Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 955
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Светле, е няма как да те забравим! Blush
и на теб много здраве желая, както и на твоите близки! Hearts

......................
Мениджърите на Къванч са отрекли новината за раждане в САЩ.
изт-
https://www.haberturk.com/kivanc-tatlitug-ve-basak-dizer-in-bebe … 3268117-magazin/6
Скрит текст:
Такива тъпотии се начетох при рускините по повод тая новина Head Band

още бебе новини от днес >
Кенан и Синем чакат второ момиче!

Йозге е влязла в болница за планово раждане, здраво бебче им желая!!

....................

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 15:11 от Airra

# 511
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Айре!
Коя Йозге ще ражда?

# 512
Благодаря, Айре!
Коя Йозге ще ражда?
Йозге Йозпиринджи
с Къванч си партнира в новия му сериал, също така са приятелски семейства с КБТ.
с мъжа й-Бурак Ямантюрк

идвай пак при нас, тук се коментират доста неща, може да са ти интересни Hands V

# 513
Светле, е как ще те забравим, толкова прекрасно време беше, когато си споделяхме какво ли не в нашата къщичка, имахме и такива хубави срещи на живо, това забравя ли се ?
Айре Heart Eyes радвам се, че всичко е отминало! Kiss Благодаря ти за всичко споделено! Flowers Hibiscus
То се знаеше, че това са измишльотини, сега пък чакали две бебета Smile Ако бяха две, дали Киво и майка му нямаше да кажат, а ? Големи гадове, ей! Но, някои "фенове " са още по! Rage Дори някои от подругите са в потрес от това свинство, което се излива ВК, но и добре им се подиграват на хейтърките.
Цитат
У меня такое ощущение, что я в навозную яму провалилась. Раньше они как-то по спокойнее были, писали гадости, но все таки таким ключом это все не било. Я в ужасе от агрессии наших людей.
Имам усещането, че съм паднала в помийна яма . По-рано някак бяха по-спокойни, пишеха гадости, но все пак чак такова нещо не е било. Ужасена съм от агресията на нашите хора.
Цитат
ох и менеджер, обломал хейтерш. Те уже и расклад на картах сделали, где ясно была видна картина, как Башак с накладным животом позирует, а рожать будет сур.мама за границей😂😂😂 Придётся новую версию придумывать.
ох, и мениджърката прецака хейтърите. Вече бяха подредили всички карти, където ясно се виждаше картината, как Башак позира с фалшив корем, а ще ражда сурогатна майка в чужбина. Ще им се наложи да измислят нова версия.
Горките, как ли се чувстват четейки всички глупости, които се пишат от журналята ? Дано не обръщат внимание, търпение, и това ще мине! То и за Синем се пишат подобни простотии

Скрит текст:
Партнёрша Кыванча Татлытуга по сериалу "История подводной лодки" Озге Озпиринджи сегодня стала мамой. Поздравляем!🐣🌹
Менеджер актрисы прокомментировала: «Состояние здоровья матери и малышки очень хорошее. Было проведено кесарево сечение. Родители ещё не определились с именем».
Цитат
Партньорката на Къванч Татлъту в сериала "История на подводницата" Йозге Йозпиринджи днес стана майка. Поздравления! Мениджърът на актрисата коментира: „Здравето на майката и малкото е много добро. Направено е цезарово сечение. Родителите все още не са решили за името."
Много се радвам за тях! Да са много здрави и щастливи, все такива хубави новини да четем! Родила е момиче, така пишат поне.

Поли Kissing Heart я, кажи душко, според теб кога Джемс осъзна, че е влюбена в Кузей ? Щото на времето спорехме дали от самото начало си беше влюбена в него, дали след затвора, когато разбра, че е лежал заради брат си или когато се появи Зейнеп Smile

# 514
Честита дъщеря на Йозге и Бурак, да им е жива и здрава!!

Светле -ето го, може да си го запазиш Simple Smile
Фенче Kissing Heart
Цитат
Горките, как ли се чувстват четейки всички глупости, които се пишат от журналята ? Дано не обръщат внимание, търпение, и това ще мине!
според мен са свикнали на всякакви измишльотини по техен адрес, едва ли се впечатляват толкова, а и както виждаме, неверните новини веднага се опровергават по някакъв начин,
Добре, че не четат "фенките"- ВК Confounded

Nature SnowflakeNature Stars

# 515
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes да! Wink
Нищо ново няма, освен този откъс от интервю
Цитат
Из интервью режиссера и актёра Ондера Ачикбаша.
Ж- "Как красота влияет на успех в вашей отрасли?"
О.А.- "Просто быть красивым или красивой недостаточно. Кыванч Татлытуг очень красив, но он значительно улучшил своё актёрское мастерство, много работал над собой. Если бы был фильм о персонаже, которого он сыграл в фильме «Организационные дела 2», я бы пошёл туда первым. Он проделал очень хорошую работу. Значит надо ещё что-то добавить к красоте. Недостаточно просто быть красивым.

Ж.- "Какие актёры Вам нравятся?"

О.А.- " Например, Зейнеп Кумрал, Угур Чавушоглу, Халит Эргенч, Кыванч Татлытуг, Илькер Калели. Мне очень нравится их игра."
Из интервю на режисьора и актьора Ондер Ачъкбаш
Ж. - Как красотата влияе на успеха във вашият отрасъл ?
ОА - Да бъдеш просто красив или красива е недостатъчно. Къванч Татлъту е много красив, но той значително подобри своето актьорско майсторство, много поработи над себе си. Ако имаше филм за образа, който той изигра във филма " Организирани работи 2 " аз бих отишъл първи да го гледам.Той свърши много добра работа.Значи трябва да има и нещо друго, което трябва да добавите към красотата. Не е достатъчно просто да си красив.
Ж - Какви актьори харесвате ?
OA- Например Зейнеп Кумрал, Уур Чавушоулу, Халит Ергенч, Къванч Татлъту, Илкер Калели. Много ми харесва играта им.

За настроение!

Хубава сряда! Hug

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 12:21 от queen_fenka

# 516
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Еее, Фенче, много хубави времена бяха, да!
Като си спомня как се вълнувахме, как се пенехме и спорехме (особено горкото Джемре що хейт отнесе:smile:), чак на лагери се бяхме разделили, така се вживявахме.
Не ми се е случвало след К/Г така да ме "отнесе" сериал. ( Без малко ММ да се разведе с мен, повече време съм прекарвала с вас и сериала, казваше.)

Айренце, какво е КБТ бе, мило? Изостанала съм аз:smile:

# 517
Привеет!! Hug

Добре дошъл Декември!! Нека да е здрав, позитивен, радостен!! Heart
Да имаме хубави новини и нови снимки!! Flowers Four Leaf Clover

Светле Hug -с КБТ съкращаваме-Къванч и Башак Татлъту Wink
Нормално да не ти се е случвало след КГ, сериала си е класика от всякъде, а и тогава форумът беше много по-населен.
аз се включих в темата, когато го пуснаха по бтв, но и след този момент преживявам прекрасни емоции с пишещите тук и с всичко свързано с Къванч. Heart

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното и интервюто! много ми е любим тоя клип Hands Ok Hand
аз чак снощи изгледах 20 еп на Момичето, ами много ми беше интересен. Джаба е опасна и няма да стои мирна, очаквам още гадости от нея Confounded  А Музо ме сюрпризира май неприятно с тази фалшива негова любима, която прилича на Налян Expressionless чудя се каква му е целта? а и както е била любовница на Седат и се познава с Хайри, кашата става пълна. Mr. Green Селен до кога ще крие за тая фалшива бременност, най много да забременее наистина. Харесва ми как се променя Налян...да видим какво ще е продължението.

КТФ/Kıvanç Tatlıtuğ Fans/ е споделила това

в ляво е Къванч/2010/ с Еге Ерсу, синът на ПР-ката на Къванч Зерин, в дясно-от завършването му в Единбург/UK, тия дни.

..........................
хубав ден!! Blue Heart

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 14:35 от Airra

# 518
Здравейте и от мен! Желая ви прекрасна сряда!
Май сами ние в Плд си нямаме сняг, както винаги ще седим и ще гледаме тъжно сухите листа и ветрове през прозореца....Но пък ни е весело на душите, все пак сме "майни" и  "айляци", каквото и точно да означава това, сигурно ще е нещо много хубаво!

Фенче, много хубав въпрос сте обсъждали! Моето мнение е, че е възможно всички да сте били прави! За мен лично Джемре си е влюбена в Кузей от както знае за съществуването му. Друг е въпросът, че тя е сложен характер, защото ума и сърцето и са в рязко противоречие и не си комуникират много много, защото самата тя се е стремила да не ги "запознава".  Като доста хора, които са отрасли без да познават биологичния си баща и знаейки какъв товар е легнал на плещите на майка и, нашата героиня дълбоко в себе си го обвинява, презира и се страхува съдбата да не се завърти така, че отново да попадне на някой подлец, но този път в качеството на съпруга, а не на дъщеря. Знаейки от първо лице какво е дом и живот с майка, която е и майка и баща, разумът на Джемре е вдигнал високо летвата на евентуалните кандидати за сърцето и и желае всячески да ги подлага на своята преценка и едва след това да ги допуска до сърцето. Само че както често става в живота, любовта си проправя първо невидимия път към най-строго пазеното, настанява се удобно и заема цялото пространство.
И като траен наемател по някое време се сеща да се допита до разумната преценка. В този ред на мисли смятам, че Джемре винаги е обичала Кузей. Просто се е опитвала да се предпази от лошото в очите на всички момче, което като набедено за хулиган и сърцеразбивач, крещи от далече "Внимавай с мен"! Затова и тя се опита да отклони погледа си от него, избирайки брат му, вероятно с надеждата, че близкото е сходно и познато. Вероятно беше хлътнала и по Гюней, но в толкова различни мащаби на привличане, че раздялата нарани по-скоро гордостта, отколкото сърцето и. Все пак, то винаги е било заето от друг. След като научи истината, разумът отново нашепна: "А може би сърцето ти не греши, а?", но бързо бързо доводите на разсъждаващата жена надделяха и тя не си позволи да разкрие чувствата си, дори пред себе си. Когато се появи Зейнеб обаче, нещата видимо излязоха извън контрол и опасността завинаги да загуби Кузей яростно шамароса здравата и мисъл. Както обичам да си припомням любимия ми сериал ЧБЛ, там Азад ( приятел от затвора на Ферхат) веднъж му каза: "Не воювай със сърцето си. Ще загубиш"!

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 16:59 от Polina_

# 519
Привет, момичета!

Благодаря за всичко споделено. Heart Exl

Светле, радвам се да те "видя".

Според мен Джемре  беше влюбена в началото в Кузей, но предпочете да скрие тази любов, защото Кузей нямаше какво да и даде. Не обичаше и Гюней, а беше с него, защото е по-перспективният. В началото тя преследваше добрия живот, няма какво да се лъжем, може би, под влияние на майка си. Промени се после, не мога да крия, но в началото си беше меркантилна. А когато разбра, че Гюней си преследва неговите цели с Бану, реши и тя да си преследва своите. Но искрено обичаше Кузей след това, защото се промени, както казах, особено като напълно се разочарова от Гюней.

Хубава вечер!

# 520
Светле, дааа , хубави времена бяха, горещи! Smile А КГ си заслужаваше споровете, невероятен сериал! Heart Ама на нас и сега си ни е много хубаво в темичката, присъединиха се и млади дружки към нас, които пишат прекрасно, да ти е кеф да ги четеш. Само дето от дълго време нямаме кой знае какво да обсъждаме, но и този момент ще дойде. А и Киво не ни оставя да скучаем, в интерес на истината. Сега малко се покриха двамата, но вярвам, че няма да ни оставят да тънем в неведение как са. Дори два пъти си правихме виртуална среща, беше супер!
Пепи Heart Eyes ми се губи от вчера, дано всичко е наред!
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Да, сега става още по-интересно и заплетено в Момичето. А Музо беше принуден да прибегне до услугите на тази, дето Хайри я има за скромна, бедна медицинска сестра Smile Да видим как ще реагира като я види! Не ми хареса Музо как му говори във фрага за 21 серия Thinking А Селен нищо чудно и да забременее, докато лъже Smile
На мен ми хареса и този календар!

Поли Kissing Heart много ти благодаря за отговора! Kiss Много точно! Hands Clap
Цитат
В този ред на мисли смятам, че Джемре винаги е обичала Кузей. Просто се е опитвала да се предпази от лошото в очите на всички момче, което като набедено за хулиган и сърцеразбивач, крещи от далече "Внимавай с мен"! Затова и тя се опита да отклони погледа си от него, избирайки брат му, вероятно с надеждата, че близкото е сходно и познато. Вероятно беше хлътнала и по Гюней, но в толкова различни мащаби на привличане, че раздялата нарани по-скоро гордостта, отколкото сърцето и. Все пак, то винаги е било заето от друг. След като научи истината, разумът отново нашепна: "А може би сърцето ти не греши, а?", но бързо бързо доводите на разсъждаващата жена надделяха и тя не си позволи да разкрие чувствата си, дори пред себе си. Когато се появи Зейнеб обаче, нещата видимо излязоха извън контрол и опасността завинаги да загуби Кузей яростно шамароса здравата и мисъл.
Айляк означава свободен човек, без ангажименти , също като мен Laughing
Снеже Kissing Heart абсолютно! Само дето си мисля, че Джемре смяташе това към Гюней за любов, но после разбра какво означава да обичаш. Меркантилна никога не е била, за разлика от майка си, но и тя желаеше да се измъкне от квартала, да носи хубави дрехи и чанти като Бану, отдавам го на това, че беше малка и глупава. Видяхме после, че не взе нищо от това, което и беше купил Баръш, дори и той се учуди, загърби красивата къща и охолния живот без да се замисли. За мен поне, по начало си беше добро човече въпреки всичко, намирам, че те с Кузей и Али си приличаха, имаха еднаква ценностна система, за това и така се разбираха и бяха наистина верни приятели. Видяхме как реагира тя и как Бану, когато разбраха тайната на семейството. Видяхме, че и тя прощаваше всичко, също като Кузей.

Цитат
Но искрено обичаше Кузей след това, защото се промени, както казах, особено като напълно се разочарова от Гюней.
Така е, любовта, която споделяха с Кузей действително  я направи по-добър човек, научи я да не мисли за себе си, а за любимите хора преди всичко.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 19:25 от queen_fenka

# 521
С интерес ви изчетох, писане утре....Wink

Лека!

# 522
Привет, момичета HugHugHug
Фени,  и аз като Гости затънах, но  в тестове . Снощи исках да пиша, но откарах до 2 часа и нямах сили. Дано тази вечер приключа.
Светълчо, привет и от мен. Виждала съм твоята снимка/ запомняща е/  в стари теми. Ако може да те попитам, как успя да се откъснеш от форума ? Нямам намерение да го правя:stuck_out_tongue: просто ми е интересно.
Поли, много ми хареса това, което си написала вчера :
Цитат
Тя е като паралелната реалност за двамата, в която живеят, докато се налага да съществувайки в заобикалящия ги свят
В това изречение си обяснила всичко.Лично аз мисля, че Джемре се влюби в Кузей още при първата им среща, както и той. Е, може би малко силно казано влюби,но определено нещо и трепна под лъжичката като се запозна с него.  Цялото им държание на масата, когато се премести Джемре в техния квартал беше показателно за това.Те се държаха по типичен начин за деца, които се влюбват за пръв път. Но, че Джемре смяташе Гюней за своя билет за по- добър живот  това е вярно. Снеже, за мен думата меркантилна ми е малко силна, по -скоро мисля, че тя имаше някакви си свои чисто материални мечти . Тъй като поне в началото не блестеше с кой знае какви качества ,  една сватба с умния и напорист Гюней и отваряше пътя към осъществяване на тези мечти.  Истината е, че образа на Джемре имаше своето най- голямо развитие в сериала, от малко глуповата дори в началото, тя се превърна в прекрасна млада жена, която успя да спечели и даде любовта на мъжа, който обичаше. Любовта  направи и Кузей, и Джемре по добри хора.
Айре, права си най- важно сега КБТ  да са добре. И сериала ще излезе, и филма стига всичко при тях да е наред. За хейтърите ... да кажа, че съм отвратена е малко, честно казано . Дори не мога да си представя какъв човек трябва да си , за да седнеш и да пишеш по този начин.  Не знам дали човек може да свикне с подобно нещо, но се надявам, че двамата са си изградили достатъчна защита около себе си и такива гадости да не им влияят.
За сега много елеганто опровергават всички лъжливи новини , които се разпространяват , но едва ли нещата ще приключат сега.
И пак по повод на тези писания, всички са напълно убедени, че ходенето до Америка през август е свързано с Башак, но честно казано аз си мисля, че може би е заради Къванч , нещо свързано със сериала или някакви други планове. Свързвам го най-вече с това, че бяха в Лос Анджелис .

Лека, момичета HugHugHug

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 00:42 от pe04

# 523
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes добре Smile
Пепи Heart Eyes благодаря, че се появи и то с такъв хубав пост! Kiss Просто в това немормално време започвам да се притеснявам, радвам се, че всичко е наред Two Hearts
Имайки предвид, че Поли все още не е изгледала и половината от КГ, нито е видяла първата среща на Кузи и Джемс, аз лично се удивих колко точно е усетила как стоят нещата, евала! Hands Clap
Не зная дали образа на Джемре развиха сценаристките най-много в този сериал, за мен всички герои претърпяха сериозно развитие, мен именно това най - много ме кефи в него, беше показано и изиграно много реалистично, никой от тях не беше безгрешен, само дето някои си научиха урока, даден им от живота, други за съжаление не се справиха ...

Поздрав с една от първите ми любими песни от първия ми любим сериал Two Hearts

Хубав ден! Hug

# 524
Добро утро! Kissing Smiling Eyes

Фенче, Пепи, Айрре, Heart Exl

Хубаво, де, материалистка си беше, не меркантилна! Може и малко по-силна дума да съм употребила, но аз поначало не бях фенка на Джемре.  Не съм гледала много пъти КГ, като вас, може да ми се изплъзват някои детайли, но за Джемре съм сигурна каква беше в началото и каква в края. А и вече не влагам емоциите при онлайн гледането.

Хубав ден!

.

Общи условия

Активация на акаунт