Сиска, тъй и тъй ще изваряваш мас, защо не пробваш да направиш настойка с невен и така да мажеш малката. Аз го ползвам за какво ли не и в 99% има ефект. Ако ли пък няма - поне няма да навреди.
Момичета, това за социалния ви живот трябва вие сами да си го извоювате - малко по малко. Още от гаджета с моя мъж си имаме обща компания от приятели и поотделно всеки си има своя собствена - той не иска да излиза с моята, а аз с неговата. Така се редуваме, поне веднъж седмично всеки си излиза самостоятелно, а другия гледа бебо, защото майка ми я няма, а на свекито и двамата нямаме доверие да го гледа. Благодарение на това не ме хвана никаква следродилна депресия.
Това студено време много ме подтиска. Грее слънце, но духа прочутия сливенски вятър и направо ще е жестоко да изведа Гого навън. И без това едва ни минаха лишеите...
За обличането ние също се сърдим и не само това. Вчера докато го облека да излезем за кухнята такъв вой наддаде, че ни чу целия квартал и после през цялото време беше нацупен - бърчеше чело и ръмжеше заплашително. Абе бебешка му работа.
Честито на всички месечковци!
!Аз,със свинска мас,че няма да я намажа няма,ама ей сега идва една приятелка и като я видя ми вика,че и прилича на претопляне и аз ей
,защото Божа е вечно гола,ама сега като се захлади май нещо съм се престарала откъм обличане,но веднага се взех в ръце и я оставих само по анцуг.Така или иначе ще спра да давам пюрета и каша да понеделник дано да се оправи.А за не спането и просто думи нямам.
Явно в залата повече лафя, че не мога да се натоваря така хубаво. 
не съм запозната. Може и да е някакво моментно състояние, не настинка, нали и те сега се нагласяват на новите атмосферни условия, пък и парно ако имате изсушава въздуха.