Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 138
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 240
  • пустинята Гоби
Код някой получил ли е? За сега има само голо обещание. Нали на Лили не им хващаше кода за първа поръчка?

# 3 241
В моята поръчка имаше и неща, които бяха за подаръци.
Дали е коректно ти да си получиш твоята поръчка, която си направила след мен, а на мен да ми казват, че няма наличност и няма да ми изпълнят поръчката?
Басирам се, че до март месец няма да има зареждане на дермокозметика в онлайн сайта.
Само чакам аз да изтече срокът и да ги почвам аз пък. Да се извиняват на други места и да очакват разбиране.

# 3 242
Код някой получил ли е? За сега има само голо обещание. Нали на Лили не им хващаше кода за първа поръчка?

На мен ми пратиха друг код като компенсация че кодът за първа поръчка не хвана. Писах им, разбира се, и пратиха. така от небето не вярвам да валят кодове.

# 3 243
Коментираме изцяло непратени пратки, нали така? Отказани. Доколкото разбирам, за отказани от лили пратки, които няма изобщо да бъдат изпращани, те предлагат компенсация на всички.

За изпратени пратки с липси  - това е друг казус. Какъв е проблемът да попитате и да си поискате ваучер?

Защото не вдигат на посочените телефони и не отговарят на писмени запитвания. Ето какъв е проблемът, ако не стана ясно досега. Simple Smile

# 3 244
И аз имам мейл за едната поръчка, от Спиди. 75 лева разлика. Не е ясно какво що. В профила изобщо не е отразено.

# 3 245
И аз току-що говорих с Лилли. Няма да изпратят нищо от поръчката ми, състояща се от два вида дамски превръзки по три броя и един крем Нивея. Ще изпратят код, който изрично уточниха, че ще важи 50% и на промоционални продукти към момента на поръчване без бебешки и битова химия.
Много им поздрави! Срам!

# 3 246
  • Бургас
Току що получих обаждане от ЛИЛИ ,не можели да ми изпълнят поръчката ,затова до 4 Януари щели да ми пратят код с валидност до Март за 50%процента отстъпка,ако не го пратли да им звъня …….

# 3 247
  • София
Току-що ми се обадиха от Лили. Няма да могат да изпълнят поръчката ми.

А  с какъв номер е отказаната поръчка? Аз все още чакам и нищо. Статусът е Чакащ.  Писах им през контактната форма да видим. Поръчката ми е от ранен следобед на 26.11.
Много им се изнервям вече.

# 3 248
  • пустинята Гоби
Нали виждаш, че номера на поръчката няма значение. Не съм се изнервила аз, ако пратят код, ще си поръчам на спокойствие корейската козметика след нова година. Аз го приемам като мелодрама вече - турски сериал, който не се знае кога ще приключи. Хич не ми се вярва, че ще си оправят организацията след нова година, та темата може да остане отворена и за тогава, да леем морни сълзи в очакване на чудото.

# 3 249
  • Габрово
И на мен ми се обадиха - отказват ми по-голямата поръчка, по-малката въобще не я виждали. Щели да пратят код, не можаха да ми кажат кога точно. Продължаваме да чакаме... Grinning

# 3 250
Току-що ми се обадиха от Лили. Няма да могат да изпълнят поръчката ми. Ще ме компенсират с код за намаление от 50 процента, ще мога да го използвам в периода януари - март. Не съм сигурна, че ще се възползвам.

Да и при мен така. Кодът ще може да се ползва след 15.01.
При тези условия съм доволна, поне ще си обмисля какво да поръчам, че преди от бързане не успях да се сетя.

# 3 251
На мен също ми се обадиха. Не виждам драма, чудесно е това, че предлагат 50%, аз ще се възползвам.

# 3 252
За един или няколко продукта?

# 3 253
  • София
Току-що ми се обадиха от Лили. Няма да могат да изпълнят поръчката ми. Ще ме компенсират с код за намаление от 50 процента, ще мога да го използвам в периода януари - март. Не съм сигурна, че ще се възползвам.

Същото, съгласих се и аз, но няма да го ползвам, страшно дебилно отношение.
Можели да изпълнят част, но не знаели коя част.... затова промо код. Не бих си дала парите повече точно пък на тях.

# 3 254
  • Тра-ла-ла
Баси идиотщината. Ако и моята поръчка откажат....кво ме топлят -50% някога си, когато чакам козметика за коледни подаръци - от мен за други хора и от други хора за мен. Весели празници, а?! В последния момент по спешност да се търсят подаръци на ненамалени цени ...когато не всеки има достъп до всички магазини и времето за доставката с куриер е разтегливо понятие...

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:54 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт