаво си описала любовта Heartpulse на Дж. и Куз-в момента.
ох Джемре милата ще се скъса от ревност, като разбра, че Кузей и Зейнеп са заедно в Анталия.
Симай не мисля. че има мания по Кузей, за нея той е спасителната сламка от откаченото й семейство, но както си и отразила, веднага се опита да намери в бара някой друг, за който да се закачи:))
Heart Eyes

За журналистическите писания, и аз нямам думи Expressionless
Пепи Hug, като беше споделила миналия ден заглавието за Киво, се разрових из бг. сайтове и това ме разсмя Laughing

а имаше и една статия в турски сайт, че чак сега открили, че снахата на Къванч била певица.
Алинка Kissing Heart, ти си знаеш Kiss
Диве Hug, не се ядосвай, каквото има да става ще стане.
Гости Hug

Хубав ден!! Nature Snowflake

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 15:09 от Airra

# 509
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, Айричка, благодаря, че не сте ме забравили.Hug (много ми липсва старото емотиконче с прегръдката, беше ми любимо.)

Откъснах се от форума, отдавна не чета нищо. Само понякога в Общите приказки, да се информирам или да споделя нещо.

Бъдете здрави всички! Много ви обичам.Heart С голям кеф си спомням срещите ни.

Общи условия

Активация на акаунт