Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 758
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте група, искам да върна един от продуктите, които купих от Дъглас от кампанията Try First, .....
Дъглас са много коректни, няколко пъти съм имала разни леки неуредици по поръчки и с клиентска карта и винаги са били отзивчиви и коректни, но съб–неделя не работят. Може да им пишете на месинджър и понеделник ще Ви отговорят.

# 406
Serge Lutens на добри цени в parfumi-shop.net. Има и допълнителни 10% надолу с код WELKOME

# 407
Добри цени за Juliette Has A Gun  в parfumi-shop.net + Нов Еднократен КОД за ВСЕКИ НОВ регистриран клиентски профил : WELKOME за -10%

# 408
Тази седмица Мейкъп бяха много бързи. Направих поръчка във вторник късно през нощта и вчера /събота/ си взех поръчката от офиса на СПИДИ. По същото време поръчах и от Елинор, на другия ден ми се обадиха да чакам пратката на 23-ти.

# 409
Някой знае ли кога сменят промоциите в Елинор ?

# 410
Нотино: Chopard, Lalique, Jaguar имат 20%  с код 20brand; козметика 15% с код notino,
Grinning много “силно” започват седмицата.

# 411
parfimo.bg - код SAVEBG150 - 10лв. за поръчки над 150лв.

# 412
Благодаря за кода Милен. При мен Парфимо продължават да надуват цените на всичко което следя. Тестер, който не ми е спешен и просто ми седи в wish list-a, целогодишно циркулира между 59 и 61 лева сега струва 69. Това е само един пример, при мен е вдигнато всичко и нямам какво да поръчам от тях на този ЧП с тази типично бългаска шмекерия.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 17:02 от Lale_Lili

# 413
А на мен ми се струва, че като цяло при тази инфланция, трябва да очакваме повишение на парфюмите и сякаш вече го виждам на някои места. Sad Извън номерата за Черен петък, те са ясни...

# 414
  • София
Гледам Скарлет са пуснали арабската версия на Kilian Adults 100 ml. Ако са наистина аутлет на Делириум не трябваше ли да е европейския вариант...? В Делириум никога не е имало тази версия. Според мен смесват паралелен сив внос и непродадени продукти от нашия пазар. Не че има значение откъде идват нещата.
Това какво значи за непросветените като мен, нали са си оригинални парфюмите? Grinning Малко заксънях за партито и съм изпуснала Принцесата, по-така ми звучеше като описание, по-дамски, ама гледам, че още има Adults. Поръчвам го заради hype-а тук и изгодната цена Simple Smile Надявам се да не е наистина унисекс, а по-скоро дамски, не харесвам мъжкареещи парфюми, но пък си търся сладък смокинов аромат.
Ъпдейт: още хваща кода dara20 Grinning Поръчах, пък да видим, нали имаше оплаквания за наличностите и отказани/забавени поръчки от scarlet.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 14:49 от Mini Rebel

# 415
  • Пловдив
От Прити шоп дали да очакваме пак намаление или... много искам? Simple Smile

# 416
Имате ли информация за парфюми Шанел5 и Коко Шанел, къде излизат най-изгодно и разбира се са оригинални и с добро качество. Благодаря

# 417
  • София
Надявам се да не е наистина унисекс, а по-скоро дамски, не харесвам мъжкареещи парфюми, но пък си търся сладък смокинов аромат.
Мисля, че в този случай Адултс не е за вас, не е сладък смокинов, а си е доста на границата на унисекса Wink. Има го доста в размените, ако не сте поръчали пробвайте там.

# 418
Купонът започна със scarletbeauty.bg,  ще продължи с makup и ще завърши с eMAG. Simple Smile

Изключително бързо ми доставиха мини поръчката, прилежно опакована. Получват плюс от мен!

# 419
Надявам се да не е наистина унисекс, а по-скоро дамски, не харесвам мъжкареещи парфюми, но пък си търся сладък смокинов аромат.
Мисля, че в този случай Адултс не е за вас, не е сладък смокинов, а си е доста на границата на унисекса Wink. Има го доста в размените, ако не сте поръчали пробвайте там.
И аз ви съветвам да не го поръчвате въобще.

Общи условия

Активация на акаунт