Тема 5 - Февруарски мами 2022 г. 👶

• 37 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Еутироксина и магнезия - 4 часа.
Еутироксина и желязо - 8 часа.
Магнезий и желязо - 2-3 часа.
Също аз приемам и Елевит, за него ми казаха поне 6 часа след Еутироксина.
И последния магнезий вечерта да е поне 8 часа преди Еутироксина сутринта.
Само това приемам и само това знам.

# 151
  • София
От днес вече не съм на работа. Изкарах си един доста мързелив ден. 😁
Искам да ви попитам вие какво ядете? Избягвате ли някои храни? Всички знаем, че е хубаво да се ядат плодове и зеленчуци, но вече свежите такива са кът и се чудя на какво да наблягам.. Иначе всичко ми се яде😂

# 152
  • sofia
Аз тази седмица съм вкъщи, за обяд яйца по панагюрски си правих, важно са за менюто ни, мандарини към 15ч ядох и за вечеря зелева салата с пържоли.
По-късно киви ще ям и така Simple Smile

# 153
Днес си взех пелените от Лидл. Много са хубави и са размер 78х78 доста големи. Simple Smile
Аз си хапвам всичко Simple Smile Гледам да ям много ядки и плодове. Зеленчуци каквито има свежи, а иначе всеки ден месо защото не пия желязо, а ми е малко ниско. Иначе и сладичко си хапвам Simple Smile

# 154
Аз исках спален комплект и розова лента за коса. В нашия Лидл нямаше нищо, намерих ги в друг.
И аз от днес съм в болничен. Много хубав ден си изкарах. Малко разходка, игри със сина ми, лежане, гледане на детски.
Сега чакам Игри на волята и мисля да го изгледам с една кофичка кисело мляко. Joy

# 155
От днес казвам - добре дошъл 7ми месец Simple Smile
Аз също хапвам всичко. От два дни имам киселини от ябълки и круши и явно ще трябва да спра с тях.

# 156
И аз ям всичко, освен суши, каквото не обичам попринцип. Позволявам си и вредна храна, но като ми се дояде такава и започвам да се тъпча с какво ли не за да спре да ми се яде, но в крайна сметка ям супер много и пак не спира да ми се яде, докато не ям поне малко от вредното, което ми се е дояло. Днес много ми се ядяха пържени картофи и пратих мъжа ми да купи една малка порция, че да не пържим вкъщи.

# 157
  • София
Аз исках спален комплект и розова лента за коса. В нашия Лидл нямаше нищо, намерих ги в друг.
И аз от днес съм в болничен. Много хубав ден си изкарах. Малко разходка, игри със сина ми, лежане, гледане на детски.
Сега чакам Игри на волята и мисля да го изгледам с една кофичка кисело мляко. Joy

Ох, ти на игри на волята, аз пък на Фермата. Гледам я с една кутия вафли. Чаках някой да каже, че не яде такива работи, за да не ги отварям, ама уви… 😂

# 158
Аз също купих и пелени, и от чаршафчетата (освен кошчето). И също гледам Игри на волята Grinning Grinning Grinning

# 159
+ 1 за игри на волята Joy още нищо не съм купувала.
Дайте идея, какво пиете на вечеря (или пред телевизора Simple Smile )освен вода? Преди пиех по чаша бяло вино, сега ясно че не, но ми се консумира нещо друго освен водя. Натурални сокове не обичам много, айрян пия през деня . По едно време си правех безалколхолно блъди мери, но сега май получавам киселини от него. Търся идеи Simple Smile

# 160
Аз пия чайчета,  сода(газирана вода) уж за киселините. Ама от снощи съм на гавискон. Доматените неща на мен много киселини ми образуват, както и всички натурални сокове, заменям ги с компот. Нямаме много опции за жалост Confused

# 161
Аз често правя студен чай с джинджифил, лимон, мед и мента и го слагам в бутилки и в хладилника. Simple Smile
Не обичам натурални сокове, вино обичам много, но явно ще си почакам 😁

# 162
Аз пия понякога безалкохолна бира, малко ми помага за киселините а и утолява жаждата.Незнам как е при вас, но на мен водата ми е чак противна по някой път, а преди бременноста пиех много.Сега ми киселее😣

# 163
И при мен така ми е с водата, за това чайове пия топли/студени с мед, лимон, джинфжифил (мм е планинар и ми е донесъл набрани билки) от водата получавам киселини, пия си витамините с нея само  Simple Smile Биричка даже и алкохолна си позволявам по няколко глътки Simple Smile хем ме освежава хем наистина намалява киселините Simple Smile Преди пиех фрешове, ама вече и те ми дразнят стомаха Sad

# 164
Аз имам въпрос към дамите, които за пръв път като мен, ще стават майки. Записахте ли някъде онлайн училище за родители? Ходили ли сте някъде и доволни ли сте? Аз звъннах днес в Щерев и казаха, че правят с жени до 20-22 г.с. Не знам какво им пречи като е онлайн да направят и с жени след 22 г.с…

Общи условия

Активация на акаунт