Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 255
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 2 970
Дано не останеш започната и недовършена ,че е по-лошият вариант 😁

# 2 971
В неделя пращат ли имейли, бях го отписала днешния ден?

# 2 972
  • Пловдив
Моята поръчка от Лили седя повече от 10 дена със статус чакаща. След това стана "обработва се" и на следващия ден вече получх смс от Спиди, че е доставена. Иначе в профила ми в сайта още си пише "обработва се".
Утре ще си я взема, че в четвъртък и петък не успях.

# 2 973
И аз имам поръчка от Лили. Супер спонтанно направена, но пък си поръчах неща които си ползвам. Обадиха ми се преди 3 дена, че липсват 5-6 неща, аз бях супер изненадана. Питах ги въобще аз поръчвала ли съм друго?!?! То по-голямата част липсва. Предложиха ми да ми канселират поръчката, но аз реших, че каквото е останало това да ми изпратят. Та момичето каза, че ги пуска, ама его  на, вече 3 дена ни вест, ни кост. Обадиха ми се във вторник за уточнение, 3 работни дни имам впредвид Joy

# 2 974
  • пустинята Гоби
Кажи какво е нямало, ако не те затруднява, да се ориентираме.

# 2 975
Кажи какво е нямало, ако не те затруднява, да се ориентираме.
То, ако трябва да съм честна, вече съм забравила. По спомен, маска за коса на дори, шампоан на дори, фон дьо тен на лореал и един на макс фактор. Пудра на макс фактор. Една палитра за сенки не си спомням марката вече. Общо взето супер хаотично поръчвах, но са само гримове и продуктите на дори.

# 2 976
  • пустинята Гоби
И аз имам два продукта на Doori.

# 2 977
  • Бургас
Здравейте, срока за доставките на Лили 15 работни дни ли е?

# 2 978
Да, но това се отнася за поръчки направени на ЧП.
Сега, ако си поръчаш.....след 10.01 очаквай доставка

# 2 979
  • Бургас
Да, но това се отнася за поръчки направени на ЧП.
Сега, ако си поръчаш.....след 10.01 очаквай доставка

Благодаря! Да за ЧП става въпрос

# 2 980
Не бях чувала тази марка и сега погледнах, продуктите на Doori са изчерпани в Лили, явно е имало малка наличност.

# 2 981
  • пустинята Гоби
Не са изчерпани. И аз така реших, но проверих по-обстойно и видях, че ги има - DOORI

# 2 982
Момичета, да ви попитам от Гален бързо ли ви пристигнаха поръчките от ЧП? Налага ми се да пусна нещо, което се надявам да дойде до седмица максимум.

# 2 983
Бързо. Веднага я пуснаха.

# 2 984
Гален пускат поръчката още същия ден,максимум на другия,въпросът е куриерите колко ще се бавят. Обикновено и те бавят ден-два. Ако я пуснете днес, при всички положения ще пристигне до седмица. Куриерът е Спиди. Те слагат автоматично отлагане с няколко дни на пратките в момента.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 09:49 от HappyHeartbeat

Общи условия

Активация на акаунт