Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 251
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 2 985
Момичета колко време ви бавиха доставката от сенсей?

# 2 986
Момичета колко време ви бавиха доставката от сенсей?
Поръчка от 29ти очаквам да я доставят днес

# 2 987
Последната - поне две седмици. Ще я получа днес (вероятно). В същия ден имам още една, която не е изпратена - тя вече ще пристигне за рекордно дълго време.

# 2 988
teta75, HappyHeartbeat Благодаря ви!
Избрах Гален, защото нямам доверие на Ремедиум със сроковете, не знам и при Марви как е положението сега покрай празниците.

# 2 989
От Sinsay на 2.12 получих известие, че е изпратена поръчка, направена на 27.11 и я получих на 3.12. от куриера.
Направих нова на 8.12, надявам се да я получа до 23-ти, понеже ми е за подарък.

# 2 990
Имам имейл от Спиди за доставка от Лили, обаче сумата е по-малка, явно ще липсва нещо, обаче никой от тях не се е свързал с мен, за да ме уведоми. 🙄

# 2 991
И аз имам имейл за Лили с по-малка сума.

# 2 992
Явно вече се пазят от кореспонденция и разговори с недоволни клиенти.
Не че ще ги опази от пускане на жалби към КЗП, който реши.

# 2 993
При мен е за пълната сума. Утре, в офис ще ходя.
Вижте си в профила - има опции да видите какво ви е изпратено, фактурата да си видите...ще разберете кое е липсващо.

# 2 994
Тези, които имате мейл от Лили, в сайта променен ли е статуса на поръчката ви? Да знам дали въобще да следя там (все още е чакащ) или директно да чакам мейл....

# 2 995
Аз имейл  от Лили НЕ съм получавала. Статусът ми в профила е променен, получих преди малко и известие от Спиди, утре да очаквам пратката ми.

# 2 996
Аз лично нямам профил, когато мога поръчвам като гост. От 35 артикула имам 2-3 липсващи, не е кой знае каква драма.

# 2 997
При мен е за пълната сума. Утре, в офис ще ходя.
Вижте си в профила - има опции да видите какво ви е изпратено, фактурата да си видите...ще разберете кое е липсващо.
В профила ми стои пълната сума, а статуса е Подготвена.

# 2 998
Виж си изпратени. И фактурата. Появяват се нови полета, като се смени статуса - там вижте и проверете.
Имаше ред поръчани, ред кое от тях е изпратено. поне при мен.

# 2 999
Имам имейл от Спиди за доставка от Лили, обаче сумата е по-малка, явно ще липсва нещо, обаче никой от тях не се е свързал с мен, за да ме уведоми. 🙄
+1 , същата ситуация. По сумата се ориентирам, че липсват кремовете и 2 пасти за зъби.
Нищо, и без това кремовете бяха нисък клас и най-вероятно нямаше да ми харесат. Някой да е засичал намаление на Филорга извън Нотино?

Общи условия

Активация на акаунт