На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 637
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от нас!!!
Напоследък не ми остава време да пиша...
Дано да оздравяват всички болни котета!!!   bouquet
Добре дошли на новите мами и бебоци!!!
Честит рожден ден на мъжа на Велиса - да е послушен и обичлив!!!   bouquet
Честито и на месечничетата!!!

Снощи Марти се събуди в 3 часа... за да ака, но на мен толкова ми се спеше, че разбрах, че е акал на сутринта... Давах му да суче, чай, вода и го приспах... Не ми замириса, защото го бях сложила в едно чувалче..., но на сутринта, като го отворих... Whistling

Отиваме с татито на разходка и на пазар, само мрънка и ме чака.

Слънчев ден на всички!!!

# 166
Румя как сте?
Велиса честит ти рожденик!
Моето дете откакто сложихме парно и си развали съня TiredПреди спеше от 23,00 до 8,00 непробуднооооооо,а сега се събужда в 5,00,че и по-трудно заспива.Снощи уж таткото щеше да спи при нея,че аз да се наспя,а той с цялото си нахалство/това мъжете не са като хората/ отишъл да се черпи.Съответно в такова състояние беше,че нямаше как да спи при детето.Много ме е яд ..Сега се опитва да си отспива,ама няма да му се отвори парашута Crossing ArmsАко някой трябва да си почива съм аз.Добре,че Жулката спи сега,но като се събуди -дупе да му е яко Whistling

# 167
Здравейте майчета,
може ли, да ми кажете кръвта от бебчетата, която взимат на 6 месеца на гладно ли е?
Поздрави!

# 168
Честито на празнуващите! Да са живи и здрави, да папкат и да растат!
Ние вчера пак се борихме с оризовата каша...Вече изгубих надежда, че ще иска да преглътне нещо...На секундата плюе, по 5 пъти връщам обратно с лъжичката, даже използвам лъжичка за кафе, че е по-малка...И такива номера взе да прави - като я държа виси надолу с главата като прилеп, сама се изправя за малко и пак увисва...

# 169
  • Перник
Пак здравейте,

Току що прочетох поста на Мимозата че от както имат парно беба не спи спокойно, та и аз имам някакви такива подозрения. Даже снощи по едно време и се беше запушило нослето, та и капва физ. разтвор.
Да имате някакви идеи как да се овлажнява въздуха, че не мога да намаля парното то и без това е около 20 градуса вътре.? newsm78

Ние се захранваме от 2 седмици. Вече изяжда по около 100 гр. пюре, но за по сигурно по средата на яденето се сеща за цицата и после вече си дояжда пюренцето.

От моя скромен опит бих посъветвала мамите които не са захранили още да опитат с тиква - чудесна е на вкус и не запича. Аз сега се чудя от какъв зор му бутах на детето та картофи, та карфиол. #2gunfire Ама на .... то от много четене та...
И нещо друго установих, че малката яде само ако пюренцето е добре затоплено.То и затова ми трябваха няколко дни за да включа...
Пюренцата ги правя аз, като на нас любима ни е червената чушка.

Чао за сега

Иги какво прави нашто мъжле  Heart Eyes

# 170
  • София
Здравейте и от нас
Ние се загубихме няколко дни (сменяхме интернет доставчика) и едвам изчетох вчера какво сте написали.
Стискам палци Косьо да е вече добре и да не притеснява мама и татко. И пъпчиците на Божидара да са отшумели  Praynig
При нас нищо ново.
В четвъртък бяхме на мерки и теглилки. Имам чуството, че сестрата не успя да измери Стоянчо - за един месец 260г и 4см - нещо не ми се връзва, но карай. Ще се захранва ме след 6 месец с каша по препоръка на педиатърката.
Това моето дете ще ме побърка не стой само и мирно за повече от 2 мин. Трябва да се занимавам постоянно с него. Играчките са му интересни докато ги види и успее да ги хване. На клоун съм се превърнала, а и нали изкарахме без да излизаме почти 20 дни, та лудницата е пълна. Липсват ми социалните контакти - та затова днес съм решила отиваме на гости. Слагам го в кенгуруто и навън. Че и аз съм човек.
Това е, май  newsm78
Приятен ден

# 171
Калиа май трябва овланител да купуваме.Сега слагам на радиатора метална купичка с вода и намаляваме парното колкото можем ,но няма кой знае какъв ефект.Иначе си диша спокойно ,но се събужда Tired Идва ми да хвана гората.Хареса ми оня лаф,че досега ме е разглезила беба и сега ми идва нанагорно.Вчера и се развиках и тя ревна още по-силно ooooh! ама и аз съм тъпа -как може да се карам на бебе ooooh!

# 172
И аз мислех да купувам овлажнител, но четох, че понякога се получава мухъл от него. Ние сме с ПВЦ дограма и се топлим с климатици, дали наистина е удачно да купувам овлажнител? Много се чудя..

# 173
Кларисина, мисля, че кръвта не се взема на гладно, защото на последната консултация нищо такова не ни казаха. По график ще ходим следобед и тогава ще му вземат на бебо кръв, как ще го държа гладен до тогава. А в това отношение много се доверявам на педито, защото е много стриктна и до сега не ме е подвела.

# 174
   Привет!От вчера нещо ни спряха парното и Ради се буди по-малко. Ама аз като казвам на таткото нощем да не го пускаме и че 19-20 градуса са нормални, не та не, студени му били ръцете. Но нали на гръбчето е топло, мисля, че това е по-важното.
   Сиска, какви са причините Божа да не е спинкала нощем? Питам, че може и ние да правим нещо грешно, а да не сме разбрали.
   Честито на всички празнуващи!  bouquet
   лек ден!

# 175
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беболани!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ   bouquet!
ЧРД на мъжа на Велиса!

Неде, точно се чудех, че ви нямаше тези дни.
Слагам го в кенгуруто и навън.
Не е ли по-добре на този вятър да е в количката  newsm78 поне аз така си мисля.

Хубав ден на всички и много  Hug на малките тиквички!

# 176
velisa75 -  Честит ти рожденник. Пожелавам му много късмет, здраве и щастие.
Аз чакам Криси да се събуди. Заспа в 12 и още не е станал. А обикновенно към 13-13:30 е буден.
Навън е доста студено, но снега се стопи  Laughing Когато падне сняг и ме хващат нервите. Много е красиво, но се налага да си седим в къщи и не мога да си виждам детето (Макси) по цяла седмица. А сега е по-лесно - с колата и след 30 мин сме там.  Laughing

# 177
Момичета, да ви напомня, ако не сте го сторили, да подкрепите акция "Буркан" по мейла

# 178
Oх, аз да ви се оплача. Днес с моя мъж решихме да ходим на пазар - да купим на дребния проходилка, кошара за игра и столче за хранене. И да му направим снимки в парка, защото си няма есенни снимки. И аз - въодушевена. Междувременно си харесах една дрешка от форума и се уговорихме с мамата да отида към 14 часа да си я взема. Цяла сутрин мъжът ми стои и си джитка на компютъра и като се наяде малкият на обяд, аз тръгнах да се обличам за излизане. Точно тогава ( аз - полуоблечена) мъж ми започна да звъни по телефоните на служителите си във фирмата. Онези го ядосаха и той казва на единият по телефона "Сега идвам в Ракитово". И на мен ми стана супер гадно. Може би не съм права, обаче не можеше ли по-рано да се сети, а ей така, изведнъж му хрумна да се занимава пак с фирмените проблеми...
После аз се обадих на майката, с която имах уговорка за дрешката и й казвам:"Извинявай, но няма да мога да дойда, защото се оказа, че няма кой да ме закара". В този момент мъжът ми започна да крещи като истеричен :" Стига вече си правила сцени. Обличай се, отиваме да вземеш дрехата."Ама много крещя и мамата го чу. И на мен ми стана толкова кофти... После аз си взех детето и си го заведох на разходка в парка, а той замина за скъпоценното си Ракитово.... Ох, не знам дали ви стана ясно за какво всъщност съм се ядосала, ама все пак ми олекна, че споделих...

# 179
Даниеле, напълно те разбирам. Те мъжете, като не им изнася нещо или като са виновни минават в нападение. Моят мъж много ми помага - не мога да се оплача за това, ама някога като се развика и то или в някой магазин или на улицата - направо в земята потъвам. Прави го без умисъл, ама ако някой ни чуе, ще каже, че е най-големия терорист и така ме излага  Embarassed. Е после вкъщи му го връщам тъпкано, ама каква полза. А иначе е толкова добричък, даже аз съм по-хаплива, ама на...

Общи условия

Активация на акаунт