Тема 5 - Февруарски мами 2022 г. 👶

• 37 168
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Нина все така да си подобрявате Simple Smile и утре ще е хубаво времето, ще можеш да се насладиш на двора  Simple Smile

Аз имам идей за петъка,  ама ще видя дали ще са реални намаления... реално чакам по - скоро коледните. Трябва ми кошара и 2 матрачета, както и други от по дребните неща Simple Smile

# 196
Аз помпа мисля да взема, евентуално бебефон, матрак за креватчето и стерилизатор. А вчера ми дойдоха поръчани дрешки от бг сайт, но са на Джордж и съм доста доволна от качеството. Загледах ги сега в официалния им сайт, но доставката е 28лв и май ще се обезсмисли хамалогията. А не е като да не са доста по-скъпи в бг сайта Wink
Мен от няколко дни много ме наболява кръста, ще работя до края на месеца, но ако не бях хоум офис сигурно да съм се отказала вече.
Вчера от дивана работих с 5 възглавници под/около мен, че иначе хич няма шанс да седя на стола.
Нина, не го мисли, до колкото виждам и вие го карате леко. Мен само носът ми е още запушен, но не е каквото беше, настрой се позитивно, според мен има голямо значение.

# 197
Благодаря ви! Всичко ще е наред.
Аз чакам за количка и легло. Само това ми остава. Всъщност за бебето имам почти всичко за себе си нищо. Трябва да купувам и сутиени за кърмене,всякакви неща за след раждането, като колан за прибиране на корема, и такива подобни, за болницата неща...помпа за кърма също само, че нея не я бързам, все пак не знам как ще се развият нещата с кърмата.

# 198
Боже, вие сте много напред с материала Grinning Аз имам точно нула неща закупени. Другата седмица ще ходя в болницата, където планирам да раждам - ще ме развеждат да ми показват стаи, родилни зали и т.н. Ще взема да попитам акушерките какво изобщо да нося. Те доста неща осигуряват, според написаното на сайта. Но наистина трябва поне нощници/пижами да си поръчам.

# 199
В болницата дето аз съм избрала пише даже и нощници, че дават Joy ама трябва да си взема протектори за кърма, ако протече, сутиени за кърмене, четох и че е добре да се вземат еднократни гащи( по удобно било) ... някой препоръчват протектори за зърна... ама това как се мери нямам идея. Помпа за кърма ще ми дадът, имам вече ваничка, количка 3в1 (дадена да я ползвам), гнездо всичко е на склад при майка ми, аз постепенно ще взимам да пера и приготвям.

# 200
Аз пък единственото, което съм закупила е от тази седмица от лидъл коша за памперси, пелени и 1 спален комплект. Имам и подарени нови дрешки и няколко използвани, но по 1 път, така че пак са нови. Аз мисля на черния петък да взема количка, кошара и матрак, евентуално няколко шишета за всеки случай. С помпата няма да бързам, че не се знае нищо там, ще взема някоя по-евтина ръчна за болницата, а след това ще взема електрическа, ако ми трябва, че нищо не се знае. Чудя се за стерилизатор дали да видя също от сега или и за него да изчакам след раждането. За гнездо също още не съм решила дали въобще да взимам. А комплект за изписване кога се взима, когато се прецени колко ще е голямо горе-долу бебето или може и по-рано?

# 201
Аз пък единственото, което съм закупила е от тази седмица от лидъл коша за памперси, пелени и 1 спален комплект. Имам и подарени нови дрешки и няколко използвани, но по 1 път, така че пак са нови. Аз мисля на черния петък да взема количка, кошара и матрак, евентуално няколко шишета за всеки случай. С помпата няма да бързам, че не се знае нищо там, ще взема някоя по-евтина ръчна за болницата, а след това ще взема електрическа, ако ми трябва, че нищо не се знае. Чудя се за стерилизатор дали да видя също от сега или и за него да изчакам след раждането. За гнездо също още не съм решила дали въобще да взимам. А комплект за изписване кога се взима, когато се прецени колко ще е голямо горе-долу бебето или може и по-рано?

Ами аз взех гнездото, защото ми го дават, знам че не се препоръчват и ще го ползвам само с мен на дивана... обиколници няма да взимам, стерилиьатор ми дадоха да ползвам също на Авент електрически имам и 1 за микровълнова. За комплект за изписване се отказах за сега то ще е увито в одеало, освен майка ми и таткото друг едвали ще присъства, ще си я облека в нейни дрешки Simple Smile иначе имам и комплект за изписване подарък мъжки за мен хах на карл лагерфелд чисто нов, според мен те са си 50/56 и да е голямо на бебето няма как... да не е малко е въпроса Joy

# 202
И аз имам един комплект подарък, но е чисто бял и по-скоро ще си използвам дрешките от него за обличане попринцип, а одеалцето за количката например и мисля да взема някой по-мъжки, че на нас такъв ни трябва. Grinning

# 203
искаш ли го? Аз няма да го ползвам.

И аз имам един комплект подарък, но е чисто бял и по-скоро ще си използвам дрешките от него за обличане попринцип, а одеалцето за количката например и мисля да взема някой по-мъжки, че на нас такъв ни трябва. Grinning

# 204
Здрасвейте момичета, тъкмо се връщам от преглед, всичко с бебчо е наред, в 24 седмица съм, тежи 744 гр, каза че върви по-големичък.Но всичко е наред, кръвните ми изследвания са мн добри, няколко пъти ме похвали, хеоглобина пефектен и то без да взимам витамини.Правих и тест за глюкозата( тук е задължителен за всяка бременна), всичко в норми.Чак в 28 седмица ще ми бият две ваксини, едната за РФ понеже съм 0- и другата е за магарешка кашлица, поне така си го преведох😊
Поскара ми се че съм качила 2,6 кг за един месец, каза да внимавам и да се движа и че трябва максимум по 1,5 кг на месец да качавам.За цялата бременност ми се полага 10-11 , всичко над това не е ок.Ще трябва да почна да замествам сладките с плодове и ядки като преди.
Иначе от следващата седмица сме записани с таткото на подготвителен курс за раждането, полага се на всички двойки.Ще бъде интересно да правим нещо двамата, вълнувам се😊💙

# 205
От черният петък мисля да вземем количката и скрин за дрешки/повиване. Легълце ще ни дадат приятели. Останалите малки нещица лека-полека започваме да купуваме. За сега съм й взела пелени от Лидъл и една плетена играчка 😀. За изписването съм харесала един комплект от Angel baby,но това ще го оставя за накрая, нищо чудно да си сменя мнението няколко пъти.

# 206
  • Пловдив
Момичета, в сайта от снимката има 50% намаление на детски легла и мебели за стая. Ние купихме такова легло, но на редовна цена. И сега много ме е яд 😃

# 207

Е, то ви е подарък, по-добре и го облечи няколко пъти. Между другото не е и точно момчешки, а е по-скоро унисекс според мен. Между другото запомнила съм, че си от Дианабад, защото там живеех известно време преди да сключа брак.

# 208

Е, то ви е подарък, по-добре и го облечи няколко пъти. Между другото не е и точно момчешки, а е по-скоро унисекс според мен. Между другото запомнила съм, че си от Дианабад, защото там живеех известно време преди да сключа брак.

Ами аз съм от Изток Simple Smile ама с Мм сме на квартира в Дианабад Simple Smile. Да и мама каза, че е унисекс защото имало и момиченце Simple Smile ами ще помисля, за сега предпочитам нещо по - цветно да и избера Simple Smile

# 209
Аз от скоро почнах да ходя на фитнес и адски добре ми се отразява. Правя си леки упражнения без да се натоварвам много и се чувствам доста по-добре, а и съм качила 8-9 кг до момента в 25 г.с. та се чувствах доста тромава 😏
Относно покупките съм взела помпа за кърма с включени 2 шишета на Avent и още 2 отделно и хигиенен сет за бебчето. Люлка, стерилизатор и нагревател ни подариха наши близки, а в събота ще купим количка на Cybex 3 в 1, защото сега е намалена.
Другите неща мислим да изчакаме черния петък или покрай коледните намаления.

Общи условия

Активация на акаунт