Какво да направя ?

• 5 496
  • 105
  •   1
Отговори
# 30
  • Агент под прикритие
Ако е предполагаемо, по-зле дори. Има си работа със сигурен манипулатор и токсиколог. Освен ако автора не се филмира сам...
В един момент, по-добре да изневери... Grinning

# 31
Ох, тези нещастно влюбени съпруги. Обектът не я иска, въпреки, че ти си мислиш, че няма как някой мъж да не иска твоята прекрасна жена. Тя е толкова тъжна, защото го знае и тъгува по него.
Очаквай да изпадне още повече. Като се разведете ще се осъзнае и пак ще цъфне при теб.
Гледай да си осигуриш на първо място спокойствието, да присъстваш интензивно в живота на детето ти, независимо, че не живеете заедно. Ще срещнеш стойностен човек.

# 32
  • София
Ще ѝ мине, влюбена е, той в нея не достатъчно.
Ако може някак да съхраните малкото останало без да се намразите съвсем - може и да се видите с нови очи.

# 33
  • София
Ооо, само харесала?
И тоя прави таква драма?
😱

# 34
Като чета постовете на автора, май няма нищо сигурно.

# 35
Другият ако е имал някакви сериозни намерения към нея, да ги е заявил досега и да я е поканил при него. Но не е. Затова и жената не смее да прави резки движения, за да не остане от два стола на земята. Тази неяснота и несигурност обаче я тормози. Ако потраеш достатъчно, ще се разсъхне работата там и тя ще се кротне.

# 36
Аз разбрах,че изневяра е имало,но в момента тя вече не поддържа такива отношения с другия човек.Може би когато съпруга е разбрал ги е прекратила,но продължават да си пишат и понякога се срещат в работата.Дали съм разбрала правилно не знам.

# 37
И като се кротне какво? Това не променя отношенията й с автора. Ако не го обича вече, може да не е с колегата, но рано или късно ще се появи друг.

# 38
  • Далечният изток
Оставете другия. Я има друг, я няма всъщност.
Тази жена все в един момент е щяла да си тръгне, образно казано, да поиска да се разделят. Авторът сам си го казва - наранявал я е, обиждал, налагал се е, не я е уважавал, приел я за даденост и т. н...... Сега се бил променил, не го вярвам особено де, ама заекът като мине баира...

# 39
Много лепкаво влюбен тоя автор. Според мен няма капка достойнство.
Твоят коментар ме накара да се замисля точно за това. Възможно ли е ? Поставих мен и мъжа ми в тази ситуация. Ми, мъжът ми няма да ми прости, ще бъде дълбоко наранен, защото ме обича. Ако ме обичаше, като приятел или сестра, тогава щеше да ме разбере и да ми прости. Та, се питам....това еротична любов ли е или по-скоро обич ? Кой мъж би останал толкова радушен и спокоен, ако знае, че жена му желае сексуално друг ? Сверявайки с моят- абсурд, той няма да го преглътне, сигурна съм.  Даже си мисля, че няма да иска да останем в каквито и да е отношения, дори и приятелски. Ще си взима децата в уговорените дни и ще скъса всякаква връзка с мен.
Чудя се, възможно ли е да обичаш жена и да  простиш толкова лесно изневяра, и то не плътска, ами влюбване ? Наистина ли ще искаш да останеш, въпреки че тя е влюбена в друг ?

# 40
Пак си чел-недочел, фениксе. Жената не изневерява. Предполагаемо си харесала някакъв колега. Ама май той нея повече я е харесал и авторът нещо се е усъмнил.
Сетих се за поне две потребителки във форума и още поне 5 мои познати жени, дето така някой ги харесва, но не са тръгнали да изневеряват.
Има известни противоречия. Как да не си помисли човек, че е пързалка?

Явно не съм го написал достатъчно ясно в първият си пост . Под разбрах , че има връзка с друг имам в предвид , че ми изневерява с него във всеки смисъл на думата секс , чатове , тайни срещи , лъжи и т.н.
Усъмних се и я хванах , говорихме , тя си призна и така ...  за положението му в личен план тя ми каза сама . Той е влюбен в нея със сигурност и иска да са заедно , тя казва , че не знае дали е влюбена , дали я е канил , дали са говорили за нещо повече незнам ... тя казва , че не той е проблема между нас и да не го намесвам защото той не е виновен ,  все го защитава , проблема бил между нас , че нещата не вървят и заради това се е стигнало до тук . След като разбрах за случката според мен всичко престана , но тя все още го вижда и общуват на работа под някаква форма . Сама казва , че иска да общува с него и и е приятно да го вижда , че не може да се прави , че не го познава , че и трепва като го види , че я разбирал и т.н
Да , преди постоянно исках да говорим за това , но тя не искаше . Сега и аз спрях да търся отговори .... не иска да говори , виждам , че я притискам и напрягам с това ....

# 41
Аз разбрах,че изневяра е имало,но в момента тя вече не поддържа такива отношения с другия човек.Може би когато съпруга е разбрал ги е прекратила,но продължават да си пишат и понякога се срещат в работата.Дали съм разбрала правилно не знам.
Аз отначало прочетох, че все още не поддържат отношения с другия. Сега се върнах да прочета - пише, че вече не поддържат.
Ако е имало изневяра наистина, ситуацията се променя, но козметично. В смисъл - жената при всички положения продължава да не иска да остава в брак с автора.

# 42
  • София
Авторе, всичко което описваш, значи само едно - влюбена жена. Съгласна съм с Нина, страх я е да не остане от два стола на земята, а може би господина нищо и не й предлага. Но не съм съгласна, че работата ще се разсъхне. Влюбена жена може да стиска много дълго невъзможния кокал. Дали ти си прецакал някога нещата или какво, не мисля, че има голямо значение, защото вече си изместен в ума и сърцето. Наместването обратно, въпреки инстинктите на повечето мъже, не става с натягане, а с дистанция. Това ти е най-добрият ход при всички случаи.

# 43
Авторе,оставете я тя да реши какво иска.Дайте и свобода,не я притискайте,не задавайте повече въпроси.Кажете и че оставяте всичко в нейните ръце.Вие се опитайте да мислите за нещо друго и даже ако може да си намерите някакви занимания.Мисля,че тя ако е искала да си е тръгнала досега.Според мен е нещастна не защото е принудена да стои с вас,а защото нещо в отношенията и с другия,не е точно както е очаквала.Ясно е,че да се стигне до тук сте оплескали нещата,но много хора преминават през какви ли не кризи в съвместния им живот.Някой успяват да ги преодолеят,други не.Какво ще стане времето ще покаже.Само не насилвайте нещата.

# 44
Понякога една жена иска нови обувки, друг път иска нов мъж, и в двата случая борбата с това й желание е безсмислена ¯\_(ツ)_/¯ Може да направиш всичко възможно да си пич вкъщи, шансът да има ефект е 50:50, всъщност и нищо да не правиш шансът си е същия, защото не всички кръшкащи имат желание да напуснат семейното гнездо. Ако те е разлюбила или си й омръзнал, най-много да продължите да се разминавате вяло из апартаментчето, но не очаквай фойеверки. Радвай се на всичко което ти дава тази жена вместо да се оплакваш за нещата дето евентуално ги дава на други, и й го казвай, покажи й че си доволен че се е прибрала при теб днес.

Общи условия

Активация на акаунт