На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 637
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Смектата ставала и за кърмачета...нали и ние бяхме болни...и едната докторка каза да давам Ентерол,другата каза и Ентерол и Смекта...че при тоя вирус не действали поединично....макар,че се надявам да не е вируса....Иначе и аз бих те посъветвала да даваш да суче колкото може повече-хем,ще се предпазите от обезводняване...хем и Косьо ще е по-спокоен....Ние така и правихме и Ивчо го изкара най-бързо и безпроблемно..../пък после какво акане падна...не е истина Mr. Green/Стискам палци...а ако имаш проблеми звънни на бърза помощ-те май са най-отзивчиви когато става въпрос за бебета...

# 151
Руми, стискам ти палци и дано Коко да се оправи, без да влизате в болница. Аз също зная, че и Енерол и Смекта може да се дава на бебчета.
А за педито, мене ако питаш сега в края на годината ще имаш възможност - смени го. Щом не може да лекува деца, да ходи патки да пасе. smile3513

# 152
  Руми, дано му мине на Косьо!Ама и тия лекари са за убиване, нали е педи?Абе...... Praynig пиши как е,какво става.  Давай му кърма,да не се обезводни,както ти е казала Карбанска.
  Ето какво намерих тук
  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=49756&hit=1
  Това е детско филмчеза деца от 0-3 години,май.Малкия се хипнотизира направо.Пуснах му го след баня когато е кисел, зяпна и ни гък ни мък.
   Лека нощ от нас!

# 153
Стискам палци Косьо да се оправи и всичко да е било временно неразположение и да не се налага влизането му в болница!  Hug

# 154
  • София
Стискам палци Косьо да се оправи и всичко да е било временно неразположение и да не се налага влизането му в болница!  Hug
Praynig

# 155
  • София
Благодаря ви, момичета!
Откак се върнахме мъничето е доста по-добре, не повръща, оживи се,  даже пийна вода и сука нормално. Малко трудно заспинка, но то след толкова емоции... ДАно вси1ко е ок, а захранването и особено млечната оризова каша се отлагат за по-нататък...
Спокойна нощ на всички май-чета и бебчета от мен!

# 156
  • Плевен
Praynig

# 157
Напоследък ми е все по-трудно да изчета всичко.
Руми, добре че Косьо е по-добре. Покрай грипа на Макси четох, че кърмата е най-щадяща за стомаха храна и ако се разболее е най-добре да е само на кърма. Особенно при разтройство и повръщане.
И Йонката и Косьо бяха много сладки с хелоинските костюмчета.
Сиска - според нашата педиатърка ако е алергичен обрив от храна пъпките са по-големи и са по крайниците. Ако са ситни и са по корема, ръцете, гушката са от претопляне.
И Криси имаше ситни пъпки. Но според нея са от претопляне.
Кабранска, направо съм възхитена от теб. Имаш много интересни идеи - особенно ми харесаха подаръците за Йонката и Ивко. Само бъди здрава и не се предавай на болести и умора. Дано когато Само и Ивчо пораснат да ти помагат, за да не се преуморяваш със саксиите.
При нас от 2 или 3 дни е лудница. Кристиан реве почти постоянно. Очакваме следващата партида от 2 зъба и е някакъв ужас. Предремва само върху корема ми и на мен започна да ми писва. И аз искам социален живот или поне малко време за себе си Sad
Щом го оставя сам и след 1 час (в най-доброя случай) започва да се дере. Деобре поне че Макси отиде при майка ми иначе тъкмо Криси задреме и батко му отиде над него и извика: бебеее.
Честито на всички, които празнуват.
Добре дошли на новите мами

Лека нощ

# 158
Руми, пиши как е Косьо днес, защото доста сериозно ми звучи! Горкото мъниче, дано да се оправи!!!

# 159
  • Велико Търново
Добро утро,мили момичета!Направила съм ви хубаво черно кафе и чакам да станете Grinning!Ей,туй човек да се наспи е хубаво нещо.
Stryper,пъпките са и по гърдичките и са съвсем малко,почти незабележими,ама аз нали съм ку-ку дай да се притесня,за да не ми е скучно.Явно на детето му е било некомфортно от дрехите с които съм я накатила,ама съм една патка,че ми идва да се  #2gunfire.Другите причини,които са водили до неспокойните нощи през последните десетина дена ги открих,ама съм за убиване,ама да ми дойде акъла в главата.
Bubilina,Божа до началото на петия месец не я разбрах,че е у дома.Тя ядеше и спеше,не плачеше,не искаше никакво внимание,абе приказка.
Руми,надявам си при Коко да е всичко наред Praynig!
Научих Божидара като и кажа хайде милвай мама тя протяга малките ръчички.Тази сутрин отиваме да будим баща и,аз и казвам милвай тате,ама тя нали си знае,че обикновено милва мама и пак мене.Ей,сега дават Бон-Бон и като я паркирах пред ТВ докато пееха децата ей такива  #Puppy dog.
Желая ви много хубав и слънчев ден от мен!Отивам да правя закуска!

# 160
  • Перник
Доро утро и от мен!

Възползвам се да пийна на от кафенцето направено от Сиска.   food010

Напоследък все не ми идва вдъхновение за писане, или не смогвам да ви изчета.

Ние сме будни ( запореден път) от 5.30ч. Преди това ядохме в 01.00ч, в 03.00ч и в 5.00ч - кво етова чудо незнам newsm78. То итова мляко от къде го намира незнам.. Успях да я задържа "на цица" още 1ч час ( с което знам че май почнах да й създавам едни "вредни" навици), ама то накрая освен че не спеше започна и да си говори нещо на много висок тон о то се видя че няма спане вече за мене. От горе на всичко преди малко така сладко заспа в кошарката, а аз вече няма как да си легна отново.
Ама така е ... То и аз до 5 месец, все едно нямах детенце в къщи. Много ме беше разглезила....

Целувам всички сладки дупета и ви желая прятен и не ревлив ден.

Ей, и да няма вече болни!

# 161
Добро утро и от нас Simple Smile
Сиска не се шашкай и на мен ми се струва че си се престарала в обличането и сигурно вече са изчезнали пъпчиците,а за неспането......стискаш зъби и търпиш-тя Божа поне си седи сама и зяпа ТВ,че моето иска да съм до него и да го забавлявам.
Румя не се притеснявай много щом не е продължил с повръщането-може би просто му е станало тежко от новата храна(тя кашата си е и доста калорична)ако си е хапнал както друг път и е добавил и кашата....Дано вече да сте добре-вземи се безмлечна каша и я прави с кърма.
Аз поздравявам всички и тичам да си обърна внимание на мъжа,че днес има рожден ден ,а си стои сам в кревата докато аз тук щракам.Весел ден!

# 162
Добро утро мамчета!

Честито на днескашните празнуващи!

Руми, стискам палци Коко да се оправи и да не ви притеснява повече. Да не би да си му дала каша в повече. Аз знам, че се започва с една чаена лъжичка, приблизително 5гр., на другия ден две лъжички и т.н. Ако си му дала в повече, тогава стомахчето реагира на новата храна. Един път аз не бях яла няколко дни (бях нещо депресирана), обач изведнъж апетита ми дойде и си хапнах порядъчно пържени картофи, няма и две мин., след като се бях наяла и ходих да повръщам, ама яко. Тогава се уплаших и започнах да се захранвам като бебетата, първо сокче, после супа и т.н.

Ние вчера бяхме пак на нашето любимо езеро, но беше студенко, а къщата още не е оправена и се моткахме на разходка покрай езерото. Снимка на Килиан в количката - опакован: http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Pic794481177-1.jpg, а тук го раздава шофьор:http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Pic794481182.jpg.

Я ми кажете, в какъв формат си качвате клипчетата? Аз от петъка съм се захванала, но не иска да ми ги качва, в какви ли не формати пробвах, ама цъ.

Айде лек ден, отивам да чистя и подреждам, че все едно бомба е паднала тук.

# 163
  • София
Сиска, приеми и мен в отбора на наспаните! Wink Друго си е! Снощи не съм давала каша и буболечето си спа като в добрите стари дни с едно събуждане в 1ч. и едно почти към 5, а спахме после до 9 без нещо.  Heart Eyes Абе, в кърмата си е истината, кой каквото ще да ми разправя.  Mr. Green Относно обрива на Божа, да не е от нещо вълнено? Ние така се обринахме веднъж от една жилетка, която му "дращеше" вратлето и гушката и се беше обринал като петно с много ситни пъпчици. Мина за един ден... Дано не е нещо сериозно, стискам палци. Praynig
Румя, миличка, и на вас стискам! Дано Коко се окаже здрав като камъче и всичките притеснения останат зад вас. Миличкото юначе! Heart Eyes

Хайде приятен ден, че имам за чистене, а и малкото човече иска внимание! Crazy
П.С. Крейзи, какво става с вас, мила? Дай един бърз отчет, ако четеш,  да знаем, че си добре! Praynig
Ладидка, и теб хванах, че четеш! Я бързо се отчитай как сте с баш наборката сладка!!! Blush Naughty Joy

# 164
Добро утро и от мен! За някои е вече добър ден. Аз тази сутрин се успах. Снощи нашето мъниче реши да си поиграе и вместо в 21.00 заспа в 24.00. Голям смях му дръпна, а на мен така ми се спеше. На всичко отгоре сутринта се събуди рано-рано, но татито ни реши да ме отмени и го изнесе в другата стая да се наспя. Направо съм като нова!
 Честито на месечковците - да радват мама и тати, много усмивки, зъбчета и по-малко болести и повръщания!
Честит рожденник на Велиса - да ти е жив и здрав и да те глези!

Общи условия

Активация на акаунт