Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 759
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 390
За любителите на Violet Blonde Tom Ford- в brasty.bg има налични 2 броя по 50 мл за 192 лв❤

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 16:55 от Smartie

# 391
  • Пловдив
Скрит текст:
Milen, къде в сайта откриваш мострите? Аз поръчах по телефона две на Xerjoff (видях ги във фейсбук), но ако има и други - да разгледам.
По телефона попитай първо каквото те интересува, можеш и в магазина на ул. „Съборна“ 14, ако имаш път. Имаше доста неща.
Благодаря! Аз не съм от София и затова исках да разглеждам някъде какво имат като наличност. Но ще продължавам да ги следя във фейсбук Simple Smile

# 392
Гледам Скарлет са пуснали арабската версия на Kilian Adults 100 ml. Ако са наистина аутлет на Делириум не трябваше ли да е европейския вариант...? В Делириум никога не е имало тази версия. Според мен смесват паралелен сив внос и непродадени продукти от нашия пазар. Не че има значение откъде идват нещата.

# 393
Само искам да ви покажа в какъв кашон дойдоха подаръците от Дъглас, които взех с точките от картата ми. 😂😂😂😂
Става дума за два лака за нокти, един шал и списанието им. Кашона е като за малък телевизор 🙈🙉🙊 Уж трябваше да ги пратят заедно с поръчката, но дойдоха отделно.

# 394
  • София
Търся Vanilla 28 Kayali - да сте го виждали някъде?

# 395
  • Germany
https://www.galeria.de/kayali-vanilla-28-eau-de-parfum/549052109 … &gclsrc=aw.ds
доставката е безплатна до немски адрес, и да се ползва превозвач до България. Има и код за намалие 22% до края на деня single, но е само за картодържатели.

# 396
# 397
- 22% на парфюми в eMAG с код  Perfumes22 валиден за селекция продукти, предлагани от eMAG, с изключение на разопаковани, валиден само днес.

# 398
Ако някой търси летния Ангел от 2021 г. Тук е на добра цена.
https://www.parfumi-shop.net/product/38741-mugler-angel-iced-star.html

# 399
  • София
Харесах си тези сенки GIVENCHY
ОMBRE INTERDITE CREAM EYESHADOW 24H WEAR NO TRANSFER & COMFORT
на Прити шоп понеже съм явно на вълна течни сенки... та защо са махнали безплатно взимане от техен магазин се питам!? 6лв доставка иначе, егати! То ми се развали кефа, направо!

П.С. Обадих им се сега по телефона да ги питам директно, дали аз нещо не правя правилно на сайта и защо не излиза вземане от магазина при опциите за доставка. Казаха ми, че такова е било нареждането, за да няма струпване на хора по време на кампаниите им. Питам, дали мога да взема сенките от магазина на обявената им цена. Не, не може. Само срещу 6 лв . ще видя сенките на тази цена, егати!

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 14:15 от kopche

# 400
Най-после пълна бутилка  Ambre Eccentrico. Вчера поръчах днес си взех поръчката от Дъглас и съм супер хепи от цена и парфюма Simple Smile

# 401
Много съм щастлива и доволна от Delirium, защото вече е при мен една много желана любов от пръв поглед - Black Phantom By Kilian:

# 402
Благодаря ви, момичета! Да ви се връща! Wink

Още един черен красавец от мен, но бюджетен - 5th-Avenue Royale. Благодаря на bubanka, че ме накара да му обърна внимание!!

От parfimo, но беше 36 лв. Поръчах го като допълнение към друга поръчка, по-скоро за подарък, но в крайна сметка го отворих и ще си го оставя. А и за подарък е рисков. Но много, много добър за цената си!

# 403
Любим ми е CLarins Еxtra Firming Jour, който е стягащ и против бръчки за суха кожа:
https://www.clarinsusa.com/en/extra-firming-energy/80070887.html

Благодаря за препоръката на Ковачева за адвент календара Biotherm Holiday 2021, много е хубав!

Скрит текст:

# 404
Здравейте група, искам да върна един от продуктите, които купих от Дъглас от кампанията Try First, преди да го купя звънях и ги питах проблем ли е ако не ми хареса да го върна и те казаха НЕ. Сега обаче като се опитвам да пусна електронната заявка за връщане (влизам в поръчки и цъкам връщане, избирам артикула, избирам от падащото меню причина кампания Try First, от другото падащо артикул не е отворен и подавам заявката) и ми дава UNKNOWN ERROR. И свети в червено. Ще знам друг път да не се занимавам с такива кампании, а да си купувам само каквото си познавам.Възможно ли е да става така защото е почивен ден и телефонът за обслужване на клиенти също не отговаря и в понеделник да потръгнат нещата? Възможно ли е да се върне арткул само с попълнен хартиен формуляр ако проблемът продължи? Някой сблъсквал ли се е с подобен случай?

Общи условия

Активация на акаунт