Прахосмукачка робот - 22

• 69 814
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Някой беше писал в темата, че си пренася робота до банята да чисти и там. Може ли да ми кажете как става без да си губи картата и какъв модел е. Аз пробвах моята има локално почистване, но след това изчезна картата.

# 571
  • Deutschland/HE
Аз не го местя, той сам си ходи там, защото нямам праг. Моят робот има повече от една карта и без проблем чисти двата етажа, тогава го пренасям до етажа и като свърши го връщам на станцията.

# 572
Дойде и моята румба. Състояние -лайк ню, но откровено си е ползвана.
Не мога да разбера обаче- пуснах я да се зарежда, батерията е абсолютно празна, но след 30 секунди всички светлини угасват. Като я понаместя-пак светва. Това нормално ли е, въобще зарежда ли?

# 573
  • burgas
От къде е поръчана,че е ползвана,разопакован продукт ли беше?Свети през цялото време докато се зарежда, говоря за i 7+ .

# 574
Амазон, разопакована

# 575
А някой ползвал ли е тази, която е в брошурата на Метро сега - Xiaomi vacuum mop svc 109/4110GL?

https://catalogues.metro.bg/black-white-
2207/page/1_gl=1*1cml36m*local_ga*MjEwODg4MDA5Ni4xNjQ3NTIxNjA3*local_ga_4N83E9ZK99*

Впечатления, препоръки?

# 576
Дойде и моята румба. Състояние -лайк ню, но откровено си е ползвана.
Не мога да разбера обаче- пуснах я да се зарежда, батерията е абсолютно празна, но след 30 секунди всички светлини угасват. Като я понаместя-пак светва. Това нормално ли е, въобще зарежда ли?
Трябва да изгасне ,така е при 6-та серия и при 9-та гаснат светлините.Само примигват като се закачат и угасват.В приложението обаче като си отвориш на статус стои зареждане.
Моята 6-та серия си дойде (от склада ,поръчах “като нова”) чисто нова.С лепенка на батерията и фолио на дисплея .Аз съм си доволна.Събира косите от килимите перфектно ,нищо че се лута като хахава.Не чертае карти. 9-та серия чертае и “уж “ чисти подредено.Пенсионирах я на горния етаж,тази вечер и се видя в чудо на килим бял напръскан в черно.

# 577
  • Sofia
Здравейте,отдавна не съм писала тук. Попрочетох последните няколко страници,за да видя на каква вълна сте в момента, но не е това което ме интересува. Искам да си купя нов робот за втори етаж.Сега съм с Румба 980 от няколко години и съм доволна.След него пускам Бравата да мие,после ги нося на втория етаж и пак същото Simple Smile
Не ми се иска да изневерявам на I robot ,но съм склонна да пробвам нещо ново.Впечатли ме Xiaomi dreame bot w 10 .Ползва ли го някой и въобще обсъждан ли е в темата?

# 578
  • Русе
Чоча, не съм срещала коментари тук за този модел. Във ФБ групата също.

# 579
  • Sofia
Ще следя с интерес,ако някой сподели.Ако я намеря някъде с опция да я върна,ако не съм доволна мога и аз да я тествам Simple Smile

# 580
Привет. От къде най-често купувате резервни части за Румба? Мисля, че скоро ще трябва да сменям филтъра и четката. Моделът ми е 981

Насочила съм се към тези резервни части
https://www.amazon.de/Loveco-Replacement-Cleaner-Brushes-Accesso … nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

И ако някой търси в момента виждам, че в немския Амазон е намален 971
https://www.amazon.de/Suction-Cleaner-Cleaning-Compatible-Techno … Mb2dDbGljaz10cnVl

# 581
Това са консумативи, а не - части.
Консумативи купувам от Техномаркет, Технополис, Зора… В тези магазини са оригинални.
Внимавай с поръчка от Амазон, че там има подвеждащи надписи. ММ преди време беше поръчал филтри от Амазон на “много изгодна цена”, които се наложи да изхвърля, защото бяха имитации и нямаха функциите на оригиналните филтри.

# 582
Здравейте, следя темата от известно време тъй като и аз реших да си купя най-накрая робот защото нямам време да пускам прахосмукачка повече от 1 път седмично, което е крайно недостатъчно и винаги има какво да се почиства. Искам робота да е с по-голяма смукателна мощност и затова се бях насочила към конга с 6-8-10000 паскала, но отзивите за проблеми с работата на приложението с което работи като че ли малко ме разколеба. Затова сега гледам и моделите на шаоми с 4000 паскала (повече не знам дали имат) всмукателна мощност.
Чоча ще се радвам да споделиш мнение за модела който гледаш ако го тестваш или купиш.
Може и мнения/препоръки за други по-мощни модели.

# 583
Някой има ли отзив за digiexpert.bg, гледам една от препоръчаните прахосмукачки и е на добра цена, но сайта ме съмнява малко...
Редактирам се, пак да поискам мнение от вас, Xiaomi Roidmi Eve Plus или Roomba i3+, бях се спряла на румбата, но видях и xiaomi, че май е по- мощна от румбата и пак ме налегна мъчна дилема. Според вас коя от двете е по-добрия избор ?

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 12:09 от coralisland

# 584
Имам пратка... CK009688879NL
Някой знае ли кой е доставчика????
Пише че пратката е бг, трябва да я взема утре задължително....

Общи условия

Активация на акаунт