Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Моите неща в любими не са намалени повечето. Отворих една рокля, която е намалена, така се зарадвах, а то е останал само 1 малък номер и явно затова. Кода MARIEE15 не е валиден, а друг не намирам.

# 541
Момичета, как мога да променя метода на плащане в профила ми ? При предишна поръчка съм плащала с карта, която се е запаметила. Вчера направих поръчка, като директно ме прехвърли към онлайн плащане,  аз желая да платя с наложен платеж.

При всяка покупка има избор начин на плащане като последният ползван е запаметен, но може да бъде сменен.

Има го и на десктоп, и на телефон този избор всеки път.

десктоп
Скрит текст:

приложението за телефон
Скрит текст:
Благодаря много, но съм объркала темите. Става въпрос за приложението на Answear 😁

# 542
  • София
Преди Черния петък поръчах една дълго дебната рокля. Вчера я получих, но за съжаление S размер ми е като торба 😁Ще я връщам и ще си взема ХС, дано е малко по-вталена...

# 543
  • София
На мен последната ми поръчка е с нов профил и нямам опция за въвеждане на банкови данни.
Написах им ги по документа за връщане, да видим какво ще стане.

# 544
Доволна съм с подарък за моя мъж

# 545
  • Sofia
Така се зарадвах някой като каза, че бежовите боти Тамарис са умалени, защото поръчах номер нагоре, 40 вместо 39. За жалост ми хлопат. Ако пак ги пуснат на тази цена ще си поръчам моя номер.

# 546
vils88,може ли линк на якето Онли,и суитчърта на Джак?

# 547
Якето на Онли е супер,но поръчах хл,понеже мъжът ми свали някое кило.Но беше тясно и го върнах и нямаше ххл,та един Ърбън класик поръчах и си е с него.

# 548
Суитчъра е изчерпан , якето
https://m.aboutyou.bg/p/only-sons/paul-6910316

# 549
  • Пловдив
Получих си бежовите велурени боти Тамарис за 28лв -отговарят си на номера и са чудесни за тази цена.

# 550
Как да видя коментарите в приложението?

# 551
  • Варна
Аз не мога. Как ли не се опитвах, не става.
В същото време аз съм писала отзиви.

# 552
Някой код намира ли се?

# 553
Здравейте.
Вчера за пръв път направих поръчки от сайта. Сега реших да проверя в профила поръчката и виждам, че в секция "профил и сигурност" където пише "телефонен номер (опционално)" не е моя номер, който написах при заявката. Това проблем ли е? Трябва ли да си променя там номера? Иначе получих потвърдителен мейл,че поръчките са приети.

Определено от компютър е по удобно да се разглежда и заявява. Сега се надявам да съм уцелила размера и да пристигне на време роклята. Иначе не знам какво ще мисля в последния момент.

# 554
Как да видя коментарите в приложението?
Коментар само един съм видяла ,другото е със звездички

Общи условия

Активация на акаунт