Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 818
  • 741
  •   1
Отговори
# 525

И аз, не са хич малко моите. Сестра ми ги е върнала директно с листа от кашона, та нямам нищо отразено из профила. Мернах по едно време, че май са пристигнали обратно, ама изчезна бързо. Нищо друго нямам отразено, за първи път връщам.

# 526
Проверявайте си банковата сметка, ако имате онлайн банкиране. Случвало ми се е докато го отразят в профила, парите вече да са ми по сметката.

# 527
  • Пловдив
Може ли малко помощ относно връщането.
Значи, доколкото разбирам слагам продуктите, които искам да върна, в кашона, залепям стикера върху стария, а другата част от документа за връщане слагам вътре в кашона.
С какво да затворя кашона? Той беше вързан с две тънки пластмасови връзки, които срязах.
Трябва ли да им пиша е-мейл или да заявявам връщане в профила ми?
И последно - предполагам, че бельо също може да се връща?

# 528
  • София
Има ли работещ код в момента?
Този - MARIEE15, вече е изтекъл. Simple Smile

# 529
Може ли малко помощ относно връщането.
Значи, доколкото разбирам слагам продуктите, които искам да върна, в кашона, залепям стикера върху стария, а другата част от документа за връщане слагам вътре в кашона.
С какво да затворя кашона? Той беше вързан с две тънки пластмасови връзки, които срязах.
Трябва ли да им пиша е-мейл или да заявявам връщане в профила ми?
И последно - предполагам, че бельо също може да се връща?
Залепи кашона с тиксо, от четирите страни по една лепенка, достатъчно е.
https://www.aboutyou.bg/h/%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%BD%D … B8/q-360014814279
Може да се връща бельо.

# 530
  • Пловдив
Благодаря, Азалия!

# 531
Само тези 2 3 седмици ли правят тези на някой продукти доста добри намаления или всяка седмица пускат по нещо интересно?

И дали яке от този ценови диапазон ще падне на 100,150лв или не 😀?

# 532
Баш на 100 лв ме съмнява.
Правят често намаления и то доста добри.

# 533
Според мен е възможно, писала съм преди - купих лятото две якета за дъщеря ми, всяко по 50 лв. намалени от 160-180. На марката в момента са по толкова. Въпросът е да има размер.

# 534
Аз съм взимала за 30 от 130.Но това е над 400..

# 535
Питам понеже  купих едни обувки за 83лв от 350 а самата им цена и в другите сайтове е по 350  и си помислих че е възможно и тези якета да ги пуснат на добри цени.

А относно намаленията редовно ли пускат или не понеже бях изтрил приложението защото не го ползвах а преди 2, 3 седмици го свалих отново 😆?

# 536
Е, нали сега е уж" черен петък".Чак редовно не пускат такива.Относно якето, може и в Амазон да погледнете.

# 537
Е, нали сега е уж" черен петък".Чак редовно не пускат такива.Относно якето, може и в Амазон да погледнете.

Следя всеки ден други сайтове и от време на време има добри оферти
Ще е жалко ако след 1 2 седмици няма отново добри намаления в aboutyou

# 538
Момичета, как мога да променя метода на плащане в профила ми ? При предишна поръчка съм плащала с карта, която се е запаметила. Вчера направих поръчка, като директно ме прехвърли към онлайн плащане,  аз желая да платя с наложен платеж. Продуктът се запази в кошницата ми и в момента не е наличен за нова поръчка. Опитах да направя пробна поръчка на на друг артикул и отново ми задава автоматично онлайн плащане, не ми дава избор.
Погледнах, че мога да се свържа с тях само в работни дни, а искам да направя поръчка от черния петък, който изтича в неделя. Confused

# 539
Момичета, как мога да променя метода на плащане в профила ми ? При предишна поръчка съм плащала с карта, която се е запаметила. Вчера направих поръчка, като директно ме прехвърли към онлайн плащане,  аз желая да платя с наложен платеж.

При всяка покупка има избор начин на плащане като последният ползван е запаметен, но може да бъде сменен.

Има го и на десктоп, и на телефон този избор всеки път.

десктоп
Скрит текст:

приложението за телефон
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт