Професионални серии за коса- тема 151

• 44 634
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Това намерих в сайта на кзп при подобни ситуации. Комисията е категорична, че това са нелоялни търговски практики, поради което е издала заповеди за забрана прилагането им в бъдеще. Санкциите са до 30 000 лв. за всеки от търговците.

Свързах се с дамата отново като заявих, че ще си търся правата. Помоли ме да и напиша официален имейл. Дали някой на ЛС може да ми прати скрийншоти на обявените цени, тъй като аз не се бях сетила да направя.
Не разбирам как веднъж казват, че ще изпълнят, веднъж не.

# 451
не можели да продават комплектите на цена по-ниска от доставната.
Аз не разбирам от правни въпроси, но по закон не са ли длъжни да продадът цената на обявената цена. В зара и др големи вериги ми се е случвало да има дрехи със сгрешен етикет с цена 40-50% по ниска от реалната и винаги са ми я продавали на обявената.

За първото съм сигурна че е така по нашите закони. За второто и на мен ми се е случвало, даже последно преди няколко дни. Но трябва лично да си потърси правата купувача. А ако сайта не е регистриран в БГ .. не знам

Този сайт пускат много добри намаления винаги, и аз се колебаех дали са им оригинални продуктите първият път.  Голяма грешка е било, някой е сбъркал май цените в лева с тези в евро .. ( в магазина в мола е нямало такива цен, пратих една приятелка от София )

Аня метнах го в кошницата мерси Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 16:36 от Casual

# 452
  • виртуално
Само моята поръчка ли е пратена. И имейл от Еконт имам за приета поръчка, не би следвало да има грешка и наложения платеж не е завишен 🤯
Според мен не би следвало да бъдат отказани шом вината е тяхна.
Двете ми поръчки за предплатени и са от 7.21 и 7.45 , нямам мейл от Еконт
Поръчах ги като гост в бързината , ще изчакам до утре и ще им звънна

# 453
  • Пловдив
Аз лично ще ги докладвам на КЗП, ако ми откажат поръчката. Рекламата си беше на тези цени и аз съм поръчала на база на нея. Да са мислили преди да го обявят.
Моята поръчка също е предплатена.

# 454
Изключително лошо впечатление прави този сайт. Не бих го погледанала.

# 455
  • София
Аз лично ще ги докладвам на КЗП, ако ми откажат поръчката. Рекламата си беше на тези цени и аз съм поръчала на база на нея. Да са мислили преди да го обявят.
Моята поръчка също е предплатена.
Да и моята.
Бързо се усетиха, няма да обеднеят като ни изпратят 20-30 комплекта. Все пак до 12 вс беше изчерпано, едва ли има толкова поръчки

# 456
  • Пловдив
Току що влизам в профила си и на поръчката пише "Отказана".

# 457
  • Пловдив
Няма да ви ги откажат. На мен ми звъннаха, защото от поръчката ми има изчерпан продукт, да ме попитат дали да ми изпратят само 2та комплекта на Керастаз (поръчах нутрив и резистанс).

# 458
  • София
Направих две поръчки сутринта, и двете ги отказаха преди малко.

# 459
  • София
Е защо някои ги получават а други не?

# 460
  • Пловдив
Е, много неприятно.
Аз говорих със служителка и имейл са ми изпратили да се извинят, че един продукт липсва, и ако искам да го заменя с друг. Обадиха ми се. Ще видим накрая.

# 461
  • София
На моите 3 комплекта - 2 Керастаз и един лореал, цялата поръчка пише изпратена. А да видим какво ще дойде. 😄

# 462
На мен веднага ми пратиха имейл с потвърждение на поръчката, в сайта още пише обработва се.
Ето сквийншот на цената на един комплект от поръчката ми:

Да видим какво ще излезне накрая. Некоректно ще е да отменят поръчките след като грешката е тяхна и са подвели толкова хора. Не може да ми кажете че нямат човек който да следи за правилните цени в сайта, това е несериозно….. може умишлено да са си направили реклама, но с негативен ефект!

# 463
Съжалявам,че така наспамих последните 20 мин, но много ме бяха ядосали.

Току що получих обаждане, дамата каза, че ще изпълнят поръчката ми така както е направена и да не пиша имейл.  Така че си търсете правата, ако има и други с отменени поръчки.

Е… нужно ли беше да звъня аз, да заплашвам с кзп и тн. Радвам се в крайна сметка, надявам се всичко да е наред и да получа всичко изрядно.

Иначе аз отдавна харесвам xpertbeauty и ги следя. До този момент винаги са били много изрядни.

# 464
  • София
Някой знае ли какво означава това?

Вашата поръчка #4000007ХХХХ е актуализирана със статут на Complete.

Че е направена или анулирана?

Общи условия

Активация на акаунт